onsdag 12. september 2007

Så kjekt å høre fra dere!


For de som ikke har sett dem før, høna kan åpnes under. En pose vin (som er innni pappkartonger) plasseres inni høna. Tappekranen stikker ut under ene vingen.
Jeg ga ei vinhøne som gave til en nabo. Høna ble med på fest og nye bestillinger kom. Andre høner dro på festival i sommer, osv, osv...Det baller på seg.
Disse lystige hønene skal til sørlandet, et par av dem tror jeg faktisk skal videre til utlandet! Håper de er obs på diverse regler da, både ang. fugleinfluensa og alkoholkvoter...


Et bilde kan si mer enn tusen ord, heter det. Dette bildet forteller mye om meg.

Skuffene på veggen er gode til linfrø, solsikkefrø, sesamfrø osv. Jeg har mye rart i brøda mine. Jeg liker å bake og jeg liker å høre glade barn som kommer hjem fra skolen og roper: Mamma, hva er det som lukter så godt idag??

Gamle ting med sjel i kommer før nye, praktiske ting. Jeg liker å omgi meg med vakre ting. Hverdagen en mye kjekkere da.

Håndarbeid MÅ jeg ha. Jeg tvinner aldri tommeltotter. Til og med på jobb sys og broderes det bak disken... Sammen med kasse og bankterminal ligger saks, trådsneller og nålepute.


Det øverste hyttebildet er ikke så veldig spennende. Har jo ikke hengt opp personlige ting enda. Men når jeg ser på dette før-bildet, ser jeg jo forandringen.

12 kommentarer:

Hulda sa...

Så koselig bildet av de nybakte brødene på kjøkkenbenken. Du har det ordentlig fint på benken, likte alle detaljene. :) Linker til deg. :)

Hulda sa...

Glemte helt å si at jeg også har slike skuffer under skapet, de små der, veldig fine. :)

Tussilago sa...

Første gang jeg titter i bloggen din..ant veien hit via Huldas blogg. Her trivs jeg..og kommer igjen!!
Disse vinhønene dine var flotte!!
Veldig interessert i å vite om du selger til feks meg? Har ei venninne som elsker høner + vin, så det ville vært en perfekt kombinasjon;))

Andrea sa...

Hei hei. jeg fant veien hit fram elin sin blogg, så koselig du allerede har fått det her. Skal bli spennende å følge med videre her, linker til deg jeg. Lykke til med videre blogging, så nydlige høner!! Ønsker deg en forsatt fin uke

elin1976 sa...

Hei du!

Vinhønene dine er supre Marit. Men for et arbeid på dem. Dette hadde jeg aldri klart med mine pølsefingre.(vinerpølser)he he.
Å kjøkkenet ditt er så nydelig. Sånne skuffegreie hadde mormor i hennes hus.
De er så fine og praktiske.
Sånn skulle jeg ha fått snekkermannen min til å lage.
Hadde passa godt på kjøkkenet.
Sitter her å venter på svigerfar skal dukke opp med hvit sytråd slik at jeg får sy ferdig englene. Har tegna opp mønster til 3 thildaer til og 2 nisser.
Tror jeg vil sende med mamma en engel til Spania når hun reiser på søndag. De trenger en engel som kan passe på dem der nede. hehe.
Når jeg så innlegget ditt kom jeg på at det var jammen lenge siden jeg hadde baka. Tror jeg skal bake en eplekake som de to andre kan kose seg med når de kommer hjem fra Jobb og skole.
Ha en super formiddag så snakkes vi på jobben.
Go klem:O)

Jorunn sa...

Vinhøner, så herlig!!

Liker veldig godt å bake jeg og, det er ikke noe som nybaktbrødduft i huset. Og så spiser jo ungene så mye!

Skikkelig forandring på hytta di må jeg si. Utrolig hva noen liter med hvitmaling kan gjøre gitt!

Anonym sa...

Velkommen i bloggens verden..:) Er relativt ny på dette jeg også etter et par mndr men det er kjempegøy:) Skikkelig artige høner du har laget. skjønner godt at bestilllingene er mange:)

Solstad sa...

Hei og velkommen til bloggverdenen :) De hønene dine var helt knas altså!!!..rett stilige. Hytta di ser veldig koselig ut, gleder meg til å se mer fra deg. Jeg linker til deg...rekner med at det er ok ?
Klem.

Anonym sa...

Næmmen du... Å de hønene var jo helt supre... hopper nesten her jeg sitter jeg da - har aldri sett noe så flott før, mønsteret er det å få kjøpt noe sted eller???
Dufter nesten nybakt brød hit...he,he... koselig kjøkken...

Ha en koselig kveld...

Anniche ♥ Annas Rom sa...

Hei Marit !
Du er i gang med bloggingen for fult ser jeg :) Moro !
Artige høner, og en fjær blir jo ofte til ti høns ,så dette kan jo være en grei bijobb det , hihi!!

Elsker kjøkkenbenken din altså , skikkelig flott . Og de hyllene , ja de hadde min farmor...de er så flotte!

Moro å se før og etterbilde, helt utrolig til forskjell altså!

Vi sees, klem

Lottemor sa...

Hei igjen.
Da er vi 2 som liker å bake, har hatt litt bakemani i det siste eg.
Grunnen er ei ny eltemaskin, hærlig.

Lillemor sa...

For noen fantastiske vinhøner. Disse måååååååå jeg bare lage. Ble kjempeglad av det herlige uttrykket deres. Kan du røpe hvor jeg kan få tak i mønster?