onsdag 29. august 2012

En fargesprakende start!

 Når sommeren er på hell, får jeg panikk for at jeg ikke har ladet mine batterier fullstendig.
Men når jeg rusler rundt ute, husker jeg at jeg hvert år sier: Hvilken herlig årstid høsten er! - Så da er det vel ikke noe å grue for.
Nå er det nydelige farger ute, og jeg plukker gjerne noe med meg inn.

 Høsten er også tid for de store håndarbeid. Og i kurven har korallfarget alpakka blitt til èn bol og snart to ermer. Det hele skal bli en lun flettejakke jeg kan ha på når gradestokken kryper nedover.
Ikveld starter strikkecafèen opp igjen for sesongen. Og jeg gleder meg til å se hvilke prosjekt de andre har på gang.

 Er det ikke en nydelig trekasse jeg har ved siden av jernsenga?! Den fikk jeg nettopp av en venninne. Den er meket Odin, Viborg og er kjøpt i Danmark. Inni var det et avtagbart flaskestativ med plass for 6 flasker. Akkurat nå er flaskene byttet bort med en stabel viktig litteratur.

 Du skal ikke tro alt du leser. Men da jeg leste at geranium vokser seg stå stor som plantekaret tillater, så stemmer altså det...
En liten vindusplante ble til et tre da den fikk en stor potte med mye jord. Dette sitronduftende treet rekker meg nå til over livet!

Et høstlig bilde som avslutning idag. Husk at høsten ikke er en avslutning. -Det er en fargesprakende start! En start på innesesongen med håndarbeid, stearinlys og kos!
Ha det riktig fint!!!

7 kommentarer:

Bestefars Verksted. sa...

Hei på deg,nå var det virkelig alt for lenge,siden jeg har lagt igjen noen ord !!! Skamme seg......hihiiii :) Mulig det virket at du sendte over litt arbeidslyst,for nå er jeg igang med julesaker.....om enn ikke for fullt ! Jeg sover jo om nettene,for eksempel......!!! Og det er jo sjelden vare,uti november,desember........ :) Nydelige bilder av høst hos deg,og jeg er helt enig,man kan absolutt ikke se på høsten som en avslutning !!! Jeg nyter både farver og lukter,og koser meg glugg ihjel.....men å lage juleting i 16 varmegrader,som idag,føles helt feil....så da lar jeg saksa ligge rolig....! Og vender heller nesen mot loppis,i kveld :) ;) Om du tar et fly nå,så rekker du å bli med.......men ring Kjos først,så du er sikker på og få med deg funnene i lasterommet...... :) Herlig kasse du har fått deg,kansje jeg må ta inn min egen....har en etter bestefar. Og nå når høsten kommer,ergrer det meg noe så .......!,at jeg ikke kan strikke og hekle,når jeg ser dine herlige kreasjoner !! Gleder meg til å se deg posere i den,når du er ferdig med skaperverket !!! Ha en fortsatt flotters dag Marit,klem fra nord !

Linda sa...

Hei Marit!
Nydelige bilder fra din stue.Herlig kasse og flotte høstblomster.
Kos med kreative møteplasser.
Jeg var på Skjernøya på quiltetreff
i helgen.Inspirerende:)
Ha en fin kveld!Klem:))

Lidyll sa...

Nyyydelig blomsterbukett!
...og for et strikke-prosjekt i kurven der! Wooow! herlig farge:)

Ønsker de en flott onsdagskveld!
Klem fra meg

Fjordheim sa...

Herlig høstbukett du har hentet inn. JA høsten byr på mange flotte farger, og en del herlige dager. Bare det ikke blir for kaldt. Er nok blitt for gammel, hehe. Liker best varmegrader, Og de er det ikke mange av tidlig om morgenen her nå. Men vi har mange flotte inneaktiviteter å se frem mot, heldigvis.
Herlig farge på det strikketøyet ditt.
Ønsker deg en herlig høst :)

Inger sa...

Hei! Tusen takk for koselig kommentar hos Flittige Fruer:) Titter innom bloggen din og alltid like kjekt å lese! God helg til deg! Hilsen fra Inger

solihjartet sa...

Så koselig!!
Og den fine kassen frå Viborg likte eg!

God haust! :)

Turid sa...

Herlig høstinspirert innlegg med en positiv sprut i - det liker æ!!
Freddan kos dæ med den og helga!