torsdag 12. juli 2012

Sinktønne og oljekanne

 På jobb fikk vi noen esker merket med Futong.  -Hva i alle dager...
Jeg har aldri hørt ordet før, men jeg så straks at Futong - det har jeg akutt behov for!!!
Det er denne tykke linmadrassen som vises på bilde. Virkelig rå og perfekt i slagbenken vår!

 Denne svære lanternen falt jeg også pladask for. Den er laget av en brukt oljekanne. Før pallen rakk å komme inn i butikken, hadde jeg kjøpt meg et eksemplar.
Om du lurer på hvor disse godbitene er å finne, er svaret Living.

Det er ikke mye jeg kjøper, fristelsene tatt i betraktning. Men av og til kommer det inn varer som jeg føler roper på meg. Sinktønnen fikk derfor bli med hjem, og et ekte oliventre har bodd oppi der noen måneder nå!
Denne uken har jeg jobbet som en helt. Det var mye jeg hadde lyst å bli ferdig med. Da jeg kom hjem ikveld, laget jeg deilig mat og åpnet en god vin. Det er sommerferie!!!

4 kommentarer:

Bestefars Verksted. sa...

SEND MEG ALLT !!!! Hihiiiii.......; ) Nydelig i benken din,og lykten og sinktønnen,likeså.....bare litt misunnelig,jeg !!! Men jeg ser ikke melkerampen.....mulig jeg er svaksynt......heheheeeee :) Neida,jeg venter i spenning,den som venter på noe godt....vettu....osv :) Hadde vært farlig for meg å jobbe i en slik butikk,så du er nok flink,som står imot !!!! Men den gode maten,- og rødvinen er nok helt fortjent,dyktige deg !!! Håper dere kan nyte sol og varme også,innimellom :) Klemmer i natten,fra gråe Bodø.

Lisbeth sa...

Nettopp en slik madrass kunne jeg tenke meg å ha i min benk også!
Living sa du?
Synd det ligger milevis unna :(
Men den så rålekker ut hos deg da :D
Fin dag!

Klem

Fjordheim sa...

Så flotte ting. Nydelig lyslykt.
På Kremmerhuset ikke så langt herfra sokte de etter folk. Men jeg tenkte at der kan jeg ikke jobbe, Hadde brukt opp alt jeg tjente på å handle der er jeg redd. Hehe. Må være vanskelig å begrenes seg noen ganger kan jeg tenke meg.
Ønsker deg en riktig god sommer :)

Barbros lille atelier sa...

Flotte saker! Ikke rart du blir fristet:-)
Tror nok ikke jeg hadde klart å være like standhaftig som deg...

Tusen takk for koselig hilsen!