tirsdag 14. oktober 2008

Morgenstund

Morgenstund har gull i munn
Idag ville jeg kose meg mens jeg la planer for dagen. Av og til må jeg lage rekkefølge på mine gjøremål, for å komme i mål...
Grunnen til at jeg ikke blir superstressa, tror jeg er en av mine leveregler: Du blir ikke lykkelig av å bare gjøre det du liker, men å like det du gjøre. Tok du den?

Dagen idag begynte slik den sluttet igår: Kaffi og stearinlys!

Jeg begynner å føle meg hjemme i Skolehuset. Igårkveld hadde jeg besøk av ei venninne der! Ho satt i gyngestolen og så også ut som ho fant roen i huset.

Med utsikt over stille vann, fullstendig ro og lys fra blafrende lykter så senker skuldrene seg. Da har en tid til gode samtaler. Det blir et herlig pusterom i en ellers travel hverdag. Slike stunder skulle en prioritere høyt!

Med venninner på besøk, kaffi og strikketøy, kan det blir noen koselige arbeidsdager i Skolehuset. Gleder meg til det!

Bilde du nå får se er som forretningshemmeligheter å regne...

Her er planene for fremtidig produksjon lagt! Nye varer skal lages til Skolehuset.

Jeg er i det litt sarte hjørnet om dagen. Blonder og strykemerker. Herlige materialer å jobbe med. Jeg lager en stor serie i denne stilen. Håper den blir godt mottatt.


Innimellom tar jeg turen ut i Snekkerbua for å lage skilt - mange skilt! Har flere nye idèer som skal produseres. Det er virkelig gøy.

Jeg har mange kunder i Veslehuset om ønsker skilt. Pågangen er for stor til at jeg kan innfri alle ønsker. Men jeg gjør så godt jeg kan. Takk for kjempefine tilbakemeldinger. Det setter jeg pris på!

Nå må jeg komme igang med jobbinga. Jeg har jo 3 hus å holde styr på nå:

Dette jeg bor i, Veslehuset og Skolehuset... Da skulle jeg ha nok å henge fingrene i!

GJØR DETTE TIL EN DEILIG DAG!

KLEM MARIT16 kommentarer:

Guttemamma sa...

Har en stille morgenstund her og, er hjemme fra jobb-superforkjølet. Skolehuset du beskriver høres ut som rene meditasjonen ( skjønner at det er mye jobb altså..!), men det er sted jeg gjerne skulle ha besøkt...! Har bestilt noen varer hos dere, mener ikke å mase- vet dere har mye å gjøre, men lurer bare på om det er sendt? Redd posten finner på noe tull...Ha en strålende dag! Hilsen Anette

Guttemamma sa...

----og håper det er greit at jeg skrøt litt av deg i mitt forrige innlegg!

h.espe sa...

Åh, for en herlig morgenstund...!

Må bare si at jeg er såååå lei meg for at jeg ikke bor nærmere skolehuset ditt, skulle så gjerne ha vært der når julemassen begynner. Tror det kommer til å bli helt suverent - masse flott å kjøpe og en herlig stemning... :o)

Ha en flott dag videre!

Klem:O)

Anita sa...

Så nydelig det ser ut med en rolig stund sånn der!! Spennende med det nye prosjektet ditt! Blir sikkert kjempegodt mottatt! Koser meg bittelitt nå jeg da, mens lillemor leker og synger på gulvet her! Det skolehuset "ditt" høres ut som en drøm! Håper dere får nyte godt av det også etter jul!? Nå skal jeg ordne litt til her før jeg skal på foreldre samtale med største jenta! Kos deg! Klem!

Randi sa...

Jeg setter meg mer enn gjerne her samens med deg en stund jeg ja. Elsker den stemningen du beskriver.
Kos deg videre.
Klem

Lena sa...

