tirsdag 10. januar 2012

Kake-lykke

Endelig et sted å plassere de søte små loppefunn - som strengt tatt ikke er livsnødvendigheter, menn akk, så kjekke å ha.
Her er gamle sjokoladeformer, muffinsformer, smultring-utstikker, kakesprøyter osv...

Colakassen har jobb som settekasse for de små skattene. Den fant jeg ved sjøen en vårdag ifjor. Den er et smykke på kjøkkenet.

Da jeg kom hjem fra jobb ikveld, duftet det nybakt i hele huset. For en lykke.
Lille-tippa hadde bakt de nydeligste cookies! De årene jeg var hjemme med barna var definitivt ikke bortkastet! Oppskriften hadde hun endret så de ble så sunne som mulig, må vite. Ungene har virkelig gått i husmorlære!!!

Nå skal jeg kose meg med kaffi og litt søtt bakverk. Et nytt interiørblad skal studeres, på let etter mer jobb-inspirasjon. Tror også at husbonden setter pris på at jeg tar ut så mye kreativitet på jobb. Da får huset stå litt i ro når jeg kommer hjem...

7 kommentarer:

Kreoline sa...

Hei Marit, godt å få støtte når for vindmøllene, takk. Alltid inspirasjon hos deg, du gav meg en god idè som kommer senere. Godt å ha flinke jenter, godt å ha en læreflink mor. Koselig for deg å få ut masse inspirasjon i jobben, du henter nok mye derfra også. Kos deg i uken, klem fra Mona.

Fjordheim sa...

Hehe, ja det kan være greit for en stakkers mann at alt det ikke er så mye forandringer hele tiden. Kan tenke meg du koser deg på jobben.
Så koselig å komme hjem til lukten av nybakt, ja jammen har du lagt et godt grunnlag hos dine håpefulle.
Den kassen er jo kjempefin. Ikke værst å finne slike skatter i strandkanten.
Ønsker deg ei fortsatt god uke :)

Unknown sa...

KJempeflott kasse!
Der fant du virkelig en skatt ja:)
Mye fint inni hyllen og ♥
Her ble det vafler til kvleds i dag, snuppa laget, kjekt når de begynner og bli så store altså:)

Lilla dør sa...

Kjempe god ide til bruk av cola kassen . Eg har lik, Brukt den til jul som sette kasse for julepynt. Men eg var ikkje like heldig som du var og fant den . Eg har kjøpt den på fem høns i haust . Men er veldig fornøyd med kassen .
Klem Kari

Lisbeth sa...

Så heldig du var med funnet ditt :)
Den var kjempefin der den sto.
Har også noen slike former som du har i kassen, bare at mine ligger i en skuff...
Kanskje på tide å ta de frem?

Ha en fin uke :)

Lisbeth

Tone sa...

Hei Marit !! Så koselig det ble med settekassen :) Og de små yndige småtingene inni!Tenker du får utfordre kreativiteten din på jobb ja, skal se etter deg neste gang jeg er innom Living:) Ønsker deg en fin uke:) Klem Tone

Janne i Fagerlia sa...

Utrolig hva man kan finne i strandkanten. Har funnet mye flott selv, men ingenting kan måle seg med colakassen din. Det må være toppen av finnerlykke :)