torsdag 8. april 2010

Tra-la-la-la påsketur...

Makan til påske har vi aldri hatt!
Vi startet med en flott hyttetur i skjærgården i Mandal. Gode venner, mat, spill, turer og bading (det er nå 6 grader i sjøen). Videre var vi et par dager med familien i Lyngdal. Der lå ennå snøen tung. Men bålbrenning og turer ble det allikevel.
Vi tilbragte også 5 dejlige dager i Danmark!
Sammen med 150 mennesker fra bygda vår, var vi på håndballturnering! Mange spennende kamper og livlige kvelder sammen meg mange kjekke folk. Gleder meg allerede til neste års turnering!
Jeg var også innom 2 interiørbutikker, og kom hjem med 5 poser...

Nok påskesnakk. Jeg lovet i forrige innlegg å skrive mer om oppussing. Om du blar litt oppover på bloggen, ser du hvordan dette bordet så ut før. Flere av dere tippet rett på fargen jeg valgte å male det med; en dus, støvet grønn!

Jeg valgte en grønntone som ble brukt i gamledager. Men da jeg var ferdig å male bordet, så det helt hubba-bubba ut. -Altfor søtt.
Jeg fant frem en svamp og litt gråbrun farge - og vips ble bordet slitt på kantene og så ut slik som jeg hadde ønsket meg...

Til dette bordet valgte jeg en krystallknott med stjerne på. Om jeg finner på noen kloke ord, kommer jeg også til å male tekst på bordet.
Mange spurte om bokstavene jeg malte inni skapet på forrige innlegg. Jeg skriver ikke bokstaver - jeg tegner dem. Lager en ønsket form, måler, konstruerer og tegner. -Utrolig moro.
Det er flotte profiler og detaljer på bordet. Det er slike møbler som egner seg best for oppussing, synes jeg. Jeg liker godt rammen som er i bakkant. Det er også praktisk med hylle og skuffe under.

Jeg har handlet svært mye, på svært få butikker denne påsken! Jeg har vært på
Mosters Hus i Lyngdal,
Kronen på Værket i Fredrikshavn og
Dot Keramik utenfor Strandby.
Kan anbefale denne handlerunden på det varmeste!
I tillegg hadde vi takgrind på bilen. Der lå ei gammel jernseng (!!!!!!), ei turkis skapdør og en gammel vindusramme.
Jeg overhørte en mann som gikk forbi bilen vår og så undrende på alt rotet; -hva i all verden skal noen med ei slik seng...???
Jeg smilte for meg selv. -Han skulle bare visst! Flottere skatter finnes ikke!!!

9 kommentarer:

Fjordheim sa...

Var med ei vennine på husvising i går. Det fineste med hele huset var noen gamle dører som låg på en haug gamle planker som skal brennes, og noen vindusrammer.
Kjøper hun huset vil jeg ha det. For hun vil ikke ha det.
Så flott bordet ble. Fine ting du har kjøpt deg. Ei jernseng er jo en flott ting. Noen ganger forstår jeg godt at enkelte lurer. Men de ser jo ikke helheten. Ønsker deg ei herlig vårhelg :)

Hjertedamas blogg sa...

Nydelig grønnfarge!!!! Og bord:DDDD klemz

Synnøve. sa...

Godt å höre at påsken var fin for dere.
Det er deilgit med en tur må en si.

Håper nå at det blir like fint fremover.
Klems Synnöve.

MissMette sa...

Å så nydelig bordet ble! -virkelig lekkert... liker også denne duse grønnfargen veldig godt :) Flott skapet ditt også i forrige innlegget og nydelig tekst som du har laget inni... Du er virkelig kreativ, her er den en masse inspirasjon :) Ønsker deg en fortsatt strålende dag. Klem fra Mette

Tone sa...

Å så kjekt dere har hatt det på påsketur, og for noen skatter du fant deg:) Gleder meg til å se bilde av skattene dine!!!
Klem

Hverdagsmamma´n Anita sa...

Kjempeflott bordet ditt!

Vi skal til Danmark på ferie i sommer, til Ålborg. Min samboer er derifra. Har du noen tips til interiørbutikker som er verdt å besøke?

Mvh Anita

siddisisalou sa...

Vakkert !

Pauline sa...

Så kjekt at du hadde en fin påske, og det bordet ble jo kjempelekkert!
Nå er det vår i drivhusa, så nå kan du snart ta turen innom hvis du vil. ;-)
Ha en fin aprilkveld! :-D

Linda sa...

Hei Marit!Ååå,så flott bordet ble.
Jeg gjeta riktig farge,hi,hi.
Nydelige ting du har handlet.
For noen skatter du fant,gleder meg til å følge med.
Høres ut som du hadde en super påske.God Helg!
Her lokker sola ute og sytøyet.:))
Klem Linda :))