fredag 26. april 2013

Høytiden er over oss

 Nå er det meste klart. Masse mat er laget, klær strøket, hagen pynet og bord dekket.
Det er sommer i stuen med de lyse fargene og alle blomstene. Hele etasjen er ommøblert. Det er luftig og godt. Gleder meg til å ta imot mange gjester!

 På bordet står serviettene oppmarsjert. I bøkene har jeg plantet "pletter i luften". Sommerfugler flyr ut av boka og har satt seg på duker og på bordkort.

 Midt i forventning og glede skriker savnet etter pappa. Han som alltid holdt slike gripende taler og skapte høytid på våre merkedager. I år står hans stol tom.
Ifjor plukket jeg hvitveis som han kunne ha ved sykesengen. Jeg hadde så vondt av han som ikke kunne kjenne våren på kroppen. Når hvitveisen dukket opp denne våren, tenkte jeg at de nå blomstrer for pappa. Det er hans blomst. Og derfor er mange så vaser meg hvitveis på bordet vårt i morgen.

Dette bildet er tatt fra konfirmantens stol. Håper hun får en minnerik dag. Gleder meg til å se henne tale og være dagens midtpunkt. Hun er ei mangfoldig jente som fortjener alt godt!

7 kommentarer:

Winkel's Crazy Ideas sa...

Et nydelig bord, lykke til, håper det blir en fantastisk dag. Pam

Tone sa...

Flott dekket bord, håper dagen blir fantastisk!Lykke til!
Klemmer fra Tone

Unknown sa...

Nydelig dekket bord!
Tipper dagen blir helt perfekt:))

Og du, sikker på at pappa'n din følger med dere ♥

Klem Line

Bestefars Verksted. sa...

Åhhh,så fint dere har gjort det....måtte tørke en tåre,når jeg leser om din pappa,og hvitveisen....er helt sikker på,at han ser dere ♥. Herlige farger på bordet,og vakre sommerfugler......dette bare må bli bra :) Ønsker dere en fin konfirmasjon,og måtte dagen bli allt hun ønsker seg ;) Og en stollt mamma og pappa ♥ !!

Anonym sa...

Nydelig bord, og nydelige ord! Ønsker dere alle en minnerik dag.

Lisbeth sa...

Lykke til, det blir sikkert en flott dag :)
Og pappa er nok med, både i ånden og tankene <3

Fjordheim sa...

Håper dere hadde en flott dag.
Nydelig dekket bord var det.
Ønsker deg ei flott og avslappende
ny uke :)