onsdag 2. mars 2011

Krydder i hverdagen

Her står krydderposer på rekke og rad.
Å krydre hverdagen er viktig. Igårkveld var mange fruer samlet. Vi fikk skrubbet og smørt hender og anskikt. Med blussende kinn og nylagt lipgloss var det så tid for kveldsmat og skravling. -Et alle tiders krydder!

Patentplasker liker jeg. Kanskje jeg finner flere flasker idag? For dagens krydder er antikk-runde sammen med ei venninne. Vi skal besøke flere bruktbutikker i distriktet.

Navnet på hyttekjøkkenet vårt er La Petite Boulangerie (Det lille Bakeri). Til helgen blir det mange kokker i aksjon på bakeriet. Vi er en gjeng damer som da er klar for hyttetur. -Nok et deilig krydder i hverdagen!!! Gleder meg.

Etter idè fra Jeanne d'Arc Living har jeg brettet mine egne krydderposer. Det blir en flott dekor i kjøkkenhylla på hytta. Posene har jeg laget i duse farger og med et flott vintage bilde på.
Flaskene skal også bli med til hytta. De skal få treffe en storebror. Ei svær, brun flaske som vi fant nedgravd i rosebedet i sommer...!

På en hampsnor har jeg hengt lapper som viser innholdet i posen.
Hva ønsker DU å krydre DIN dag med?!
Kan anbefale Gregoriansk konsert i Sola ruinkirke ikveld. Dit skal jeg og to venninner. Tror det blir rørende og flott.

10 kommentarer:

Pauline sa...

Du er flink til å finne krydder i hverdagen du Marit, og flink til å formidle det på en flott måte også!
Ha en finfin velkrydret onsdag!! :-)

-Kamilla- sa...

Nydelige krydderposer og nydelige bilder :0) Kos deg så masse på antikk-runde!
*Klem*
-Kamilla-

Mitt hvite hus sa...

ja litt krydder i hverdagen er viktig... akkurat nå har jeg et veldig spesielt krydder i hverdagen..

Kos dere masse =))

klemmer

Fjordheim sa...

Krydder i hverdagen ja.
Din blogg er et slikt krydder i hverdagen. Så herlige bilder.
Gir meg bare ende over.
Kos deg på hytta i helga :)

Gollass sa...

Fin ide å lage sine egne krydderposer, ble unike å kjempesøte;-)

Linda sa...

Hei Marit!
Å titte inn hos deg gjør meg glad:)
Lekre saker du tryller frem.
Posene var bare helt herlige.
Jeg krydret dagen med vennskap,det er et herlig.
Håper du får en superflott helg på hytta og fin fangst på antikkrunden.
Musikk blir sikkert en spesielt flott opplevelse i en slik gamel kirke.Ha det fint!Klem fra Linda:))

Gollass sa...

Heisann, tusen takk for hyggelig kommentar hos meg. Den hyllen nedenfor du ga i gave var bare knallfin;-) Så grei du er;-))

Bestefars Verksted. sa...

Hei Marit :) Så utrolig fine de krydderposene var,du lar deg inspirere av JDl,du også.....akkurat som meg :) Godt du kan koble av med slike sysler,ser du har en tøff tid,med mye tanker.....håper virkelig at det går bra med pappaen din. Vi har desverre hatt veldig mye av sykdom i nær famile,her også,så jeg vet litt om hvordan man "funker" da.......eller kansje bedre å si "ikke funker"....for man blir litt "på vent",på en måte......iallefall er det slik for meg. Man føler seg så hjelpeløs,når det eneste man ønsker,er at alt skal bli bra,men ikke får gjort noe med det...man må virkelig ta vare på gode dager,og sette pris på de man har rundt seg.....for det kan man aldri bli utlært på :) Det skal jo ikke så mye til,men det er rart med det.....noen få,gode ord er gull verdt ;) Og man må bare huske på og bruke dem..

Virker som du klarer å kose deg innimellom da,og det er bra :) Du bobler jo over av skapertrang....og det er god terapi,jeg vet..... :) Antikkrunder er koselig,håper du fant deg noen skatter !!! Har funnet litt jeg også,som jeg enda ikke har vist......kansje det blir neste innlegg :) Du får kose deg på hyttetur da,så gleder jeg meg til å se snikkarbod-innlegg.... Varme klemmer til deg,fra et Nord-Norge i snøkaos :)

Unknown sa...

Krydder i hverdagen er så viktig, og jeg ser du har funnet vakkert krydder!♥
Nydelige bilder!!
Takk for titten hos meg og herlige ord ,))
Ja er det ikke typisk *smiler* ;)
Ønsker deg en strålende helg!
Klemmer fra meg,
Anki

h.espe sa...

Heisann!
Så kjempeflotte krydderposer du har laget! Har faktisk tenkt tanken på at jeg skal lage noen selv - har en av de'orginale' og synes den er så dekorativ og flott.

Her har uken rast unna. Har fått med meg et par kvelder i 'Spikersuppa' og kosa meg med skikkelig VM stemning! Nå er det deilig at helgen er her - den skal nytes til fulle :o)

Ønsker deg en flott fredagskveld og helg - kose deg masse!

Klem fra Hildegunn