onsdag 15. august 2012

Humlene suser!

 Hvilken frodig tid vi er inne i. Kalde netter og varme dager. Hagen bugner av blomster. Her er roser, revebjeller og lavendel i en salig blanding langs husveggen.
Så godt å komme hjem fra jobb når solen skinner og humla suser.

 Når jeg tenker meg om har det vært himla mye humlesurr i hagen i det siste...

Nå vet vi hvorfor. Fuglehuset ble skrudd ned fra veggen mens vi malte huset. Og i den øverste etasje har humler flyttet inn! Surringen blir skikkelig forsterket i den hule kassen. I et forlatt fuglerede storkoser de seg. Og de er hjertelig velkomne!
Fuglekassa har også kjellerleilighet med egen inngang. Der har jeg enda ikke sett noen aktivitet.

 Mye aktivitet er det i alle fall i enga. Om du ser godt etter ser du et sort/hvitt hode som er på gresshoppejakt. Katta har virkelig travle dager. På bilde ser du også hesja som har tørket riktig fint!

 Nei, jeg kan ikke bare rusle i hagen og se humla suse. Jeg har da en jobb å gjøre! Frem med et glass rødvin og noen gamle Lev landlig. På tide å lete etter høst-insprisasjon som jeg skal bruke på jobb.

 Mens blomstene stråler i kveldssola, kjenner jeg kreativiteten boble. Gleder meg til å skape stemningsfull utstilling på jobb. Tenker å gå i retning safting, sylting, bær og en årstid som skifter mellom varme og kalde dager.  Det er deilig å få være kreativ!

Imens suser katta rundt i høyet på leting etter den fordømte gresshoppa.
Ønsker deg også fortsatt supre sommerdager!!!

2 kommentarer:

Fjordheim sa...

Herlig med slike sommerdager.
Sola skinner og en kan kose seg ute i hagen. Her går det stort sett i uteliv og jobb for tida. Kan jo ikke være for mye inne når sola lokker ute.
Herlige hagebilder hos deg. Godt at en har en katt som kan ta seg av det en ikke vil ha i hus. Her er kattene veldig opptatt med å fange mus (og dessverre fugler) for tida.
Ønsker deg en riktig god god forberedelse til høsten, og ei herlig helg :)

Turid sa...

Herlige dager hos deg, akkurat nå henger tåka ned på hælene hos oss, så da må æ kanskje utnytte den muligheten til å få gjordt noe innomhus.
Koselig med pusen som leker rundt deg ute.
Ha en flott sensommar torsdag!