tirsdag 2. oktober 2012

Lyst på gevir?

Høsten gjør at jeg får lyst å lage lun stemning innendørs. Horn og gevir er hot i høst. Jeg synes det er kult, men liker ikke å henge opp kroppsdeler i stua. Men plutseslig stod løsningen foran meg!

 På labbetur igår, så jeg den 6-taggeren oppe i lia! Det hender jeg er bevæpnet med lommekniv når jeg går tur, grunnet mitt sterke samlerinstinkt. Og jammen kom den til nytte!
Nå har jeg også en stort gevir i stua (eller en stykk mosegrodd grein av rogn, om en skal være helt ærlig...) Funke gjør det i alle fall.

 Eikeblader har ligget i press noen dager og er også med å lage høststemning. Bruk dem på lysfat, heng dem i lysekroner eller kranser. Kjempefint!

 Det er gøy å leke seg med farger og materialer. Dust, grått og kaldt kan allikevel oppleves lunt og innbydende.  Ikke sant?

Jeg går hyppige turer for å holde kroppen i form. Det fører også med seg at mye rart følger med hjem. Lurer på om en kan vokse slikt av seg?
Enn så lenge drar jeg hjem fjøler, mose og greiner og koser meg med det!

10 kommentarer:

Fjordheim sa...

Enig med deg i at greina er finere inne enn gevir fra dyr. Har div. dyredeler på loftet. Men det kommer ikke inn i stua min. Ikke utstoppa dyr heller.
Men saueskinn er flott, Varmt og godt.
Ha en fortsatt herlig høst og kos deg på samleturene dine :)

Black Feathers sa...

He he, et virkelig flott gevir. Mye fint man kan finne i naturen bare man har øynene med seg.
Ha en fin dag. ;)
Hilsen Eline. ;)

Unknown sa...

Så kult:)
Det ble jo et knallfint gevir ♥
Og ingen dyr har måttet lide for det:)

Bestefars Verksted. sa...

Hei vennen !!!Håper inderlig ikke du vokser dette av deg !!! For et slikt gevir kan jeg godt leve med......et som ikke er tatt av et dyr !!! For dyredeler skal ikke være innomhus,i min verden......det eneste jeg tar i hus,er saueskinnsfeller,det hører høst og vinter til ! Vi har nydelige høstdager her i nord,jeg storkoser meg med høstsyssler,koker saft,plukker bær,lager litt høststæsj,og diverse saker. Er ikke hjemme for tiden,så derfor lite blogging. Men alltid kos å komme innom deg,så det må jeg ha med meg,blogging eller ikke !!! Varme høstklemmer til deg,håper helsen blir bedre,ta vare på deg selv,-og gjør ting du liker....... :)

MadebyElKi sa...

Hei! Du har så fin en blogg! Liker å kikke innom når det kommer nye, koselige innlegg!
"Vokse av seg..." Jeg er også en liten Askeladd, og jeg har ikke vokst det av meg enda! Og jeg har passert 50 da, uten noe tegn til "bedring".... Så fortsatt god tur du!!!

Min blogg om Interiør, lopper og brukting. sa...

Skikkelig stilig blei det, elsker at høsten er kommet, tenne lys og gjøre det koselig inne når høsten banker på døren..
Ha en fin dag videre

Klem Tonje

Tone sa...

Hei Marit!
Så festlig alternativ til gevir. Her er det kommet et veldig gammelt gevir i hus, som skal flytte opp i hytten på sikt, føler liksom at slike ting hører hjemme på fjellet:)
Hadde meg en herlig fjelltur i går i madlandsheia, så nydelige farger nå om høsten!
Ønsker deg en fin helg
Klem fra Tone

Fabelaktig sa...

Så flott!

ønsker deg en nydelig fredagskveld! Jeg får mannen hjem fra Amsterdam ikveld og jeg gleder meg!
klem&smil

solihjartet sa...

Så stilig!! Du er flink!!

Ei god helg til deg! :)

Husmannsplassen i Hidlesundet sa...

Hei på deg:-)
Du er så flink å høste inn av naturens goder og deretter lage de lekreste kreasjoner!! Du er superdyktig og jeg er like imponert over hvert eneste innlegg! Vokse det av seg? Nei, hvorfor i all verden skulle du gjøre det??!
Med det samme vi snakker om gevir... Jeg fikk et av min bror da han var i nord Norge i militæret og jeg bare var en liten jentunge! Nå ligger det og slenger på loftet en plass..Finner ikke helt plass til det- måtte være som borddekorasjon i forb. med viltmiddag:-)
Gleder meg til å treffe deg:-)
Fortsatt god helg!
Klem fra Hjørdis