tirsdag 13. mars 2012

Stylet i maritim stil

Jeg dro til "sjøs" på min fridag forrige uke. Her kan en gå mange mil i hver retning - untatt mot vest, naturligvis... Der er havet.
Lyset denne dagen var magisk. Solskinn og uværsskyer om en annen. Og havet var buldrende og hissig.

Jeg kan så godt forstå malere som blir fasinert av den høye Jærhimmelen. Den er så full av liv! Jeg blir helt yr og full av energi av å gå her. Og kreftene fikk jeg bruk for når jeg skulle labbe hjem. Da var sekken fyllt med stein og børa fyllt med drivved. Puh...!

Noe av drivveden tok jeg med på jobb. På bakveggen har jeg tapetsert en hel vegg med et fyr. Møblene er stæsjet i maritim stil.
Det kommer store mengder sommermøbler til butikken hver dag. De skal styles etter hva slags stilgruppe de tilhører. Det blir lange dager! Men gjett om det er moro!

Jeg var helt i sommermodus da jeg dekorerte dette miljøet. Solen som skinner på svaberget ser så ekte ut, at jeg synes jeg kan høre måkene skrike.
En vinkjøler og glass er plassert på et innrammet norgeskart. Om du skruer fast et par håndtak på dette, har du et alle tiders serveringsbrett.

Ser du uværet? Det regnet mye mens jeg kjørte til havet. Men da jeg parkerte så raste det sørover. Igjen stod jeg med deilig vårsol.
Håper værgudene er med deg og gir deg en herlig dag!

9 kommentarer:

Hulda sa...

Ser virkelig fantastisk ut! Så lekkert du har stylet. Dette fikk meg til å tenke på en skjønn sommerdag.

Anita sa...

Jeg er ny hage- og interiørblogger. Kikket innom bloggen din, her var det koselig å være.... Har lagt meg til som følger. Hei på deg ;) anita

h.espe sa...

Wow, så utrolig lekkert du har stylet!!! Man fikk virkelig opplevelse av å sitte rett ved svabergene, og det var nesten så jeg hørte bølgene slå mot bergene...

Fortsatt fin kveld til deg ♥

Klem fra Hildegunn

Bestefars Verksted. sa...

Åhhhh,den veggen vil jeg ha i stuen.....det var virkelig et naturtro bilde !!!! Og nydelig stylet.....tenker du koser deg på jobb,ja !!! Den som kunne bodd litt nærmere,og gått i fjæra på tur,sammen med deg :) Tenk DEN børa,du.......med to stein og drivved-elskere.....måtte sikkert hatt med både traktor og henger.....hihii :) Ikke mye vår her i nord,skulle ut idag og grave litt i beddene mine,men plutselig var allt hvitt.......og å brøyte,for å komme til blomsterbeddene,det blir for drøyt,selv for meg..... :) Da får jeg heller vente litt til.....og håpe på bedre tider. Kos deg da,i din herlige,kreative jobb :)

Fjordheim sa...

Herlige Jærbilder. Ikke mye som er flottere en Jærhimmelen nei.
Flotte dekorering. Ser spennende ut.
Ha en herlig dag :)

Tone sa...

Hei Marit.
Så flotte bilder fra jærhavet, og for ikke å snakke om jærhimmelen, forstår godt at det fasinerer mange. Jeg er vender som regel nesen inn mot fjellene når jeg skal hente energi :) Ser ut som du storkoser deg på jobb, nydelig styling av sommerproduktene, må nok ta meg en tur ut snart, tittet etter deg sist jeg var der, men du sto sikkert på hodet i noen nyankomne esker :))
Skal hilse fra deg, på treffet! Ønsker deg en flott uke
Vårklem fra Tone

Husmannsplassen i Hidlesundet sa...

Kreativiteten våkner, skriver du i innlegget under. Den kan umulig ha lagt brakk hos deg!:-) Det er helt imponerende alt du produserer og kreerer!! Alltid!!:-)
Living er heldig som har hykket tak i deg!! NÅ må jeg snart få tatt meg en tur. Noe travelt for tiden med syke foreldre. Nå er den tiden kommet.

Ha en flott dag!!

Klem fra Hjørdis

Anne på landet sa...

Å, SÅ lekkert.
Dette var perfekt i havgapet.
Nydelig stylet.

TAKK for magiske bilder av naturen på Jæren og tøffe stylings bilder!

Klem fra Anne på landet.

Husmannsplassen i Hidlesundet sa...

Hei på deg!

Måtte bare innom for å takke for hilsenen!:-) Så dumt at det ikke ble plass til deg!! Jeg var visst nok den siste som ble påmeldt. Men neste gang det blir bloggtreff skal jeg sørge for at du blir med!:-)
Dagene er noe travle, så noe innlegg om bloggtreffet må nok vente. Men det kommer.

Ønsker deg en fin, ny uke!!

stor klem fra Hjørdis:-)