torsdag 29. mars 2012

Kom og sett deg!

Når dagene er travle er det godt å drømme seg bort. Drømme om rolige sommerdager der en ikke behøver å se på klokka. Når en sitter og gynger under treet og gresset kiler en under tærne, da er livet særdeles behagelig.

Jeg liker prosessen fra en idè dukker opp i hodet til den er satt ut i livet. Jeg ønsket meg en røff solseng til hyttehagen. På turer langs sjøen plukket jeg drivved jeg tenkte ville passe til dette formålet. En kald februardag var samlingen komplett. Og jeg kunne finne frem hammer og sag.
Stolt over resultatet, kunne jeg i sommer sitte her og nyte interiørblader. På siden av sengen har jeg også snekret et sidebord. Slik luksus må man unne seg.

Jeg elsker stille morgener på hytta. Stå tidlig opp og tasse barbeint rundt ute. Jeg klarer sitte rolig en liten stund, men så popper idèer frem i hodet.
Ett prosjekt var å få dør fra kjøkkenet og rett ut i hagen. Det var bare å flytte kjøkkenet til et annet rom, sage hull i veggen, sette inn en dør og snekre en trapp.
-Vips, så kan jeg igjen sette meg til lading i morgensolen...

Igår skulle jeg bare gjøre et bitte lite kreativt krumspring her hjemme. Skal bare... ble til en prosjekt som tok halvannen dag...! Nå er jeg himla sliten, men heldigvis godt fornøyd. Skal få tatt noen bilder for å vise på bloggen.

Her ser du hva litt planlagt latskap kan føre til. Den ene plenen på hytta har blitt til en eng full av prestekrager og smørblomst. Vi klipper en sti til å gå på, ellers er det et frodig paradis.
Håper du fikk sitte ned og drømme deg bort litt i hyttehagen. Det er sannelig en fin tid vi går i møte!

11 kommentarer:

Linda sa...

Hei Marit!
Tekst og møbler til å drømme seg bort med...herlig er det.
Alltid deilig å ta en titt inn i ditt kreative rike.
Her er jeg i gang met et nytt syprosjekt:)
Men hagen og skogen lokker en ut.
Kald morgen med sol her sør.
Fuglene kviter ute,så når sola får bedre tak blir det nok en hagedag:)
Ha en fin påske!Klem

Fjordheim sa...

Herlig sommerlige bilder hos deg.
Her har det vært frost i natt. Håper det har gått bra med blomstene som står ute.
Du har så mange herlige ideer og prosjekter. Og er kjempeflink til å få til ting. Ha ei herlig helg :)

Merethe sa...

Så deilige bilder å drømme seg bort i. Her høres fuglekvitter og sola skinner. Blir nok å snuse på vårluften i dag også. Det var jobb med den pilballen :) den var mye mindre da jeg startet for å si det slik...men til slutt ble den ikke så aller verst i fasongen. Sikkert en mye enklere måte å lage den på enn det jeg gjorde. Har hørt om Klara pil... har sett bilder av arbeider hun har gjort og det er så mye flott. Vil ønske deg en flott påske. Klem Merethe

Den Grønne Baljen sa...

Herlig..jeg setter meg veldig gjerne ned...på hvert sted og...nyter hver stund.. utrolig fint..

Hvis du ønsker å prøve lykken på et gavekort-ønsker jeg deg velkommen inn på bloggen min ..I morgen bør du følge med =))

ha en fin fredag

Kerstin

Lisbeth sa...

Så herlige bilder :)
Herkunne jeg gjerne sitte å nyte en stille stund!
God helg :)

Min stil sa...

Sukk, så fantastisk hærlig. Jeg drømmer meg helt bort og lengter etter vår og sommer, mens gradestokken ennå viser minusgrader og snøen ligger i store dunger utafor.
Ha ei fin helg.
:) Susanne

Sologbolig sa...

Herlig, herlig. Godt å ha prosjekter også, og eg må si at eg er imponert over dine. Solsenga var rå !! Ønsker deg ein riktig fin påske. Klem

Tone sa...

Hei Marit!
Så deilig å få slik sommerinspirasjon, nå kjenner jeg at jeg virkelig gleder meg til å hente fram hengestolene, og bare det å kunne sette seg i dørkarmen meg en kopp kaffe, det er lykke det:)
Ønsker deg en fin påske!
Klem fra Tone

Manne's hverdag sa...

Så utrolig flink du er!!!

Skjønner godt at du koser deg her - NYDELIGE BILDER!!!

ØNSKER DEG EN RIKTIG GOD PÅSKE!!!

Klem

Husmannsplassen i Hidlesundet sa...

Hei Marit. Du som jeg koser meg med innleggene dine! Den koselige sengen du har snekret av drivvedplanker imponerer meg stort! Og det koselige kjøkkenet med utgang til morgensolen etter "bare, bare-prosjekter" :-) Du er helt utrolig! Er spent på hva du klekker ut i påsken:-)
Ønsker deg en flott, avslappende, ideskapende påskeuke!
Klem fra Hjørdis

jeanett sa...

Hei!:) jeg googlet drivved og fant denne fantastiske solsengen! Kan jeg tørre å spørre hvordan du festet ryggen? Og er den justerbar? Du er flink altså!!:D