torsdag 27. september 2007

Ai, ai. Ny dag!

Er ikke denne klokka nydelig? Den henger på hytta.
Den har faktisk en farge, selv om ikke det kommer så godt frem på bildet. Den har en dus isblå farge. Den er fra min favorittbutikk Krims og krans. Hytta vår inneholder mye varer derfra - og mer skal det bli...

Denne fine, gamle krakken fulgte med hytta. Den har også blitt isblå.


På hytta var det deilig høstvær igår.

Jeg hadde invitert foreninga dit. Det ble en koselig kveld med god mat, mye snakk, mange stearinlys og full fyr i ovnen.

Jeg ba dem ta med lodder og lykt, men vi trengte ingen av delene. Stua holdt 27 grader og da vi skulle hjem lyste månen opp stien! Det var fullmåne, stjerner og iskald luft ute - helt deilig.

Det tar 45 min å kjøre til hytta. Greitt å ha den så nær at vi kan ta dagsturer dit.

Er dette helt normalt?? At katten liker å bli lest for???


6 kommentarer:

Helene sa...

Ja, det er normalt.
Katten vår har alltid diltet i bena på minstemann på 12 siden fikk den for 10 år siden. Katten er med på alt fra lekselesing til nabobesøk.
Det eneste den står over er en dusj.
De har et utrolig avhengihets-forhold, så når katten kommer inn på kvelden må han inn for å se om sønnen vår sover i senga. Da hopper den opp ved siden av og sover der den også.
Dette er jeg ikke så begeistret for, så jeg må knipe øynene hardt igjen noen ganger. Men jeg vet også at det er den eneste plassen katten overser mine regler, så jeg får vist bare leve med det.

elin1976 sa...

Hallo!
Det var deilig å komme hjem å få i seg mat og ikke minst snyte meg!!! ha ha. Var boka god? Har sittet og sydd litt i kveld men det er liksom ikke helt dagen i dag kjenner jeg. Får håpe at ejg er bedre i morgen. Er nok det. Det er fredag og vi skal på jobb. JUHUUUUU!!! Må vel egentlig videre på bloggrunden for jeg har virkelig vært sløv de siste dagene. Me snakkes. Klem :O)

Marie sa...

Skjønne bilete! Koseleg kattepus :o)

elin1976 sa...

Ja da er formen på topp igjen! Når begynner du på jobb i dag? Håper pakken kommer i posten i dag. Har gått tom for stoff og det klør i fingrene etter å få sydd litt.
Snakkes senere:O)

Anonym sa...

For en flott blogg du har. Er ofte hos elin, men her har jeg ikke vært før... Linker deg, jeg, OK? Lurte på disse skiltene dine.... Er det noe du selger? Har allerede bestemt meg for en Tilda hos elin, kankje jeg kan "ta med" ett skilt fra deg og? Ha en flott helg!

Emmeline sa...

*ler av den katten... Jeg tror jeg må vise dette til min yngste datter. Hun er utrolig redd for dyr og dermed er hun også veldig glad i å se på bilder av folk som ikke er redd for dyr...Forstå det den som kan!

Likte så godt disse tingene dine i lyseblått. Stilig farge. Sist jeg var innom la jeg ikke igjen en hilsen for før jeg visste ordet av det hadde jeg endt opp med å titte innom Krims og krans, tøff butikk. Skjønner veldig godt at du liker deg der!
Ønsker deg en deilig helg, kos deg og hils prinsessa!