torsdag 26. mai 2011

Snekkeri-snekkera

Været skifter fort nå om dagen. Da er denne putekurven en nyttig ting å ha!
Jeg har hverken tid å Smell the roses eller nyte lavendelhekken når jeg runder hjørnet av huset i rasende fart og stuper i sikkerhet før regnet høljer ned.
Speil er kanskje ikke en livsnødvendighet i hagen. Men jeg synes det er så himla fint når blomster og himmel speiler seg. Hyllen er tykk og solid, drevet iland på Jærkysten og båret hjem av en smilende fornøyd fru.
Husbonden var hverken smilende eller fornøyd den gang jeg kom hjem med bilen fyllt til taket av skuffer og skapdører fra et 50-tallskjøkken som skulle rives.
Men når han ser tingene i bruk er han stort sett fornøyd. Når skuffen/hyllen i tillegg sier "Ha en deilig dag" må han jo bli glad!
Hagebordet bygget jeg for 10-12 år siden. Det får samme behandlig som terrassegulvet og har holdt seg svært godt. Duken på bordet har mamma sydd til meg. Den er NYDELIG!
Hjertebenken kaller jeg sofaen, den snekret jeg til husbonden for mange år siden. Til helgen blir det hyttetur. Da skal ungene få snekre en benk! De vet det ikke selv ennå... Men det er på hytta vi har best tid til å lære dem saker og ting. Og jeg har planer og fjøler klar til dem.
-En skal tidlig krøkes for god snekkerjente å bli!

4 kommentarer:

Lykkeliten sa...

Å, så flink du er til å snekre!
Ja, jeg ser at du er flink til å pynte opp og ha det hyggelig rundt deg også, men snekringen imponerer meg skikkelig.

Lurer på om jeg våger meg på noe så stort prosjekt som benk noen gang jeg....

klem Lykkeliten

VillaVårfrubakken sa...

Du er utrolig flink.....her er det også regn og kaldt, 6 grader i morres, men vi lever i håpet. Ha en fin torsdag....klem

Sandoren og Blåsten sa...

Du er så flink! Jeg synes også snekkering blir mer og mer artig, men skulle gjerne kunnet mer om det da....

Så supert at du tar med ungene! Jeg er lærer og har jo av og til med meg elever på ulike prosjekter. Hadde vært kjempeglad om du ville dele "oppskrifta" på benken på bloggen din hvis du synes den var grei å lage med unger. Fint med nye ideer som er lett og gjennomføre for og med barn.

Hilsen Gry K

Husmannsplassen i Hidlesundet sa...

Så flink du er til å snekre! Og å gjøre det trivelig rundt deg!
Ha det fint på hytta! Du tar vel pause fra malingen nå.
Fortsatt god helg! Klem:-)