onsdag 8. mai 2013

Landliv

 Den største manglevare nå til dags er TID. Men på hytta føler jeg meg rik på nettopp tid. Vi var der i helgen. Våknet til fuglekvitter og kunne gå rett ut i hagen. Vi lever på gamlemåten og har det helt herlig!!!

 Inni en åpen hylle har jeg alt utstyret som er i daglig bruk. Da er det lett å få fatt i, og lett å sette tilbake når vi har vasket opp.
På bakveggen har jeg malt Jeg liker å servere deilig mat - på gamle, fine fat. For kjøkkenet er fyllt av antikviteter som blir flittig brukt.

 For ei lita niese på 5 er alt spennende. Å hente vann i brønnen, koke egg med lodd på lokket og vaske opp i emaljebaljen. Hun sitter på benken det meste av tiden, hjelper med alle gjøremål. I porselensbollen er det pannekakerøre som mikses.

 Detaljene på kjøkkent går i grønt. Det ble slik da jeg kom over dette emaljestativet i Skagen for noen år siden. Synes det er en skjønn farge.

Og tenk at Feel nå har laget en serie bokser i samme, søte farge! Med gammeldags look passet de fint inn i samlingen!
Håper på en stor dose hytteliv i tiden fremover. Med lange, late dager på landet!

12 kommentarer:

toves sammensurium sa...

Det grønne hos deg her er slikt som jeg også elsker.,.,det merket Feel har jeg forresten aldri hørt om....må sjekke ut det skjønner jeg!
Fikk selv tak i en gammel kjøkkenvekt i denne grønnfargen
Forrige uke,lykke i heimen.Hørtes ut som du lever deilige dager på hytten din,så koslig...nyt livet der !
Tove :)

Hulda sa...

Så koselig dere har det på hytta. Liker godt den grønne fargen du bruker. Flotte ting også. Det er slik jeg også liker å ha det på hytta, der henter vi vann utenfor i bekken.

Junk De Lux sa...

Nydelig sommerhusfeeling med de vakreste farger hos deg! Det beste av alt er jo at vi nettopp har begynt, ikke sant? Elsker sommer!

KLEM!

Fjordheim sa...

Herlige bilder fra hyttekjøkkenet.
Håper dere får mange flotte dager der i sommer.
Ønsker deg ei riktig god helg :)

Lisbeth sa...

Hytteliv er herlig :)
Da senker jeg skuldrene og nyter stunden.
Veldig koslig kjøkken :D

ingridsboble sa...

Så koselige bilder :) Hyttetid er noe helt annet enn hjemmetid! Fikk lyst å ta meg en tur på hytta selv snart :) Men i morra blir det en lat dag hjemme uten planer :)
Ingrid

Linda sa...

Nydelig med late dager.Ser herlig ut på hytta deres:)Fine vårlige emaljeting på kjøkkenet.
Kos deg videre i vårværet.
I morgen håper jeg på en lat men kreativ dag på syrommet.
Klem Linda:))

Trines Hus og Hage sa...

Hallo på deg!
Høres ut som hyttelivet er noe vi alle kunne hatt godt av. Så godt med slike dager der tiden strekker til og man ikke trenger å gå etter klokka.

Da jeg skjønner vi begge er i en grønn periode nå, må jeg jo bare si jeg digget kjøkkensettet du kjøpte i Skagen. For en vakker grønnfarge, og utrolig lekre kjøkkenting! Boksene fra Feel var også veldig hyggelige til.
Ser ordentlig hyggelig ut på kjøkkenet ditt. :-)

Ha ei fin helg!

Beste hilsen fra Trine

Tone sa...

Så koselig stemning. kan tenke meg niesen din koser seg veldig, og får mange gode minner. Gleder meg til vi kan bruke vår hytte, ikke mange ukene igjen nå:)
Fin helg til deg.
Klem fra Tone

Husmannsplassen i Hidlesundet sa...

Åhh Marit, gratulerer med vel overstått konfirmasjon!!! For et nydelig bord du dekket til hennes dag!! Du er så idérik at jeg blir ganske målløs hvor vakkert det var. Skjønner godt at savnet av en kjær far blir ekstra stort på en slik dag! Føler med deg.

Så koselig dere har det på hytten også!! Og så nydelig du har skrevet på veggen!! Herlige farger på tingene dine.
Nå har jeg har nettopp vært utenfor og plukket inn en stor bukett med hvitveis. Dagen har ellers blitt brukt til maling av siste rom, samt maling av et skatoll. Burde begynt på hagearbeidet, men før staudene har kommet skikkelig opp er jeg så fæl å luke vekk både dem og ugress.
Du er helt rå som styrer i vei med både hammer og sag!:) Skal bli spennende å se hva du nå har i gjære.

Jeg har ikke vært flink å besøke blogger i det siste. Dagene er alt for korte og listen over gjøremål er alt for lang:)

Ha en flott helg! Kjekt å høre fra deg!!!!

God klem fra Hjørdis

Husmannsplassen i Hidlesundet sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Kreoline sa...

Nydelig grønnfarge, kjekt å finne likt. Mye kos på hytten hos deg, så er du så heldig at du ikke har så lang vei, nydelig plass. Ja, nå flytter vi om en måneds tid, først pusse opp, håper å bli ferdig med stue og kjøkken før innflytting. Nå er det tilbake til vestkanten igjen for å slå "rot" som min sønn så fint sa. Stor og god plass, så jeg håper vi vil trives. Ha en kjempefin helg, kos deg. Klem fra Mona.