tirsdag 8. mars 2011

Vårlig inspirasjon

Lyst på litt påskeinspirasjon? Her ser du en ny type påskeegg. En idè slo ned i hodet da jeg jobbet i Snekkerboden en dag. Det er et stort egg av tre. Jeg har borret hull for oppheng. Det er dekorert på begge sider, så det kan henge i vinduet.

Jeg har saget ut en oval av kryssfinèr og grunnet den med hvitmaling. Med dekopagelim har jeg festet en fin serviett til egget. Senere har jeg limt på et vintage bilde, blonder og fjær. En skinnende perle er prikken over i'en. Alt er laget i gråtoner.

Jeg laget også et lignende egg i bruntoner. Vil tro at pastellfarger også vil være søtt til dette formål. Det hører liksom våren til. -Slipp fantasien løs.

Her er også et restultat av fri fantasi og 5 jenter på kreativ hyttetur; 3 spranglete steiner er brukt som egg. Reiret er laget av bjørk, lerk, gåsunger og andre buskvekster.
Vi samlet materialer da vi gikk tur. Det jeg trodde skulle være en liten spasertur, ble en knallhard tur i krevende terreng. Hele 5 timer tok rundturen!!!
I tillegg til en lang tur og fantastiske naturopplevelser, hadde vi kreativt verksted. Vi laget hvert vårt vårbrett med dekorerte lys, fyrstikkesker, tags - og så reiret da.
Det har vært en minnerik helg med koselige aktiviteter og masse moro!!!

6 kommentarer:

Janne i Fagerlia sa...

Akkurat slike servietter kjøpte jeg på Låvebutikken her på Frei i går. Da mangler jeg bare egg i kryssfinér.

Hege sa...

Så nydelig!
Et supert tips:)

Pauline sa...

Kjempefine påskeegg, og fine dekorasjoner!
Ikke mye som minner om vår utafor vinduet i kveld.. usjegusjevær sier ungene! :-D
Høres ut som dere hadde ei flott helg, ha en flott uke også! :-)

-Kamilla- sa...

Så fine påske egg :0) Høres ut som en flott helg i koselig lag, med kreative innslag! Nydelige påskedekorasjoner.
*Klem*
-Kamilla-

Merethe sa...

Vakre annerledes påskeegg. Nydelig vinduspynt. Hørtes ut som dere hadde en flott hyttetur. Koselig å finne på slike ting. Vårbrettet var flott med alle sine detaljer. Skal bli godt å se barmark igjen. Tar nok sin tid for her er det masse snø. Flotte ting du fikk tak i på bruktbutikken. Ha det fint,klem Merethe

Iselin - Heime hos Oss sa...

Nydelig anretning av egenplukkede naturmaterialer! Det er så gøy med slike fine og ikke minst billige tips! :)

Fin blogg!