tirsdag 27. mai 2014

Loppefunn til hytta

 Dette emaljesettet kjøpte jeg fordi jeg synes det var utrooolig søtt. For et par år siden så jeg de brukte et helt maken på Farmen. Det betyr at det er over 100 år gammelt!
Et godt loppekjøp for noen få 10-ere.

 På dette bildet er det bare grytekluten som er fra loppis. Gryten fulgte hytten, og er heller ikke av helt ny dato. Men funke gjør den. Hver helg koker vi egg i den.

 Glass kan du kjøpe billig på bruktbutikker og loppis. Jeg har svært mange ulike varianter av arten. Synes det er så søtt med de som har preget mønster på. I bakgrunne står min absolutte favorittvin

 Dette skapet hører egentlig ikke til under overskriften loppis. Det er verre enn som så...
Dette fant jeg på bålet! Fikk dratt det med hjem før hyttenaboen trakk av fyrstikka.
Det er akkurat passe slitt og passer så godt i sine nye omgivelser.

 Brune plasthåndtak ble erstattet med knotter i porselen. De igjen fant jeg ved en gammel gård. De har blitt brukt på et strømgjerde. De har allerede hull i midten. Jeg har festet dem til skuffen med en lang skrue.

Et mørkebrunt spisebord av steingammel dato fikk bli med hjem fra sørlandet for noen år siden. Beina er kappet av og bordet er malt. Nå er det et alle tiders salongbord som kan forstørres med både en og to klaffer! Veldig praktisk og veldig sjarmerende.

6 kommentarer:

loftkroken sa...

Åååå,så morsomt :))
Jeg har akkurat makan til dette ;);) Hvis du går inn på bloggen min finner du det.Ikke så lenge siden jeg fikk tak i det.Men det er nok ikke så gammelt sier de som vet det :O uansett er det lekkert,elsker det:) Nydelig med vann og såpe bilder :)

Klem Bente

Skogland sa...

Alltid moro med noen loppis-skatter! Også den flotte kommoden som skulle på bålet da! Godt det finnes noen av oss som kan redde disse skattene.
Tusen takk for hyggelig hilsen hos meg forresten :)
Ha en finfin dag!

Lisbeth sa...

Åh, her har du mange godsaker :) Du er flink på å finne små og store skatter :) Nyt sola!

Kreoline sa...

Nydelig skap, tenk å brenne sike skatter. Nydelig vaskesett. Kanskje du er på hytta nu og nyter i det fine været. Her er malekosten "limt" fast i hånden, og det skal den være til vi er ferdige, veldig fornøyd med fargen. God helg til deg, klem fra Mona.

Unknown sa...

Liked the material.Apple MacBook Laptop HD Wallpaper

HD Wallpapers sa...

Greatful and nice blog, Thanks.