søndag 1. januar 2012

En frisk start

Når julen er ryddet bort føles hjemmet rent og friskt. Akkurat som det nye året som står for døren.
Kalenderen sier vinter, vår, sommer, høst. Selv går jeg for sommer, jul, vår.

Hadde det ikke vært for den røde nesa og neglespretten, kunne en bli lurt til å tro det er vår i luften! MEN, det går fint å spise ute, bare en kler seg godt (og serverer brennhet mat...).

Vi går en herlig tid i møte. Mange fine overraskelser venter. Bildet av krokusene som soler seg, tok jeg ifjor i hyttehagen. Som jeg gleder meg til hagen våkner!

Jeg synes 2012 har startet godt. Rett før midnatt igår labbet vi opp på fjellet og hadde en flott utsikt over bygda. Med vind i håret og senere piskende regn, ble det en riktig frisk start på året!
Idag skein sola og ga løfter om en vår som er på vei! Jeg plukket inn forsythia og gåsunger. Synes det var på tide å vekke dem nå...

6 kommentarer:

Hulda sa...

Godt nytt år! Så flott du hadde det i jula, et koselig bord du har dekket der. Likte veldig godt dette innlegget også, nesten så jeg aner våren her. ;) Men, enda lenge til den tid.. Kjempefin benk du har laget, så vakker blomst og herlig skinnfell på toppen. :)

Ruter & Hjerter sa...

Her er julen også ryddet ut:)) Og nå ser jeg frem til alle vårlig ting:)))

Rosehagen sa...

Så nydelige bilder;)

Vakkert med et vinterdekket bord;)

Ønsker deg et Godt Nytt år med 366 dager med glede, lykke, moro, kreativitet og suksess;)

Nyttårshilsen fra Ann-M.

Flittige Fruer sa...

Godt nyttår til deg! Kos deg masse i 2012 med dine fine prosjekter.

Mari :)

Fjordheim sa...

Et riktig godt nytt år ønsker jeg deg :)

Tone sa...

Godt nytt år til deg Marit !! Her startet vi også det nye året med lunch i det fri, herlig å kle seg godt å bare kjenne vinden suse :) Herlige blider, kom nesten litt i vår modus nå.....:) Håper du koser deg på nyjobben!
Klem
Tone