tirsdag 19. mai 2009

Før og nå


For en tid tilbake kjøpte jeg et notestativ som jeg har til pynt hjemme. Det med mottatt med en viss forbauselse fra husbondens side. -Hva i all verden skal du med det?!
Nå har det jammen kommet opp et stativ på hytta også - et steingammelt! Tro hva han sier når han ser dette...? Jeg liker å stille ut fine bøker på notestativet.

Jeg vet en deilig have hvor roser står i flor.
De melder stygt vær til helga. Kanskje jeg får brodert resten av sangen da?
Jeg gleder meg til langhelg på hytta. Og jeg gleder meg til å hente to skjønne kusiner på toget. De skal være med oss i 4 dager. Så gøy!

Forstår at det er mange som liker FØR-NÅ bilder! Det gjør jeg også. Bildet over og under viser sofakroken på hytta. Håper du ser hva som er før og hva som er nå...???
More pictures from our cottage. Many people (myself included) like before-after pictures. Hope you can see the difference. -Some boxes of white paint can do alot in a room!
We're spending this weekend at the cottage. We have 4 days off! I look really forward to it!

Et gammelt skap har fått seg noen strøk med hvitmaling og litt mønstret papir på bakveggen.
På bildet under ser du hvordan det var før.

Fikk spørsmål om jeg malte alt dette før eller etter gipsen kom av. -FØR er svaret. Nå er armen så tynn og svak. Hånda kan ikke brukes til mye, og ikke kan jeg kjøre bil heller. Huff og huff.
Jeg øver nå på å holde gaffelen med høyre hånd... Er jeg ikke flink, vel?

Bildet er fra soverommet vårt på hytta. Det blir nok mer bilder derfra snart. Jeg er straks ferdig med det store lappeteppet som skal ligge på senga der. Ska bare sy på 6,5 meter kantebånd først - for hånd!

Vi drar til hytta i morra, så jeg må allerede ønske deg og dine
EI STRÅLENDE HELG!

37 kommentarer:

Anita sa...

Åhh! Nok en gang! Har hyttetur planer vi også, men drar ikke før på fredag, skal jobbe torsdag jeg *blæh*! Vi skal bytte ett vindu vi så får vi se hva som automatisk følger med;0) KOs dere masse! klem!

Fjordheim sa...

Det er jo så koselig på hytta deres. Trodde det skulle bli fint vær på Jæren til helga. Vi som skal på tur nedover. Håper nå på litt sol i hvertfall.
Syns det er veldig fint med notestativ med bøker på. Veldig lurt.
Ønsker deg og dine ei flott helg på hytta :)

Miss.T sa...

Goood langhelg !! kos deg max : ) flotte " etterbilder "

HildeS/Frøken Fryd sa...

Koselege bilete fra ei koseleg hytte.
Håpar armen din vert frisk snart.
Det er lite kjekt å gå slik som du gjer.
Ha ei strålande helg på hytta:)
Smil H

LIVS LYST sa...

Kjempe koselig! Kos dere masse!!!

Hilsen L-jo ;O)

Hilde Heimdal sa...

Så utrolig flotte bilder!! Kjempegøy å se før og etterbilder :)))

Merethe sa...

Ha en flott uke og kos dere på hytta. Du gjør det så vakkert rundt deg. En fryd å følge bloggen din. :)

tinemor sa...

Jaaa.
Jeg elsker før og etter -bilder.
Det er så gøy å se forandringene.
Litt av en jobb dere har gjordt!
Lekkert og lyst er det blitt.
Kos dere
Klem

Magdalena sa...

dere har det herligt!! så koselig å få låne noen kusiner...

husker du kjøpte notestativet,- vakkert med en gammel bok på eller like gjerne et oppslått interiørmagasin...
kos dere...
stor klem ,magny```````*

Landcharm sa...

Ja, her var det blitt forandring. Så koselig blogg det var her hos deg også, også mye fin søm i butikken din. Kommer tilbake.

My home is my Castle sa...

Ja her var det ikke vanskelig å se hva som er før og etter hehe..
Såå flott du har fått det på hytta :))

Koos deg i helga og god bedring.
Klem,Kari

Torunn sa...

For en fantastisk forandring det har blitt på hytta! Og tenk....det er kun noen strøk med maling som skal til....nesten .-)

Kos dere masse i langhelgen. For vår del tilbringes den hjemme og det er veldig greit det også.

Klem

Kreoline sa...

Du er så flink, for en forandring, herlig. Skikkelig koselig, skjønner at du gleder deg til å reise på hytta. Kos deg masse i helgen, sender pakken i posten over helgen. Klem.

Linda sa...

Hei Marit!Fine bilder fra hytta.
Du får det alltid til,å tryller med kosten.Ser fine gamle filleryer
på førbildene,dem håper jeg du har ennå.Gleder meg til å se det flotte teppe ditt.Ha flotte dager på hytta.Klem fra Linda :))

Lenas hjem sa...

Kjempekoselig hytte dere har. Artig detalj med det notestativet....Råstilig synes jeg!
Ha ei flott langhelg.

Anonym sa...

Så orginalt og fint det var med notestativ da! Kreativt!
Har du brukt vanlig mønsterark i skapet eller tapet?
God tur til hytta, du har det veldig fint der! Utrolig hvor stor forskjell det blir når furufargen blir borte..

