torsdag 16. oktober 2008

Sarte farger

Disse fuglene sitter så fint og kviter nå strømmer julevarene inn til Hageliv... Jeg så noe jeg ønsket meg på nettbutikken. Men jeg liker best å handle live. -Det er ikke lange turen til Kverneland...
Turen fra bilen til butikken går så h...i...m...l...a s...e...i...n...t...
En hvit grusgang går gjennom hagen og inn til butikken. Og i hagen er det så enormt mye fint å se på. Det er vanskelig å rive seg løs. Det er nydelige idèer over alt! Den dama kan hage!

Når ho fyller butikken med sink, glass, hvitt, kongler og en dæsj grønt... Da er det jul for meg! Jeg liker best disse sarte fargene til jul.
Dette skapet har jeg vist før. Det henger også i butikken og er skikkelig øyegodt! Jeg elsker denne grønnfargen og de ruglete glasset i dørene. Nyyydelig!

Jeg kjøpte bl.a. denne kassen. Nå er det fyllt med nips og pryder peishylla. Den er et herlig skue. Jeg skal snart tilbake til Hageliv. Ho får inn flere varer jeg har på ønskelista mi... JIPPI!

Idag har jeg fått sydd mange varer til Skolehuset. I tillegg var jeg en på slang i skauen... Jeg plukket noen små grantrær som skal bli julepynt.

En av utstillerne tilbød seg å hjelpe meg på skolen i morra. Ho er superflink til det meste, så i morra blir det nok gjort mye. Det er godt med ei hjelpende hånd av og til!15 kommentarer:

Emmeline sa...

SÅÅÅ flotte bilder både fra Hageliv og din egen stue?? regner med det må være stuen!! Koselig og inspirerende farger og ikke minst så kjekt å høre om dette skolehus prosjektet deres. Jeg er kjempefristet til å ta turen nedover en av helgene. Det er jo et stykke fra Bergen til Stavanger, men likevel...Hadde vært SÅÅÅÅ kjekt!!

Håper du tar noen underveis stemningsbilder i morgen også, elsker å følge med på denne historien deres, og med åpning om tre uker da er det jo bare å sette fart. Spreke jenter. Takk for inspirerende titt Marit. Lekre stilleben som var uberskjønne;)

Hulda sa...

Så herlig den butikken må være da! Skulle mer enn gjerne vært innom den, ja. :) Herlig hylle du har kjøpt deg. :) Lykke til videre med søm og oppussing :)

Guttemamma sa...

Denne bloggingen fører til mer shopping, uten tvil. Har et par farlige butikker i nærheten jeg og, trofast kunde for å si det sånn! Koselige kveldsbilder du viser oss! har fått julesakene mine fra dere, storveis fornøyd! :-)Godnatt!!

Synnøve. sa...

Godmorgen Marit.
For noen nydelige bilder.
Tenk det kan bli så flott med disse sarte fargene.
Eg liker best grönt og rödt til jul. Det ser så kosligt og varmt ut.
Men må nok begynne og tenke om litt etter dine blider trur eg.
Nå må du ikke jobbe for hardt så du ikke orker med dine butikker. Det er en travel tid forran oss veit du.
Stor klems fra meg.
Synne.

Viola sa...

Vilken fin butik du besöker, och ´lycka till nu med allt arbéte i skolhuset, vad bra att du får lite hjälp! Ha en bra helg och jobba inte ihjäl dig, klem VIOLA

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Nydelige bilder kjære du. Åhh for en gøy tid vi går i møte med alt det lekre butikkene byr på. Innrømmer glatt at en del julesaker er på vei fra DK til meg, juhuu, love nettbutikker og posten.
Kos deg med skolehusprosjekt og koselig sying.
Klem

Anita sa...

Så nydelige bilder!! Blir sikkert kjempefinere til jul! Når resten av julen kommer fram:o)
Høres ut som dere kommer fint i mål til huset skal åpne!! Eia var jeg der;0) Men noe langt fra meg til deg! Ha en flotters helg! Klem!

Magdalena sa...

oi.. her ville eg også vært...

Randi sa...

oioi...her hadde jeg gått amokk!! hihihi

Ha en koselig fredags kveld!!

Klem

Kaffekos sa...

Å du og du så mye lekkert. Blir aldri lei av å se slikt.
Må nok innom en tur og......, kanskje handle noe;)
Ha en fin helg
Klem

Ingunn sa...

Så mange fine bilder du viser!!Mye inspirasjon i de bildene!!Skulle gjerne ha tatt turen innom butikken!;)

God helg!

borghild sa...

Så koselig det ble med kassen og lysene og det hele:-) Og det så ut som om den butikken hadde nok av fristelser...
Håper også vi får se flere bilder av skolehuset etterhvert som det blir 'pusset opp', blir det mange utstillere eller? Og blir det bare åpent lørdag og søndag? Jeg og en venninne har nemlig snakket om å få til en Ikea-dag, og da hadde det jo vært gøy å kombinere med besøk i skolehuset:-)
Ha en super helg! Klem B:-)

Anitas hus sa...

For noen flotte bilder, det var nesten så jeg kom i litt julestemning;)
Mye lekkert å handle der ser jeg.
Jeg også liker best de sarte fargene til jul. Her i huset er det jeg som bestemmer det meste av interiør, farger og julepynting, men en ting får jeg bare ikke røre; juletreet. Det er det mannen og ungene som er sjef over og de vil ikke ha noen innblanding fra meg. Dermed består treet av knallrøde julekuler og masse glitter. Skikkelig glorete, nå skal det sies at nissen gjorde nisse streker å stjal alt glitteret natt til julaften i fjor, så kanskje han stjeler de rød kulene i år;)
Ha en god natt Marit, nå må jeg legge meg. Har malt badet i kveld og nå kjenner jeg at jeg er i full malingsrus, hehe...
Klem:O)

Magdalena sa...

dette var noe for meg , trengte det nettopp idag, da e følte meg tom for inspirasjon,- dere er herlige... energien smitter tvert...
de trærne i strie og halm , så frodig, lunt og vakkerT !

skal bare se det blir julestemning her også,- nå den tid kommer~~~...

Vår lille hage sa...

Så kul side du har! Jeg har vært innom Hageliv flere ganger. Det er søsteren til svigerinnen min som driver den... Og gjett om jeg skal innom skolehuset ditt på Ålgård. Jeg bor på Klepp!
Gleder meg til å treffe deg og butikken din!
Stikk gjerne innom min blogg...
Klem Siren fra Simmas Hus