onsdag 23. juni 2010

Nye varer

Et typisk hjemmelaga bilde. Det viser ei grind jeg har snekret, planter jeg har plantet samt et skilt jeg har malt. Selvgjort er velgjort.
Skiltet er nå for salg hos Bok & Media i Sandnes. Grinda og blomstene bør nok stå der de står.
Jeg har også heklet diverse ting i sommerlige farger. Dette er også varer som er levert til Bok & Media. Jeg var i butikken idag og stillte ut mange nye skilt, heklerier og sydde ting med strykemerker på.

Jeg koser meg når jeg sitter og lager en av hver ting. Det er fritt og godt, siden jeg da ikke trenger mønster. Jeg bare hekler med fri fantasi.
Dette har blitt en bokhandel utenom det vanlige. De har nemlig også mye gaver og interiør. Ute står det hvite bord med linduker. De er fyllt med fristende varer i skjønne farger.

Jeg lager ting som jeg synes passer til deres varer. Her er mye fra Ib Lauritzen og Sagen, mange fristelser. Ser du den turkis lysestaken midt på bordet? Den roper Ta meg med hjem, Marit!...

Lille-tippa var med meg til butikken idag. Ho er en lesehest og fant seg straks til rette. Tenk de har laget sittegrupper med de nydeligste lenestoler, skinnfeller og puter.
Med lysekrone over hodet og kaffi på bordet blir det riktig hjemmekoselig. Det er genialt å lage miljø slik at kunden kan sitte ned og slappe av. En føler seg varmt velkommen.
Synes du jeg er gal som stanser bilen for å sniffe høy?
Jeg synes det lukter så himmelsk godt!
Nå blir jeg uten data noen dager. Først drar vil noen dager til hytta, deretter skal jeg på fottur i fjellet sammen med venninner.
Ønsker deg noen deilige sommerdager. Blir glad om du har lagt igjen en hilsen til jeg kommer tilbake!

14 kommentarer:

Pauline sa...

Som alltid koselige og flotte bilder, og du lager jo så mye fint!
Kos deg på fjelltur og med mere håndarbeid av ulike slag, fortsatt god sommer! :-)

Anonym sa...

De er alltid så hyggelig å stikke innom deg .. God tur og en riktig god sommer ..kos deg i fjellet og på hytta.
Gun i Maura

salige lavendel sa...

Så skjønne ting du lager. Og det så virkelig ut som en herlig bokhandel å komme til.

Fjordheim sa...

Ser at Bok og media har fått enda mer interiør siden jeg var der sist. Gleder meg til å besøke den butikken igjen.
Herlige ting du lager. Både skilt og hekla kaker.
Det er nesten så det frister å legge seg ned i høyet når en ser det ligger på bakken å tørker. Så det syns jeg ikke er det spor rart at du bare må lukte på. Ha noen flotte dager både på hytta og på fjelltur. Kos deg masse :)

Lynetmor sa...

Hei, for en kosleig butikk! Tror jeg må stoppe der på vår ferietur i sommer :-) Ha en fin dag :-)

ENGEL sa...

Du lager så mye flott!Kos deg masse med sommer!Klem!

borghild sa...

Hei Marit!
Så produktiv du har vært i det siste, og så masse flott som du har fått laget! Jeg kan godt se for meg at tingene dine sklir rett inn i Bok og Media-butikken:)

Men når det gjelder din mors lakenskap, så har jeg bare to ting å si: Hvor mye skal hun ha? og Hvor fort kan du sende det? :)

Kos deg masse på hytta og på tur!
Klem B:)

FlorasFrue sa...

Så nydelige ting du lager! Jeg skal ta meg en tur til Bok&Media neste uke tenkte jeg - lenge siden jeg har vært der :)

Du har en nydelig blogg!
Ønsker deg en riktig god helg
Kjersti

Tone sa...

Hei og god sommer:))

Så flotte ting du har laget til butikken, må jammen ta meg en tur, tror det er hele 2 uker siden sist jeg var der:)) Alltid en så god stemning der inne!! Så kjekt å få nyte noen deilige dager i naturen, ingeting kan måles med stillheten til fjells, har gått litt fra hytte til hytte, og det er jo så kjekt!! Kos deg, sommerklem

Hellemor sa...

Hei igjen, flette-guri :-)
Håper det ble en fin natt på fjellet, med litt søvn og mye jentekos.
Så fint å se noen av de tingene du har laget til 'din' butikk, for kanskje de er revet vekk før jeg kommer der inn. Og sikkert lurt å la plantene og grinden bli hjemme...
:-) Klem klem

Anitas hus sa...

Herlige bilder! Tror du må være det mest kreative menneske jeg vet om Marit, du er bare super-dyktig. Om det er symaskin, heklenål eller hammer og spiker, spiller ingen rolle. Du tryller frem ett eller annet uansett:) Du slutter ikke å imponere:)

Kos deg på tur og ha en fortsatt deilig sommer!

Klem, Anita:O)

ninaslykkeliten sa...

kjempefine ting du lager. Den lesekroken ser hjemmekoselig ut....... man har bare lyst å slenge seg ned og blir en stund.

Anonym sa...

Halloen Marit :)

Flotte bilder du har lagt ut;) Det va jilt..hihihi;) Såå kjekt å ha tingo dine i butikken! Digg å ha lokale superdyktige damer til å selge småe gleder, men som gir stor glede å ta med seg heim ;)... så kjør på!!! hihi:)
Koslig å ha jento di med på hytto med Mona! flott jenta du har der:)

snakkes!
klem Liso

Torhild sa...

Jeg synes ikke du er rar:-) jeg liker også godt lukten af høj.