lørdag 18. oktober 2008

Klar for mer skolehus?

Utenfor skolehuset er det sauer, mange sauer. Dette bildet er til ære for Evy, en av utstillerne. Ho lager... Ja, sauer! Ho kommer til Skulehuset idag med noen av varene sine.


Morgentåka lå over vannet igår. Når sola titter frem og tåka letter er det bare helt utrolig fint!


Strie + granbar + kongler = JUL

Trærne jeg knabba i skauen er nå planta i diverse bøtter og kasser. Ei stygg plastbøtte med dekket med en striesekk. Da blir det så julete som bare det!

Det skal selfølgelig mer stæsj på trappa. Hadde bare ikke mer plass i bilen... Hadde tross alt 5 grantrær, spader, bøtter, verktøy, dunker med vann og piknickurv med meg!

Det gamle søppelspannet fant jeg i vedskjulet til skulehuset. Det har nå kommet ibruk.

Grantreet er planta i et 10 liters malingsspann. Men når det settes i ei løvkurv og dekkes med høy, blir det fint det også.

Inne har litt vrihassel og bjørk gitt liv i den grønne gangen. Bilen er pakket med mer stæsj nå. Jeg skal straks bort å jobbe videre.I tillegg til å være blomsterdekoratør, skal jeg idag prøve meg som elektriker. Lamper skal seriekobles (?) og jeg har fått diverse dibedutter av en elektriker. Det gjør ikke saken bedre at det er ca 4 meter opp til taket.

Idag står Marit i toppen av gardintrappa (hjelp) og gjør ting hun ikke kan.

Vær så snill å ønske meg lykke til...


23 kommentarer:

Mitt hvite hus sa...

Herlig het så koselig det allerede er blitt da:O=) Du er bare så flink. Trenger ikke be meg om å ønske deg lykke til! Masse , masse lykke til !!! Skal tenke på deg , håper vi får se flere bilder=)

Klem =)

Fjordheim sa...

Ønsker deg lykke til med klatinge i gardintrapp. Må si jeg misunner deg litt den der siste biten av jobben, å pynte det skulehuset. Det kommer til å bli flott det er jeg sikker på.

Haust sa...

Du og du, så koseleg med søte, små grantre på trappa! Kjenner at eg begynner å gle meg til eg kan julepynte trappa her heime!

Fortsatt god helg...

liven sa...

Jeg aner det at det kan bli skikkelig fin julestemnning både inne og utenfor skolestuen:o)
ser jo allerede så innbydende ut her:o)

Lykke til som elektriker:o)

Hulda sa...

Virkelig supert med de små grantrærne utenfor. Så fint dere har ordna de også. Supert! Lykke til med seriekoblinga. :)

Albertines verden sa...

Heisan. Nå begynner jeg å ble litt engstelig for at du ender med beina på puta og hodet under dyna når jula kommer. Jeg blir sliten bare av å lese om dine prosjekter, og jeg pleier å tåle mye. Du får sovet litt, vel? Skolestua blir jo knallfin bakgrunn for varene. Synd du er så langt unna, eller så hadde jeg stått parat på skoletrappa! Hvil deg litt innimellom slaga og ha en fortsatt fin helg!

Som mine dager er sa...

Du Marit - det er så godt å komme hit inn, for du oser av positivitet og varme. Det skjer ting rundt deg og du tar så fine bilder som inspirerer. Jeg håper hele prosjektet du styrer meg gir deg glede og berikelse, for den dagen det hele føles som et stort pes, da må du roe det hele ned. Kos deg masse, er nesten trist for at jeg bor for langt unna til å oppleve dette.

Klem fra Marit

Guttemamma sa...

Kan ikke bli for mye skole for meg, er lærer vet du....og det er jo så gøy å følge fremgangen!!

borghild sa...

Så utrolig koselig det var blitt allerede, selv om jeg skjønner at du har mer på lager:-)
Tror jammenmennsann jeg må knabbe idéen med små trær ute, det var jo knallfint!!
Og LYKKE TIL!!:-) Klem B:-)

by Siv sa...

Dette er veeeeldig kjekt å følge med på, gleder meg til fortsettelse. Kjempefint pyntet utenfor!
Og for en utsikt da :)
Ha en finfin søndag
*Siv*

Synnøve. sa...

Lykke til.
Sån nå er det gjort.
Fikk en stor dose julestemning nå må eg si.
Tret i striesekken var bara så nydelig.
Klems meg.
Synne.

Tove sa...

Så artig å kome innom deg igjen, trur det er lenge sidan eg var her sist!!! I bygda her eg bur har vi òg ein gammal skule. Ei eg kjenner held no på å pusse den opp og lagar seg fotostudio. Skulen er svært lik "din", og like gammal! Hennar blogg om oppussinga av denne gamleskulen finn du her: http://www.fotografma.blogspot.com/ og er absolutt verdt eit besøk! No legg eg deg til bloggrollen min slik at eg finn tilbake til deg. Er så spent på kva du skal fylle skulen din med og ventar med spenning på 7. november....

Besta sa...

Det var kjempekoselig... det må e og gjøre. Takk for tipset. Like før jeg ikke springer ut i skogen.. ha en fin søndag.Klem

Randi sa...

Nydelig, og da fikk jeg også en idee...ut i skogen å plukke trær...hihihi, det er vel ikke akkurat det jeg gjør mest. Bør vel ta med meg sekk neste gang jeg skal ut..:-)

Ha en fin og kreativ søndag

Anita sa...

Klarer det nok sååå fint du!! Det blir vanvittig flott, tror jeg må ta noen av mine fridager og kjøre over til dine trakter jeg, men da trenger jeg overnatting;0) Det er iallefall lov og drømme:0)! Nydelig farge på veggene! Kos deg fortsatt! Klem!
Ps! Håper det kommer masse flere bilder!

Viola sa...

Så klart jag önskar dig lycka till, ska bli så spännande att följa jobbet med skolhuset, och så rart det blev med granarna på trappan, ha en bra vecka som kommer, klem VIOLA

Lemi sa...

hihi lykke t!

Anitas hus sa...

Så flinke dere er og vi er alltid klare for litt mer skolehus. Bare så synd at jeg ikke får vært der, så dere får ta masse bilder.
Ha en fin (jobbe)uke!
Klem:O)

Elin Osa Søreng sa...

Makan- så koselig! gleder meg til fortsettelsen.... Alltid klar for mer skolehus altså! Flink er du!

Inger sa...

Hei lykke til som elektriker :-D
Du virker som ei dame med driv, så det går helt sikkert bra det også ;-)
Fin farge i gangen!

Linda sa...

Hei Marit!
Ser du har travle dager.
Det blir flott både ute og inne i skolehuset "ditt".
Ha en fin uke.
Hilsen Linda:))

MA sa...

så kult prosjekt du har!!
jeg holder også å pusse opp en gammel skole, som jeg har studio i.... :)

Veldig kult å lese at det er flere som meg :)

Ønsker deg lykke til videre.

mvh

ma

Heidi og Cathrine sa...

Heisann!
Dette ser bare sååå koselig ut. Er sikker på at det blir en utrolig flott ramme rundt alle varene dine. Men du - hviler du noen gang da??? Er helt imponert over alt du får gjort, blir sliten bare jeg tenker på det jeg.
Fortsatt lykke til og ha en super uke!

:-)