onsdag 17. november 2010

Tre på trammen

Kan ikke nekte for at jeg er glad i sink. Se den flotte stampen som juletreet står i! Den er helt nydelig! Den gamle stigen som jeg fant på stranda ifjor liker jeg også svært godt. Fargen passer perfekt på trammen.

Et gammelt desiliter-mål fungerer som stormlykt. Det blir et fint skinn inni der når kvelden faller på. Jeg elsker å pynte både ute og inne - og gjerne bruke litt rare ting som dekor.

På lørdagskvelden skal vi ha middagsgjester. Da skal det brenne i alle lykter, både inne og ute. Og jeg gleder meg til å dekke fint bord!

Juletreet er på plass. Og siden jeg tilbringer hele dagen på julemessa vår, har jeg ingen problemer med stemningen. Dette er ei herlig tid!
Nå skal jeg en tur på syrommet. Så blir det ferske varer når vi åpner i morgen igjen...
Kanskje vi sees?!

15 kommentarer:

Christine C sa...

Lekkert lekkert! Skal avsted og finne meg et lite trappetre selv til helgen, det pynter så koselig opp.
Ha en fin kveld videre :-))

Mitt hvite hus sa...

Kjempekosleig velkomst du kommer til å gi dine gjester...

så kosleig med tre på trammen...har noen trær som skla danderes jeg også..

klemmer =)))

Tone sa...

Hei Marit!
Takk for gode ord på bloggen min:) Ser jeg må nok ut å få fatt i noen gamle jernpåler og lage slike flotte trær dere har på Skulehuset!! Ble så inspirert i dag , dere er noen flotte damer!!
ha en deilig helg, tenker du dekker et fantastisk bor til gjestene!!
Klem Tone

Magdalena sa...

utrolig flott, zink er et must hele året... klem, lykk etil videre...

Unknown sa...

Så lekkert på trappen ♥ Er så kos med slike lekre inngangspartier, der er jeg skikkelig dårlig... Kanskje jeg skulle plantet meg et lite juletre i en sinkbøtte jeg og, det er jo ikke vanskelig - og veldig kos blir det jo:))

Ha en herlig sykveld:)

Klem line

Tina sa...

3x vakkert, er ikke annet å si om den saken. Enig, sink er både fint og røft på samme tid! Liker det!

Bestefars Verksted. sa...

Hei vennen :) Nei,jeg er nok ikke i Stavanger enda,var der i barnedåp på søndag,og reiste hjem på mandag.....men du kan vel tenke deg hvem jeg tenkte på,da jeg satt og spiste frokost på mandag,i Stavangers høyeste bygg,i 21 etage.....for der ser man laaaaaangt ! Men siden jeg ikke er kjent,vet jeg jo ikke hva jeg så.......men tro meg,jeg visste jo at jeg var rimelig nært deg,og jeg skulle mer enn gjerne hatt bedre tid,for det er jo langt fra Bodø,og man reiser ikke så ofte den veien... Men nå bor søsteren til rørleggeren der,på Tasta,så nå har vi jo en god grunn for å komme tilbake :) Vi hadde bare to timer "ledig" på mandag,og da tok hun oss med i Stavanger sentrum,så vi fikk sett byen,og det vakreste av allt,gamlebyen.......sukk,sier jeg bare !!! Rørleggeren ble totalt forelsket,og gikk amok med kameraet........for der var det mange fine byggedetaljer og få med seg ! Jeg får nok lage et lite innlegg om turen,når jeg er i boks med funnet fra finn ! Det er himla mye jobb,og det verste er at jeg aner ikke hvordan jeg skal få plass til det,i stua...... ??!!! Men jeg kunne bare ikke se på at noen andre fikk gleden av å få det........huff,ble visst litt egoistisk,men sånn er det !

Så utrolig fint det så ut,i skulehuset !!! Og så bra at folk sto i kø,det er jo kjempeinspirerende for dere !!! Da skjønner man jo at noen setter pris på det man lager,og da får man plutselig en guts av en annen verden,til å lage mer........er iallefall slik for meg ! Dere hadde jo masse nydelige ting,jeg måtte jo zoooome inn bildene kan du skjønne......hihiiii :) Dere kunne sikkert hatt helårsbutikk,men det skal tid til,å lage varer også......så da måtte dere vel hatt verksted i samme bygning....det er jo min store drøm,som sikkert aldri blir realitet,men likevel..... :) Da kunne man jo lagd varer,når det var stille mellom kundene..og vært der for dem,når dem kom.....joda,drømmer er gode å ha :) Jeg er god på drømmer,skjønner du.....heheheeee :) Kos deg videre da,nå skal jeg male litt til,selv om øya går i kryss........vil jo såååååå bli ferdig,så du kan få se :) Nattaklem fra nord :)

Manne's hverdag sa...

NYYDELIG INNGANGSPARTI OG FLOTTE BILDER!!! Ble KJEMPEINSPIRERT - likte VELDIG GODT "lykta"!!!

Ha en fin dag videre!!!

Hilsen
Marianne

Fjordheim sa...

Herlige bilder fra t nydelig inngangsparti. Ja det er koselig å pynte litt ute også. Har etpar små granbusker i sinkbøtter på stappa her også. Stormlykt av litermål var en ny ide. Takk for den.
Alt torsdag igjen. Ønsker deg ei flott helg med besøk og masse kos :)

Hverdagen vår sa...

Lekkert og nydelig "satt sammen", jeg skal også ut å hente meg ett lite trappetre;)
Gratulerer med pang start og masse besøkende til skolestuen:) så gøy!

Ha en flott dag og fin helg

klem fra Eli

HEGEMOR.COM sa...

Du er helt råååå på kreative ideer!!!:)

anneskreative sa...

Så koselig du har det på trappa....lur ide og bruke gammelt litermål til lykt, har et slikt jeg også....og jeg er helt enig med det, nåe en skal ha gjester er det så koselig og tenne lys, og pynte bordet,,,,det pleier jeg også å kose meg med, gjerne en dag i forveien,,,,bordet altså,,,,smiler
Lykke til.
Anne

Maliva`s verden sa...

Åh så koselig inngangsparti.....nå fikk jeg også lyst til å gjøre det samme. Takk for inspirasjon. God helg! Klem fra Maliva

marit sa...

Så koselig!
Har nettopp pratet med søsteren som hadde vært innom dere og kjøpt en av Helles kjoler- hun var kjempefornøyd, og kjolen var lekker! Synd jeg bor så langt vekk:-(. Hun påsto forresten at det var jeg som hadde ledet henne ut på galeien med blogglesing...

Lykke til videre med salget! Ønsker deg en flott førjulstid:-)

CHÂTEAU DE KONSTANSE sa...

Så koselig inngangsparti du har! Her føler nok gjestene seg velkommen:-)

Ang tallerkenhyllen din har jeg dessverre ingen tips,- opplevde det samme på en gammel hylle jeg en gang kjøpte..asjettene holdt på å tippe ut:-/ Så den fikk bli skohylle istedet, selv om den egentlig var alt for "fin" til det! Den du har kjøpt har jo en helt fantastisk patina!Lekker var den! Håper du finner ut av det!

Ha en fortsatt fin helg!

Cat:-)