mandag 4. januar 2010

Med blanke ark

Nytt år. Blanke ark på kalenderen. Forventninger til hva nærmeste fremtid vil bringe. Sterkt hvitt og livgivende januarlys. Jeg drømmer allerede om våren vi har i vente. Er det ikke deilig å ha noe fint å se frem imot?!

Jeg har samlet en kjempestor bukett minner fra juleferien. Aldri har vi delt så mye tid med venner og familie. Noen spør om jeg ikke er sliten etter å ha hatt så mye besøk. Men positive folk som gir av seg selv fyller meg med energi. Vi har opplevd så mye flott og variert sammen.

På vei til hytta måtte jeg stoppe bilen og ta bilder. Når naturen viser seg fra en slik side kan en ikke la være å bli betatt.

Jeg vet en ikke skal ta bilder i motlys. Men ofte kan motivet bli effektfullt og sterkt. Klikk på bildet så får du sola rett i ansiktet! Kjenn hvor godt det gjør. Hør lyden fra elva. Kjenn frosten bite i kinnene. Jeg kjenner det bobler i hjertet når jeg ser på det!

Vi har hytte nær sjøen. Der er det sjelden eller aldri muligheter for å gå på ski. Derfor må vi gripe sjansen nå. Vi har gått milevis langs sjøen, på fjellet, over lyngheier og jorder. Ungene har storkost seg og vært ufattelig tålmodige. Her er følge mitt på en fjelltopp i solnedgangen. Vi gikk også 3 turer i måneskinn. Kan anbefales på det sterkeste!

Ungene får av og til litt "lekser" i ferien. Husbonden har laget matteprøve og jeg har lest engelsk med dem. Dette skrev minstemor til meg: That have be fun with holidays, but I will come my to school now.
-Gudene skal vite at ho trenger komme seg på skolen og lære mer engelsk, ja...

Jeg har startet det nye året med å pusse opp syrommet. Møbler er malt og skal straks bæres inn. Deretter skal stoff og utstyr finne ny plass. Det blir som å starte med blanke ark.
Håper kreativiteten vil blomstre mot våren. Du er velkommen til å slå følge på veien!

13 kommentarer:

Bestefars Verksted. sa...

Klart jeg slår følge Marit !!!! Og godt nytt år til deg og dine !!!! Gleder meg allerede til å se nyrommet ditt,der kreative skrumspring gir seg utslag i både søm og maling :) Du er jo rå på allt fra hammer til sysaker,så dette blir spennende ! Ser ut som dere har kosa dere (ski)kkelig....nydelig vær,akkurat som her i nord :)Ikke mye vårfølelse,kan man si........men oppi toppen min,der er vårideene klare som fy,for å bli realisert :) Klem fra meg !!

Fjordheim sa...

Herlig.
Godt å kjenne kreativiteten og energien har fått påfyll.
Lykke til på arbeidsrommet.
Ønkser deg ei riktig god uke :)

Sköna o Gröna Ting sa...

Oj oj oj..., vilka härliga bilder du visar!!!!
Dina ljuvliga rosor känns så våriga och visst kan man vissa dagar längta dit men snart är vi där!
Det går ju så fort....

Ha en skön vecka och ta väl hand om dig
Kram
Marianne

Ellemeller sa...

Guri so flotte bilete!

Gler meg til å fortsette å følge med på deg:)

Gunnemor sa...

Godt nyttår til deg kjære venn, og som alltid like nydelig å lese og betrakte det du så fint fanger med kameralinsen. Jeg har også mange blanke ark, men greier ikke å fylle de slik jeg gjerne vil, og ønsker, men har i allefall begynt å se på bloggene mine igjen, og det kan jo være en mulighet for at jeg lar meg bli så inspirert at jeg slår følge jeg også. Skulle snøen bli borte hos deg, er det plenti å boltre seg i her!

Anita sa...

Sååå nydelig, også så fint det ser ut med måneskinnstur! Jeg følger deg gjerne laaaangt ut både på skitur og på syrommet :0)) Nå skal vi ha pepperkakehusrivefest :0) Kos dere!

Mitt hvite hus sa...

Godt Nytt år Marit...

For et herlig innlegg... ikke noe problem å skjønne at dere har storkost dere i julen..

Og de flotte bildene av naturen.. så klart en må fange dette...Det er noe magisk over slike vinterlandskap...

Høres virkelig hyggelig ut med skitur i måneskinnn..

Ønsker deg en fin uke..og jeg følger deg meg glede...

Klem Kerstin

Monica sa...

ååå så hærlig innlegg Marit:) Jeg gleder meg til å se ditt syrom, det var jo allerede så vakkert at nå kan jeg mesten ikke forstå at det kan bli bedre ltså, men det er jeg likevel sikker på det blir. God klem fra Monica

Astrids nr.2 sa...

Godt nytt år til deg!! Gurimalla så flotte bilder du tar....

Monicas sa...

koselig innlegg...og vakre bilder du deler...

Magdalena sa...

nyyydelige bilder,- riktig godt nytt år...

ja det er godt å ha blanke ark å ty til! skituren høres herlig ut,- her er det så ulent terreng at det frister ikke, men slik du beskriver kunne eg tenke meg det også...
mannen farter i lysløpa hver kveld, da kjører han i strekningen mot kvamskogen, det gidder eg ikke, sitter heller hjemme med strikketøyet... det er så kaldt, nede mot 20 minus på kveldingen!

lykke til med de blanke arka,- lengter også mot vååår...
klemmer¨¨¨*

Hellemor sa...

Kjære Marit,

takk for igår :-) takket være deg og jentene lå eg leeenge i nat og planla og tenkte i tags-baner og sommerfarger, og mye, mye mér :-)
SÅ HERLIG! Håper dere alle får noen fine solskinsdager fremover - gleder meg allerede til vår planlagte scrappeforening!!

Klem til deg og dine :-)

Eva Mari sa...

Så herlige bilder! Gleder meg til å se syrommet etterhvert. Nyttårsforsettet er å bli flinkere til å kommentere i bloggene jeg har i blogglisten min og som jeg fryder meg over i travelheten...
Klem fra meg :)