Somregel er det kaffi jeg serverer til sjokoladekaken. Men forandring fryder, gjør det ikke det, da?!
Trollkrem kaller vi denne rosa drømmen av en dessert. Det er en fin måte å bruke opp rester av rips som ennå henger igjen på buskene.
1 eggehvite - stivpiskes
0,5 kp sukker - has i eggehviten
1 kp rips - has i eggedosisen.
0,5 kp sukker - has i eggehviten
1 kp rips - has i eggedosisen.
Idag skal jeg og en venninne forsøke oss på lefsebaking. Har fått fatt i en slik pinne en snur dem med, samt et laken til å kjevle på. Men den derre knudrete kjevla mangler jeg ennå...
Ta deg et stykke kake. Så skal jeg snart få laget et innlegg til. Kos deg!
3 kommentarer:
Hei på deg:)
Bakedag her også:)
Pavlova står på bestillingen her i huset:)
Ha en fin dag og kos deg med bakingen;)
Klem Kari
Sjokoladekake og trollkrem tar jeg gjerne, tekoppen har jeg "medbrakt", mens jeg koser meg med å se og lese i bloggen din!! :-)
Ønsker deg fine sensommerdager, klem!
Legg inn en kommentar