Alltid koselige innlegg fra deg:)
Du gjør virkelig morgenen bedre....
Tusen takk for mønster og hyggelig brev, jeg har begynt å se på det nå, og tror kanskje jeg skal få det til...
De hønene er jo bare så tøffe!
Kanskje du kan legge ut et bilde eller to av dem, så har jeg noe å se etter??
Ha en flott deg!
Klem fra Lena

Hulda sa...

Utrolig mye fint her hos deg, Marit. Jeg faller for alt jeg. :)Nydelige lysposer, og flotte skilt, blonder og skolehus. Helt herlig, skulle bodd nærmere deg!! Du tar så stemningsfulle bilder også.

Anitas hus sa...

Det så ut til at du hadde en deilig morgen stund. Nå er du vel i full gang igjen tenker jeg.
Godt at du ikke lar deg stresse så lett, for jeg blir lett super stresset, helst av ting som jeg burde ha gjort men ikke rekker...
Gleder meg til å se mer av alt det flotte du lager, du går en spennende tid i møte i alle fall.
Ha en fin dag Marit!
Klem:O)

Kaffekos sa...

Høres herlig ut med en slik stille stund om morgenen. Vet neimen ikke hvor tidlig jeg måtte ¨hå stått opp hvis jeg skulle gjøret det samme. I 5 tiden kanskje. Har to gutter som hører "alt" om morgingen;). Skal si du er en driftig dame som klarer å holde tunga beint i munnen. Gleder meg til skolehuset. Reklamere for det så det kommer nok noen "bydamer" med klirrende mynt;).
Jeg ønsker deg lykke til videre i denne dag og håper du får en flott kveld:)
PS: Har hørt sangen du nevnte. Steinkule:)
Klemmer fra Anne fra Sofieshus

Magdalena sa...

nå fikk jeg senket skuldrene mine...
Skjønnt innlegg,- og Guri ka di har å holde på med,- men høres virkelig kjekt ut...
Nydelige de skiltene, kunne tenke meg bestille selv... men når du har det så trevelt nytter vel ike det??
skulle gjerne komt innom både veslehuset og skolehuset...
klem og lykke til!

Trines Hus og Hage sa...

Du verden, Marit! Jeg er så imponert her jeg sitter og kikker nedover bloggen din. Du er virkelig i gang med noe stort og spennende. Synes du er så heldig også som kan bruke tiden din slik, på noe som du brenner så for og kunne bruke din enorme kreativitet! Produktene dine så helt skjønne ut, og skiltet om å ta seg tid til å lukte på rosene - den traff meg godt. Takk også for den fine vinklingen - skal prøve å huske dine kloke ord når jeg føler jeg nesten drukner i husarbeid (som jeg ikke er så glad i alltid) at man også bør prøve å like det man må. Da blir jo alt så mye lettere og morsommere!
Lykke til videre! Klem til deg fra Trine

sandra sa...

du har også masse fint ser jeg<.9 ja- det er samme som jeg bruker på stoff!! har ikke brunnet lysa enda, så jeg håper det fyngerer;) ha en fin kveld da!!

Viola sa...

Hejsan, du verkar inte ha några fritidsproblem, så mye du har på gång, vilka underbara skyltar, förstår att dom säljer bra, var rädd om dig bara! Vet att man kan jobba dygnet runt med butik om man vill, ha det nu så trevligt med väninnan och lycka till, klem VIOLA

Anonym sa...

Hei! Kjekt å lesa bloggen din! Men eg og ei veninne lure veldigt på kor me finn Skulehuset dåkas? Har planlagt å ta oss eit kombinert Ikea og skulehusbesøk! Må vera ein draumedag for to veninner!!! Kosedag!!!

Nilla sa...

Så fine de strykebildene var. Det der har jeg ikke lært meg ennå.
Regner med at du koser deg i skolestua fremdeles:) Skulle vært meg en sann fryd å besøke den en gang!!

Synnøve. sa...

En stille stund for seg sjöl om morgon gir styrke ut over dagen.
Håper eg får en mulighet å komme til skolehuset og se det du laget.
Klems meg.
Synne.