søndag 28. oktober 2012

Nå har treet kommet i hus!

 Det er ikke fritt for at julestemningen kom snikende da snøen la seg her i lia. Yr og glad, som jeg alltid blir når snøen faller stille, måtte jeg ut å gå tur. Nyyyyydelig.
Etter en tur i Frankrike, med uterestauranter og kortermede bluser, var også kontrasten stor da jeg kom på jobb. Mange containere med julevarer var ankommet. Så  jeg ble møtt av juletrær og nisser.

 Hjemme har da også treet kommet i hus. Ikke i form av et grantre - enda - men i form av ei flott bjørk fra hagen.
Resten av bjørka står i ei sinktønne på Living. Den har jeg pyntet med lysslynger og hvite kuler.

 Jeg synes det er så stilig å dra inn litt uvante element i interiøret. Det skaper liv. Bjørka gjør også nytten som knagg for flere lyslykter. En kan vel nesten kalle den en stålampe!?!

 Stuen vår er hvit. Kontrastfarger akkurat når er grått og gult. Siden denne gulfargen ikke er lett å få fatt i, har jeg sydd litt tilbehør selv.

Lille-tippa hadde stylet hele treet en kveld jeg kom hjem fra jobb. Hver en liten gren og kvist hadde pynt på seg. Jeg måtte gi ros for kreativiteten, men også si at så mye dill fikser jeg ikke å se på.
Et litet juletrelys står igjen. Det får holde.
I morgen  skal jeg pynte trær og dekke julebord - på jobb. Gjett om jeg gleder meg!
Ha en flott uke!

10 kommentarer:

NOSTALGI I NR. 9 sa...

Så flott det ble med bjerketreet i stua. Så spennende å henge lyslykter i. Det ble skikkelig vinterstemning hos deg. jeg liker så godt å ta naturen inn, det blir aldri feil og passer til alt :-) Fin søndagskveld til deg, klem Anita

Fjordheim sa...

Det var et flott element i stua di.
Litt tidlig å pynte til jul enda ja. Ihvertfall hjemme. Skal julepynte bruktbutikken menigheten driver, men ikke før til 1. søndag i advent. Syns dessverre de fleste butikkene starter for tidlig. Men så er det det med salget da. Til lenge vi går å ser på det til mer fristet blir vi til å kjøpe.
Ønsker deg lykke til med pynting og ha ei herlig uke :)

Lycka är ~ Onnea on sa...

ser jättefint ut med ett träd inne. har själv tänkt mig ett vittmålat träd att hänga saker i. få se om det blir av att fixa nåt slag.

Himmelberget sa...

Fy søren, så flott det vart med treet i stova di !
Har sett meg ut eit tre til ein krok i mi eiga stove, så kanskje eg må senda manne ut på hogst ??

Ha ein fortsatt fin søndagskveld :)
Klem/Janne

Unknown sa...

Lekkert!!
Jeg er og veldig glad i og dra naturen inn på denne tiden av året:))

HEGEMOR.COM sa...

Åh, vi er akkurat i gang med å velge bjørketre til soverommet som vi pusser opp! Det er såååå kult!!!:)

Nooria sa...

Det slår meg at vi har temmelig sammenfallende interesser. Jeg har jo også akkurat blitt frankofil etter en deilig ferie i Provence.

Den bjørka di så ut til å skape kjempefin stemning i stua di. Jeg har selv to grener inne, og den ene henger jeg lyslykter på (lyslyktene kan skimtes på siste bilde i gårdagens innlegg).

Ha en fin uke!

Janne i Fagerlia sa...

Dette var virkelig et tøft innslag i stua. Skulle gjerne ha gjort det samme, for da kunne jeg ha montert et fuglerede mellom grenene :)

tonje boganes sa...

Hei

Ser at du skal være med på førjulskos hos landstil, og tenkte å titte innom bloggen din. Koselig blogg du har! Legger meg til som følger jeg!

Blir gøy å hilse på dere alle sammen på lørdag:) Mange har jeg allerede hilst på under andre treff, men det var også noen nye for meg denne gangen:) Kos!

Fint med treet i stua. Gir sikkert en fin og kanskje også litt magisk stemning med tente lykter i greinene når mørket faller på...

Ønsker deg en fin dag
Klem Tonje

Husmannsplassen i Hidlesundet sa...

Herlig med treet i stuen! Koselig med tente lykter. Og du så koselig huset deres er!
Nå er det snart tid for treff! Tror du ikke vi finner hverandre?:-)

Ha en fin fredag så lenge.

klem fra Hjørdis