onsdag 22. desember 2010

Du grønne glitrende

Julekula som ser ut som ei klokke kjøpte jeg hos en antikvitetshandler i Tallin. Du må ikke stille klokka di etter den, de ligger nemlig en time før oss...
De andre kulene er også antikke. De er kjempestore, men veier ingen ting. De er utrolig skjøre og aldeles nydelige!

Vi må ha noe å henge de fine kulene på. Da drar vi til skogs. Det er koselig å gå rundt å lete etter det perfekte tre. Her fins så mange fine trær, så her kommer vi tilbake år etter år.
Her har jeg funnet et tre jeg liker. Skulle gjerne hatt det slik med snø på...

Kjenner du det igjen? Litt mindre snø, men desto mer pynt. Det går helt til taket, og jeg synes det er riktig så fint på formen. Jeg får ikke viljen min om et hvitpyntet tre i år heller. Ungene er ikke klar for det enda.

Synes ungene skal bli hørt. Vi bygger jo juletradisjoner sammen. Når de kikker i eska med julekuler og sier; Jippi, der er den fine der. Den pleier alltid jeg henge opp! Da har jeg ikke hjerte til å si nei. Det fineste jeg vet er å høre døtrene våre mimre og smile sammen.
Da blir mamma varm og hjertet!
Rekker nok et innlegg til før jul. Til da får du ha en god jul i stua!!

8 kommentarer:

Min stil sa...

Så koselig og vakkert tre dere har fått, og ja, jeg er enig med deg, ungene må få være med å bestemme. Heldigvis har jeg ei lita frøken på tre år, som ennå er lett å dirigere min vei :)
Ønsker deg ei riktig trivelig jul.
Klæm Susanne

Fjordheim sa...

Det var et nydelig tre.
Flott form på det.
ja så lenge ungene vil væremed å pynte treet må dei få bli med å bestemme litt. Nå må jeg stort sett pynte det alene. Ingen som kommer å sniker i julepyntesken lenger. Litt trist, men utrolig godt at dei er blitt voksne
Ønsker deg en riktig god lillejulaften :)

Guttemamma sa...

Nydleig tre,Marit!! Jeg bestemmer det meste av pynt året rundt her i heimen, men juletreet...DET skal pyntes som det alltid er pyntet!! OG det er mor enig i faktisk!!
God jul og klem♥

Mitt hvite hus sa...

Nydelige julekuler...

stilig den med klokken da... flott julestue..

Ønsker deg en riktig fin og fredful julehelg )OO=))

Kos deg masse..

Klemmer

Unknown sa...

Nyyydelig stemning hos dere!
Ønsker deg og dine en riktig God Jul - nyt dagene og kos dere ♥

Klem Line

h.espe sa...

Åh, så flott bilder, og herlig julestemning her hos deg!!! Tradisjonen om å hente tre i skogen selv, husker jeg godt fra da jeg selv var barn - alltid stas å få bli med pappa, for å finne det perfekte treet ;o)

Ja, nå er jeg altså vel hjemme hos mamma og pappa, og gleder meg til en lang og god juleferie her! Ute er det julestemning, med snø i trærne, og passe med kuldegrader :o)

Takk for kjempekoselig bloggvennskap i året som har gått - det er alltid en sann glede å titte innom deg - gleder meg til mange koselige stunder i året som kommer!!

Jeg ønsker deg en riktig god jul, nyt dagene sammen med dine!

Juleklem fra Hildegunn

Bestefars Verksted. sa...

Så herlige bilder,Marit !!! Og nydelig juletre....klart tippene må få være med å pynte !!! Høres ut som dere storkoser dere,og det er så godt å høre.......stress og mas,er roten til allt vondt...før stresset jeg fælt,uten at julen ble noe bedre av den grunn,nå har jeg landet......hihiiiii,og det som blir gjort,det blir gjort,ferdig med det ! Jeg tenker med gru på da jeg var lita,og mamma satt som "et vrak" på julaften,utslitt av allt som på død og liv skulle gjennomføres....og allt i site liten,gjerne natt til julaften !!!

Nå setter vi oss snart på flyet,helt rart å ikke ha forberedt noe julekaker eller mat....vi skal jo til svigers,vi også :) Og rørleggeren lar skiene stå hjemme....hihiiiii :) Vi tar heller SAS,denne gangen.... Kos deg masse med dine kjære,og ha ei flott jul,og et godt nyttår !! Jeg ser frem til masse kreativt fra deg,i 2011 :) :) Juleklem,på begge kinn,fra meg til deg !

claire sa...

TOUS MES MEILLEURS VOEUX DE FRANCE*
*‎*★★* 。 • ˚ ˚ ˛ ˚ •。★ ★ 。* 。
° 。 ° ˚* _Π_____*。*˚
˚ ˛ •˛•*/______/~\。˚ ˚ ˛
˚ ˛ •˛• | 田田|門| ˚ BONNE ANNÉE 2011...claire