fredag 23. mars 2012

No livnar det i lundar

Gåsungene er lubne og søte. Våren viser sin vakreste side idag. Humla har surret søvnig i hagen. Til og med en sommerfugl fløy stille forbi!
Alle måltider har blitt servert utendørs, og livet er herlig!

Det sikreste vårtegnet i hagen vår, ble observert forrige uke. En frue med neglesprett og rennende nese, omgitt av fjøler, drill og sag.... Resultatet ble en blomsterkasse og en hagegrind. Dagen etter var prosjektene dekket av snø...!
Nå er været betraktelig varmere. Og siden sist er mange hageblader og sommermagsiner fortært. Nye idèer har poppet opp, og flere kubikk jord er bestillt...Herlig å være igang!

Vi har flere ulike sitteplasser i hagen. Med vedkurven fyllt med cafè-puter, er det lett å frakte dem fra sted til sted.
På jobb har vi mange flotte hagegrupper for salg. I hagen finner det sted en ivrig behovsanalyse. For i år er jeg klar for litt fornying.

Lilletippa sine støvler har stått ute i mange år. Siden det ikke er særlig til blomsterflor enda, er det hyggelig å ha annen dekor å se på.
Nå må jeg straks skrubbe bort jord fra neglene og finne frem finklær. Ikveld står bygdafest på programmet! I et stort lokale på landet, omgitt av gårder og nysprøyta jorder...
Ah, det lukter vår!

6 kommentarer:

Fjordheim sa...

Ja da er det vår på Jæren, når en helst føler for å holde seg for nesen.
Herlig når en kan drive med ting ute og sola varmer. Vi nordboere trenger virkelig det.
Gleder meg til jeg får tid til å ordne litt ute.
Ønsker deg ei herlig helg :)

Magdalena sa...

våren er bare herlig, den energien vi får da må vi gjerne spare til en regnfull sommer..?!
søte bilder, deilig å grisle ute, jord under neglene er bare sundt,- det betyr at du har det godt..
kelm og fin helg videre...

magny

Janne i Fagerlia sa...

Trivelig å se de fine vårbildene dine. Støvlene ble et flott innslag i hagen. Slikt liker jeg også :)

Tone sa...

Så herlig vårbilder Marit, nå er også jeg forsynt med snøen:) Så nå kan våren komme for fullt, kveldene er blitt lengre og barna løper ut i "jakke og sko" veldig stas det der :)
Håper du koset deg på festlighetene i helgen, og ønsker deg en fin uke!
Vårklem fra Tone

Hellemor sa...

Hallo vennen :-) kjekkt å se din hage våkne til liv.... her frister det også å begynne å plante ut, men jeg må nok roe meg litt.... Idag hadde jeg for første gang 'bare bein' på jobb! Herlig å legge strømpebuksene på hylla for denne gang, forhåpentlig :-)

Masser av klemmer og inspirasjon til deg fra meg <3

Pauline sa...

Se der ja, myyye ivrigere etter å komme ut enn gartner'n.... ;-)
Deilig når det våres, det skal være sikkert og visst!
I drivhusa er det snart fullt (og vel så det) av pelargonia i ulike varianter. Det er bare å ta turen innom en dag over påske! :-)