onsdag 14. mai 2014

La det bli lys

 Fjoslamper er blandt mine favoritter. De er flotte å ha både ute og inne. På hytta er det nødvendig med utebelysning, særlig for de litt mørkredde som holder til der...

 Slike tradisjonelle leselamper liker jeg også godt. Jeg har flere eksemplarer av arten. Denne har fått et nytt blondetrekk på skjermen.
Dersom det elektriske ikke funker, kan du fint bruke foten til å henge lanterner på. Eller kanskje som kleshenger?
Skal prøve å huske å ha med ei slik lampe på loppis den 1. juni. Fra kl 13-16 kan du finne både flott brukskunst og lopper på Ålgård bo- og aktivitetssenter (overfor Magneten kjøpesenter)

 Jeg liker å bruke litt uventede detaljer. Slike arbeidslamper gjør seg flott som taklamper. Har du ei gammel trinse, så heng den opp i den. Super detalj om du liker fabrikkstil!

 Denne lysekronen fant jeg på en bruktbutikk. Ledninger ble klippet bort, og lyspærene erstattet av stearinlys. Ekelt og greitt! Og har du sett slik søt porselen? Nyyydelig!

Om det står utelampe på pakken, så ikke heng deg opp i det. De funker like godt inne. Sinkspeilet på badet ble glad for å få selskap av denne utendørs sinklampen!
Håper du fikk litt tips! Mer følger i neste innlegg!
Takk for at du titter innom.

1 kommentar:

Fjordheim sa...

Her var det mange flotte lampetips.
Utelampe på badet er jo lurt,
da tåler de jo fuktighet.
Har en gammel arbeidslampe, tror jeg skal finne et sted for den.
Ha ei riktig god helg og ei
flott 17.mai feiring :)