mandag 22. august 2011

Rusten og rå


Søte sommerfioler har flyttet fra trammen. Nå er det høsten som råder med røffe materialer og litt mørkere farger. Grantreet har jeg nappet opp med roten. Med litt vann og litt gode ord kan det klare seg til jul - og vel så det.

Jeg elsker å gå tur i skogen for å samle materialer jeg kan lage noe av.

Kurven er et gammelt arvestykke. Den er for shabby til å ha innendørs. Men ute kan den vare noen år til. Gøy å ta vare på det vakre og gamle så lenge som mulig.

I hyttehagen er det heller ikke fritt for at gamle saker og naturmaterialer dukker opp. Dette er en rusten, avdanket lysestake.
Den ble til fin-fin høstpynt! Noen tørkede eikeblader, litt piggtråd, rognebær og bjørk av alt som skulle til!

Jeg la også på noen roser laget av tyllgardin. En herlig kontrast. Og for en kveldsstemning!!!
Høsten er en deilig tid!

6 kommentarer:

Mamsen sa...

Smart dekorasjon! Like!

Hulda sa...

Dette var virkelig flotte dekorasjoner, Marit! Likte veldig godt mosen i lag med det lille grantreet og lyngen. :)

Siv Toril sa...

Så flott dekorasjon! Likte veldig godt den lysestaken! Har en liten giveaway på gang inne hos meg:) Ta turen innom om du får lyst! Klem

Monica sa...

Takk for fine ord på bloggen:) er herlig å høre noen sier det nærmer seg, musikk i mine ører, for nå er jeg litt lei desverre!! Kjempefine dekorasjoner du har laget, høstlig og vakkert:) du er flink til å bruke naturen rundt deg:) klem monica

Unknown sa...

Oi, så herlig høstdekorasjon;))
Er koselig med litt utepynt ♥

Klem Line

Winkel's Crazy Ideas sa...

Flotte bilder og herlig høststemning :)elsker også høsten! Idag har jeg handlet meg lyng og pyntekål og røsket opp siste rest av sommerblomster på trappen. Nå er det herlig høst :)