torsdag 15. april 2010

Skal det være en hestehov?


Jeg fikk forespørsel fra en bokhandel i Sandnes om jeg ville male bokstaver på fasaden deres. De restaurerer den flotte bygningen sin. Det blir nostalgisk og flott! Rett over gata har Gamlaværket åpnet ny cafè i helt samme stil.
Slekt og venner maser om å få se bilder av skiltet - så her får dere se! -Selv om lister og dekor ennå mangler.

Mange folk møtte opp igår for å studere det nye skiltet.
-Det kan jo også være dronningen de var der for å se...? Jeg er ikke helt sikkert... Hun var nemlig der for å feire at Sandnes er 150 år.

Det gjør godt med en kopp kaffi i solveggen. Jeg venter på at hagemøblene skal tørke. De har fått en omgang grå-hvit olje. De ble kjempefine!

Veien blir til mens du går, sies det.
Den siste uka har jeg truffet mange ulike mennesker på min vei - og mange ønsker at jeg skal lage noe til dem. Bestillingene er svært varierte; hekling, male skrift på møbler, scrappe kort, sying og male skilt. Jeg skal også lage varer til en butikk. -Så jeg har nok å henge fingrene i!
Innimellom oppdrag og reising går heklenåla flittig. Dette skjerfet er jeg akkurat ferdig med. Det er små blomster i to ulike pudderfarger, omkranset av dus rosa alpakka. Det er deilig å ha på seg. Og jeg er bare sååå glad i de fargene!


Minstetippa har plukket seg en hestehov. Det er en vakker morgen og vi sitter ved sjøen og ser sola stå opp. Svaner kommer mot oss på det stille vannet og måkene skriker i det fjerne.
Samle gode minner som om de var gullmynter.
Jeg skal ta godt vare på minnet om denne deilige vårmorgenen.

14 kommentarer:

Hilsen Bodil F.T. sa...

Her var det så mye vakkert. Du er så flink!!

Anonym sa...

Kjenner roen kommer i kroppen når jeg leser dette innlegget...gleder meg til rolige varme sommerdager.

Gun fra Maura

Janne i Fagerlia sa...

Du er virkelig en allsidig dame, og arbeidsledig blir du visst ikke heller.

Pauline sa...

Høres ikke ut for at du får for lite å gjøre framover.. ;-)
Ha en fin aprilkveld!

huset ved elva-elin sa...

Så fine bilder du viser, kjempe kreativ du er :)
Klem fra Elin

Hulda sa...

Så flott dette var da! Grattis med skiltet på bokhandelen. Du er kjempeflink! Koselige vårbilder du viser, både av hagemøbler og hestehov. :) Har funnet årets første her også.

Fjordheim sa...

Jeg var innom Bok og Media i Sandnes i høst. Der var det mye fint. Og skiltet ble fint.
Så koselig at folk bestiller varer da. Ikke så rart da, siden det du lager er veldig fint.
Herlig med gode minner, viktig å ta vare på øyeblikkene.
Ønsker deg ei flott helg :)

Kreoline sa...

Hei Marit, så nydelig du har malt både bokstaver og bord. Nydelig bord i et innlegg under, nå har du to bord som må få ny adresse, hihi. Ser på før og etter bildene, det er ikke til å kjenne igjen, du er så flink. Koselig for datteren din å få fremie, så bilde av henne i bladet. Jeg har enda ikke hatt gleden av å drikke en kaffekopp ute, når sola kom ble jeg syk. Ser du koser deg, kost deg i Danmark i påsken også, blir spennende å se skattene du fikk med deg derfra. Ha en fortsatt fin uke, klem fra Mona.

Min stil sa...

Så vakre ting du lager. Det skjerfet var jo nydelig. Men vakrest var bildene av jenta med hestehoven. Det oser av vårstemning. Helt hærlig!
:) Susanne

Synnøve. sa...

Det var det eg visste, du kommer ikke å bli uten ting å gjöre den nermeste fremtiden.
Flott arbeid det der.
Klart det var deg og skilten dem ville se hihi.
Kos deg nå denne flotte fredagen.
Klems Synnöve.

MODERN COUNTRY sa...

God Fredag Mari, håper uka di var bra!

Det er så deilig med Frdag synes jeg, det bobler litt ekstra i kroppen da. Og det er ekstra hyggelig at sola skinner :) Tenk så heldige vi er som nå har vår. Selv om vi skrapet vekk is på bilruta i morges, har vi rundt en 10-13 grader på dagtid.

Jeg blir så imponert over deg, du er dyktig til så veldig mye! Hekle, sy, innrede, drive butikk og nå også male skilt. Det ble flott!! Jeg tror jeg hadde følt meg veldig beæret, og du var vel litt stolt. Moro når familie og venner engasjerer seg, det synes jeg er stas. Det og ha støtte fra dem betyr all verden.


Ville ønske deg en koselig helg jeg, nyt masse!!

Klem Aina

Bestefars Verksted. sa...

Hei Marit,og takk for koselig hilsen :) Ja,du er sannelig en dame som spiller på mange strenger....nydelig skjerf,vakkert malt skilt,du er som poteten,kan brukes til allt !!! Ikke rart bestillingene ramler inn,i alle kategorier.....de ser jo hvilken kvalitet du representerer !! Nydelig bilde av snuppa di,med hestehoven !! Kos dere i helgen,krysser fingrene for at den iskalde vinden roer seg hos deg !! Klem fra nord.

Tone sa...

Hei!!
Så flott det ble i gata med det nye skiltet, passet perfekt!! Du er så kreativ, ikke så rart mange vil ha en liten bit av din kreativitet :) Ha en deilig helg!
Vårklem

Unknown sa...

Nydelige bilder...og tenk at hestehoven har kommet.
God uke til deg.
Klem....Ellen