onsdag 1. desember 2010

Desemberkos

Tenk, idag skriver vi 1. desember! Julestemningen spredde seg i hus og sjel på søndag. Vi feiret minstetippa sin bursdag med julepyntet hus og 21 personer i kalaset!
På kjøkkenet var det pepperkakebaking for alle barna. Det er skjønt å se dem samarbeide og bake! Virkelig kvalitetstid. De er fra 11 mnd til 14 år.

Når alle gjester hadde gått var det tid for å brenne adventslys. Største tippa sang så fint mens minstemor tente lys. Når det er sang i stua blir jeg salig og glad. Da kommer julefreden.

I Jeanne d'Arc sitt julemagasin fikk jeg inspirasjon til å lage slike tags. Denne har jeg gitt til ei venninne. I stedet for en stor pakke på julaften, får ho i år 1 pakke hver uke.

Jeg har sagt at den skal henge til pynt. Ingen risting, ingen klemming. Hver uke kan ho åpne en pakke, men ikke røre de andre... Tro om ho klarer det...

Opphenget er laget av en værbitt planke med 4 kroker på. Synes denne skaper fin julestemning i heimen!
Ikveld er det duket for spekemat og juleverksted sammen med venninner. En særdeles fin start på desember!

Mer juleinspirasjon er i vente. Håper du stikker innom igjen!

12 kommentarer:

Linecas have sa...

Så fin en venninde gave. Heller en slik en enn en stor en på julaften ja. Herlig!

Fjordheim sa...

Så stemnigesfulle og nydelige bilder. Lurt med en kalendergave i uka. Brukte det litt til guttene etter at dei kom i tenåra, Eller dei fikk to i uka. På lør. og søn.
Ønsker deg ei fortsatt herlig adventstid :)

allesistgut sa...

Liker dine fine bildene! Kos deg og ha en fin dag videre! :)

Herman Grans ♥ sa...

Kjempefin gave! Veldig god ide :)
Håper du får ein fin dag :) Hilsen Grete

Tone sa...

Så koselig!! Så god ide med de 4 pakkene!! Jeg skal i juleforening i kveld,det blir godt kjenner jeg:))
Ha en flott kveld
Klem klem

Unknown sa...

Så koselig med juleverksted:)
Og for en herlig gave til din venninne, den var kjempefin OG spennende ♥ Snill du:)

Klem Line

Mitt hvite hus sa...

ÅÅÅ sås tilig med adventskalenderen... at jeg ikke har tenkt på det da..at det går ann å gi en gave i uken.. den skal jeg kopiere til neste år..


Nydelige tags...

ha en fin adventsuke videre..

klemmer

Hege sa...

Kjempe koselig kalendergave. Her hos oss er vi tre venninner som lager romjulskalender til hverandre, vi lager altså syv koselige pakker hver, så har vi en uhøytidlig utdeling, og da velger man seg syv gaver, som blir en liten hilsen hver dag i romjulen. Er nok en del barn som er litt misunnelig på oss som har gaver å kose oss med etter julaften:)Ha ei fin adventstid:)

Simones Country Home sa...

Hei på deg og takk for hyggelig hilsen hos meg. ;o)

Koselig blogg du har. Å fine bilder. ;o)

Klem Simone

-Kamilla- sa...

Nydelige bilder, og skikkelig flott adventskalender/julegave til venninna di. Hmmm... Jeg har noen gamle planker og kroker har jeg... Du skal ikke se bort fra at jeg låner ideen hos deg, hvis det er greit??
*Klem*
-Kamilla-

Nooria sa...

Ingen ting er som desemberkos :-). Jeg nyter til fulle nå som jeg er ferdig med alle store prosjekter inkl Det lille store julemarked. Så gøy det er å lese om skulehuset!! Imponerende prosjekt, masse flotte ting, og gøy med responsen fra kundene.

Er dette noe du kunne gjort hele året kanskje?

Nette sa...

Det är ju en jättefin julgåva! Önskar att jag hade kommit på en sån idé själv :)

Vad önskar du dig själv i år? Jag tog saken i egna händer och beställde en julklapp till mig själv från http://www.ramsign.no idag. En dörrskylt till badrummet.