fredag 2. oktober 2009

Masse øyegodt!

Dette er MEG!

Jeg elsker å dra hjem gamle ting og gi dem verdighet igjen. Jeg elsker det rustikke, sink og blomster. -Og se fargene! Så lyst, rent, skjørt og herlig. Dette gjør meg virkelig glad!

Den turkise skapdøra lå på gulvet i ei falleferdig hytte som ungene fant i sommer. Det er snille unger som drar hjem skatter til mamma'n sin! Til tross for at pappa'n, som gikk tur med dem, ba dem om å la skrotet ligge...
Skapdøra har nøyaktig lik farge som den gamle krakken vår.

I morra kveld drar vi på høstferie til hytta. Det nærmer seg åpning av Jul i Skulehuset, så jeg skal bruke høstferien godt. Idag saget, filte, pusset og malte jeg 22 treskilt! De skal jeg male tekst på. I tillegg skal jeg hekle muffins, strikke kanelruller og sy pepperkaker.

Jeg ser frem til deilige høstdager på hytta. Jeg gleder meg til frisk morgenluft og kaffikoppen på trappa. Og jeg gleder meg til å tenne lykter både ute og inne når kveldmørket kommer. Og tenk et forfriskende bad for så å varme seg foran peisen! Ahhh!

Vet du hva jeg tenker på når jeg ser den nydelige skapdøra her?
Jeg tenker på alle de andre dørene som henger igjen i den gamle hytta i skauen... Jeg MÅ tilbake dit en gang! Skulle gjerne hatt slike dører til pynt både her og der. Jeg får ikke nok av den fargen!

De sarte fargene på bilde gir meg franske fornemmelser. Jeg foretrekker slike grå-grønne planter både inne og ute.

Vel, da gjenstår å ønske deg og dine noen deilige høstdager!

13 kommentarer:

Tino sa...

Så søte eplene dine ble, veldg koselige smågaver.
Og nydelig veske du har laget til moren din også.
Så koselig du har det på trappen din, og så snille barna er som tok med seg skapdøren hjem. Det noen kaller skrot kan være fine skatter for andre. Syr også pepperkaker, ikke Tilda men noen som er enklere.
Ha en riktig fin helg, klem :)

Kreoline sa...

Hihi, håper katten har kommet hjem, så du får den med deg. Sååå nydelig pyntet, jeg falt helt i staver, ser ut som du får god bruk for vinduet. Vi tar alt når jeg kommer hjem, ingenting springer av, det står godt alt, hihi. Det er godt at ungene tenker på moren sin, pappaene ser ikke at det er skatter som ligger gjemt rundt omkring. Nå må du kose deg med hekling og alt du skal gjøre, vet at det bare er kosearbeid, misunner deg jeg. Kos deg masse, klem fra Mona.

Pauline sa...

Som alltid kjekt å se og lese i bloggen din, mye "øyegodt" og du ordlegger deg så fint!
Riktig god høstferie!! :-)

Magdalena sa...

nydelige bilder, med massevis av øyegodt... kunne ikke se meg mett!!
du har prikk lik smak som nmeg...
tensk så kosleig det blir i skulehuset...
men hva med armen din,- hvordan går det?? tror ikke du tenker så mye på den...
kods dere virkelig på hytta,- nyt høstferien...
klem fra magny

Bestefars Verksted. sa...

Tusen takk,for så mange gode ord fra deg i det siste ;) Utrolig koselig at du liker kortene mine,og ser du en forskjell fra alle andre,- så er det jo bare toppers !!! Man vil jo ikke herme etter alle andre,men samtidig er det kansje ikke så lett å skille seg ut.....hmmm,vanskelig det der :)

Herremin så herlig det ser ut,ved inngangen din !! Den nydelige blåfarven......og heldig er du som har så snille jenter,som vet hva som gleder mamman sin !!! Du har gjort en god jobb,der......!

