lørdag 27. november 2010

Dørene stenges

Nå er juleutstillingen over. Ikveld er tid for ettertanke. Jeg tenker på alle varene som nå har fått nye hjem. Når jeg går tur, ser jeg mine skilt og kranser pryde andres dører. Det er en rar følelse.

Mange kunder har latt seg inspirere. Vi viste nye bruksområder for gamle ting, det falt i smak hos mange. Gamle skapdører, skuffer og vinduer ble varmt tatt imot.

Hvitmalte møbler med ordtak på var også populære. Flere av varene laget vi i butikken. Noen ble solgt straks de ble satt for salg.

Nå lukker vi dørene i Skulehuset. Jeg må takke Magneten kjøpesenter som huset oss. Både ledelsen og de andre butikkene var svært postive og kom stadig innom oss. Lokalavisen ga oss også et løft gjennom en 2-siders reportasje denne uka. Takk for all støtte!

Men mest av alt vil jeg takke alle dere kunder som kom innom! Mange har gitt mye av seg selv. Vi har delt erfaringer, inspirasjon, latter og tårer. Unge og gamle har kommet med varmende ord. Jeg er mektig imponert når fremmede mennesker kommer bort og sier så mye fint.
Jeg sitter igjen med mange flotte minner fra disse ukene. Jeg er himla takknemlig og rørt.
Tusen, tusen, tusen takk!

6 kommentarer:

Unknown sa...

Gratulerer så masse med vel gjennomført julemesse;) Dere har jo vært så flinke og lager sååå mye flott! Må jo være artig og se igjen tingene sine rundt omkring;)

Nå er det vel og slappe litt av og nyte adventstiden kanskje?

Ha en herlig søndag!

Klem Line

ANETTESHUS.COM sa...

Hei, Marit! Takk for hyggelig hilsen:) Wow! For en flott juleutstilling!! Så flinke dere har vært!! Må ha vært litt av en jobb?!

Ha en fortsatt fin adventshelg!

KLEM KLEM
Anette:))

Pauline sa...

Det er dere som skal ha en takk- en stooor og god takk!!
For at dere steller i stand 'skulehuset' så vi andre kan gå og se og kose oss, få inspirasjon, finne roen en liten stund, ta en liten prat og muligens kjøpe med oss noe..
Ønsker deg en god adventstid! :-)

h.espe sa...

Grutlerer med vel gjennomført juleutstilling!!! Når så mye arbeid blir lagt ned for å få en slik ting, er det ekstra godt at gjennomføringne blir en braksusess :o) Utrolig flinke har dere vært, og dere skal være kjempefornøgde med dere selv!!!

Ønsker deg en strålende flott 1. søndag i advent - len deg tilbake og nyt dagen!

Stor klem fra Hildegunn

Mitt hvite hus sa...

Gratulerer med vel overståttt marked..

Sikkert mange tanker og følelser ja....

God søndagskveld

klememr =))

(eddas) sa...

Så hyggelig at det har gått så bra:)
Tenker på det jeg og når jeg står i Birkelunden og selger...at nå er mange av tingene rundt om i nye goe hjem:)Er rart og tenke på....
ha en vakker dag
eddaKlemmer