torsdag 24. mars 2011

Vårlige sko

Vårlig motiv, ikke sant?
Jeg har allerede tatt treskoene ibruk. Ikke helt det rette skotøy for meg som pleier å gå himla fort. Skoene har problemer med å følge tempoet mitt. Men det er det som er fint med slike søte sko. Med dem man gå saktere gjennom hverdagen!

Nå frister det å sette igang med snekring og graving i hagen. Istedet sitter jeg og pirker med bunadsying. For en vanskelig og langdryg jobb. Metervis av ullstoff ligger i fanget mens jeg syr stakken fast til vesten. Og skjorta - det er et kapittel for seg. Den er som en kombindert IQ- / tålmodighetstest.

Når tålmodigheten ikke strekker til er det godt å avreagere i Snekkerboden. Så bilde av en støvlett i forrige JdL-blad. Tegnet en selv og saget den ut i kryssfinèr. En kjempestor og gråmalt pynt til gangen. Stilig?

I forkant har jeg borret hull og tredd en silkesnor. Et vintage bilde med stempel pynter opp. Det var gøy å få sage, pusse og male litt.
Men nå må jeg nok tilbake til bunadskjorta igjen. Syr rynketråder nå, 3 tråder opp, 3 tråder ned... Blir helt rar i øynene...

Får du ny energi på våren? Jeg får lyst å hoppe, sprette og slå hjul. Igår kjente jeg at jeg bare måtte ut på joggetur! Rart hva våren får en til å gjøre...

12 kommentarer:

Njut Av Livets Goda Ting sa...

Hej
Oh va glad jag blir över att du tittat in hos mig. Roligt att du tycker om min blogg :)
Jag har tittat runt lite i din blogg, och den är fantastisk. Vilka fina bilder och vackra saker. Jag har lagt till mig som följare på din blogg och ska titta vidare nu :)
Ha en underbar kväll.
Stor kram
Jessica

Unknown sa...

De er så fiiine de skoene der, slike ønsker jeg meg og ♥ De er lekre, samtidig som jeg har hørt at de er veldig gode og gå i...;))

Ha en fin kveld!

Klem Line

Linda sa...

Nydelige sko,herlig støvel.
Skjønt med vårlige dager.
Her titte krokusen frem:)
Lykke til med bunaden!
Klem fra Linda :))

Min stil sa...

eisan du.
Har samme treskoene jeg, og syns de er såååå fine :)
Ang vår. Det er ikke mye som minner om det her. 6 minus og snøstorm, samt en meter snø i hagen. Huff.
:) Susanne

Janne sa...

Nydelig sko! Og superflott den du har laget!
Deilig med vår - kreativiteten blomstrer den også:)
Ha en fin kveld, og god helg!
Klem fra Janne

Pauline sa...

Vårlig energi kan jeg nok jenne boble litt av og til, men JOGGING!!?? Nei der går grensa for meg!! :-D
Søte tresko!
Og jeg er helt sikker på at bunadssømmen går fint!!
Jeg beundrer alle som syr og broderer bunad selv!

I drivhusa er det full vår, men pelargonia'n er nok ikke salgsklare riktig enda.. selvfølgelig kan du komme og se hvis du vil!! :-)

Ha en fin kveld! :-)

Bestefars Verksted. sa...

Heisann :) I alle dager Marit,du står da vel ikke på hode å syr bunad.........hihiiiii........hadde ikke forundret meg,du hadde nok fått til det også !!!!! Mens du stuper kråke,liksom..........ler bare jeg tenker på det synet.......nesten som i tegneseriene,vettu......bare masse bein,to hvite tresko....-og en bunadstakk som hvirvler rundt !!!!!! Og midt oppi det hele,en smilende Marit :) En nydelig støvelett du har sagt ut,også.......herlig farge,- og motiv !!! Jeg så den i jdl-magasinet,jeg også.......og jeg klør i fingrene etter å komme meg ned i snekkerboden....jeg har faktisk startet med å forberede julesakene som skal produseres....!?! Må jo være forberedd,vettu.....! Noen joggetur tar jeg derimot ikke ansvar for....heheheeeee :) Og ja,jeg er nok i ferd med å bli gammel og GRÅ........for den fargen sniker seg innpå meg,både i hårfarge og klesvalg.......og på interiør,så jeg visst i gråsonen........!!! Nei,du får kose deg med både jogging og søm,jeg skal nå ut å måke frem rullatoren........hahahahahahaa :) Snøstormklem fra meg :)

h.espe sa...

Her hos meg står enda Calouene og venter på å bli tatt frem, men ikke lenge til nå... ;o)

Så skjønn den støvelen ble - en herlig idé!! Som alltid når jeg titter innom deg, henter jeg med meg inspirasjon ut - herlig!!!

Ønsker deg en fin fredag og en flott kommende helg!

Klem fra Hildegunn

Lisas hjem og skatter sa...

nydelige bilder!!!

her var det vår på onsdag, i dag er det en halv meter snø :( buhu!

ha en super helg :)

-Kamilla- sa...

Så herlig at du er full av vårlig inspirasjon!! Nydelige tresko :0)
Her i nord venter jeg fortvilt på våren, mens det laver ned i store dunger. Har falt 50 cm snø de siste to dagene... :0( Ja,ja... Jeg har i det minste prøvd å få litt vår inn... Har laget et vårlig lappeteppe ;0)
Kos deg så masse og god helg!!
*Klem*
-Kamilla-

Janne i Fagerlia sa...

Misunner deg ikke sying av bunadsskjorte. Har gjort dette en gang, og som du sier er det rene IQ-testen. Snørestøvletten du har laget ble herlig.

VillaVårfrubakken sa...

ÅÅ, slike sko står øverst på min ønskeliste. Så flink du er som broderer, imponerende....ha en herlig helg, klem fra Mona