Høres ut som dere skal kose dere skikkelig i ferien,men bade...???? Her er det to usle varmegrader.....!! Du er jo helt rå....får kose deg ved peisen da,kansje med noe godt i glasset/koppen........hihiiii :) Gleder meg til å se hva du skal lage,hvis du deler det med oss :)

Og tusen takk for hagevandringen......jøss for et hageparadis !! Det drivhuset var virkelig misunnelsesverdig......vil ha,vil ha...... MÅ HA :) En vakker dag,der inne i fremtiden,et setd...

Kos deg masse,med dine kjære,- og nyt høstferien,kansje finner du noen skatter...i skogen,eller et annet sted ;) Stor klem fra meg :)

Bestefars Verksted. sa...

Sedt ???? STED skulle det være.......

Ellemeller sa...

Ojoj! Skund deg tilbake til hytta og redd dørene:) Skikkeleg fin var den.
Fine bilete!

Anita

mi-rachel sa...

så kjekt at du besøkte bloggen min.
så fine bilder hos deg.
og den fargen på den dørene ungene dine fant..var bare nydelig!

borghild sa...

Hei Marit! Altfor lenge siden nå, og først må jeg bare si at det var fryktelig trist med farmoren din. Jeg var jo så heldig å treffe henne for et år siden :), og på den korte stunden fikk jeg et bilde av en livlig og herlig dame. Og selv om det har vært sykdom inne i bildet en stund, er det alltid trist når man mister noen av sine nærmeste.
Selv mistet jeg min farmor (som alltid har bodd i samme hus som oss, som alltid var der, og som jeg uten tvil har arvet min interesse for håndarbeid fra) dagen etter at jeg fikk min førstefødte. Utrolig trist, spesielt siden jeg ikke fikk vært i begravelsen. Man får jo verken fly med en baby som er en knapp uke gammel eller kjøre i bilstol i 12 timer. Men det tristeste er likevel at hun aldri fikk møte barna mine, det hadde hun likt:) Men uansett føler jeg likevel at hun 'er' her, ved at jeg stadig tenker på henne, og ved at jeg vet hva hun ville sagt/gjort i enkelte situasjoner - hun var ikke redd for å si meningen sin;)

Ellers så må jeg si at det er noen skjønne døtre du har!! Døra var jo superfin, og spesielt fargen var jo bare nydelig!!! Jeg har en gammel hylle fra en bruktbutikk med en lignende farge, jeg trodde at det bare var å vaske den litt, så kunne den ellers være litt shabby, men nå viser det seg at 'skitten' slett ikke lar seg vaske vekk, og malingen skaller av bare jeg tar på den:( Men jeg har tenkt at jeg må iallfall få scannet fargen før jeg evt skraper og maler:)

Ha en super helg på hytta, og kos deg masse med dine!! God klem B:)

Linda sa...

Hei Marit!For en skjønhet den døra var.Du er heldig som dumper over mye rart.
Passet jo flott sammen med med det andre på trammen.
Nydelig hage du har besøkt.
Her sør har regnet hølja ned i dag.
Men nå titter sola frem.
Håper du og dine får fine dager på hytta.Klem Linda :))

Alvas Hobby og Garden Bird sa...

Så kjekke barn du har, som vet å ta med slike skatter hjem!
Virkelig flott farve den lyse blå..
Og så masse flott du viser, koselig og hvile øynene på:)
Ønsker deg en riktig god hyttetur, kos deg masse!

Min Still By Maia sa...

Jeg er så enig med deg!

Heøt skjønne bilder du viser. Så flink du er til å lage nydelige stillben.

Klem fra Maia

Unknown sa...

Hei Marit
Nydelige bilder av gjenbruk...døren med den slitte sjarmen er helt nydelig. Jeg skjønner godt at du måtte ta den med deg hjem.
Du er vel i gang med juleforbredelser...jeg gleder meg til å følge med. Det blir julekalender hos meg i år også.

God uke til deg!!
Klem...Ellen