Monica sa...

Heisann Marit:) sendte deg nettopp en melding, fikk sååå vond samvittighet når jeg leste påminnelsen om pakken... huff og huff... jeg sitter liksom litt låst her oppe på fjellet, siden jeg ikke har billappen og min mann har jobbet overtid hver dag i det siste... sukk... jeg bor på helt andre kanten av bygda kan du si, så det blir et stykke dersom jeg og prinsessa skal gå (men jeg har faktisk vurdert det...) Men dersom det er noen hjemme idag, hadde det i grunnen passet fint å hentet den i ettermiddag:)

Du har en så aldeles nydelig hytte:) Du er utrolig flink til å stelle og pynte og dete r virkelig kejkt å se før/etter bilder og se hvor lekekrt det har blitt. Blir veldig inspirert. Vi har mye igjen å gjøre hjemme og jeg glder meg masse til skolen er over og jeg har ferie før jeg begynner i ny jobb. Da skal jeg male masse her hjemme og pusse opp, det skal bli herlig. Så tar jeg rom for rom tenker jeg:)

Ønsker deg en nydelig dag og en god tur til den lekkre hytta:) så snakkes vi når jeg kommer å henter pakken:)

klem monica

Rekkehuset sa...

Så kjempefint det har blitt på hytta deres! Jammen har det skjedd mye der! Skjønner godt at du ivrer for å reise dit:-) Leit med den armen, det tar visst mer tid enn først antatt...høres nesten ut som om du savner gipsen bittelitt;-0 Ha en finfin helg Marit, klem fra Hanne.

Alvas Hobby og Garden Bird sa...

Bare så koselig da..!!
Kos deg sammen med kusinene og ha ei flott langhelg!!
Klem:)

Anonym sa...

Hei:)
Takk for så fine ord hos meg, blir så glad:))
Så flott hytten deres blir, utrolig moro å se før og etter bilder og å se hvor utrolig mye litt hvittmaling gjør:))Litt av en jobb dere har gjort...men så blir det så lyst, fint og delikat:))
Koselig blogg du har, titter snart innom her igjen!
Ha en fin fridag:)
Klem

Tina sa...

Jaaaaa som et helt annet rom, flink du er! Heldig du som har hytte, står på lista mi det!

M sa...

),O
lö,)
l),
l

Så pent du har fått det på hytten!
Første gang jeg ser en hytte med en så fancy lysekrone!
Og den divanen så deilig ut!
Tapet bakerst i veggskapet var en god idè....jeg har ikke mindre enn fire forskjellige veggskap stående i boden....kanskje jeg skal følge ditt eksempel!
God bedring med hånd/arm
klem fra M

Tussilago sa...

Nyt hyttehelga;))
her i nord er det også fantastiskvær for tiden..og vi har også ordnet oss med langhelg! Den skal nytes her hjemme, med puslerier i hus og hage. Dette er en fantastisk årstid...
Notetstativ...de er kjempelure. Jeg har hatt et siden jeg var ei lita jente. Min bror spiller..og jeg stakk alltid av med hans notestativ for å sette mønstrene mine på. Han var lei av å alltid måtte lete etter det, så detendte med at jeg engang fikk et i gave fra ham...og det har fulgt meg siden. Kjempeflott å bruke som stativ for mønster! Og hans notetstaiv har hans kjære frue nå overtatt, til samme bruk som meg;))

Tussilago

MODERN COUNTRY sa...

Hei Mari, tusen takk for den alldeles nydelige hilsenen du la igjen hos meg!!!
Jeg måtte lese den to ganger :) SÅ synd å høre at du også sliter med armen, og kan ikke skjønne jeg ikke har fått med meg at du har sittet med en arm siden februar måned?!!! Herlighet, du må ha slitet deg nesten helt ut!! Jeg som har klaget sånn for de to ukene jeg nå har sittet...skammer meg en smule. Men som du sa, det er mange der ute som har det mye verre. Som aldri får armen tilbake. Hva har egentlig skjedd med din? Har du også sydd og malt for mye?? Dere holdt jo på til det uendelige, du og Elin, og jeg tenkte av og til at det er vel bare et tidsspørsmål før en av dere datt av krakken. Hvordan går nå planene med skulehuset? Var det kanskje bare for en sesong? Undrer...håper du får mye mer glede av det kreative, det er for mange drivkraften i livet. For meg har det blitt en stor del, og jeg vet neimen ikke hva jeg skulle ha gjort uten.

Godt å ha en hytte å dar bort til, enorm flott forandring dere har fått istand! Så deilig, håper dere får nydelig vær så dere får mest mulig ut av helgen. Ha det godt og ta godt vare på deg selv og armen!!

Varm klem, Aina

Synnøve. sa...

Den handen din tog lang tid å gro. Håper så innerligt du slipper operation. Men du er flink til bruke den friske handa synst eg.
Hytta deres har blitt flott og eg trur ei veranda blir fint.
Nå önsker eg deg fortsatt go bedring.
Klems Synne.

Eva Mari sa...

Så mange fiiine bilder, - som vanlig! Det før og etter innslaget vil få mannen min til å skjelve av skrekk: NÅ må jeg få malt opp kontoret mitt nede og få vekk mørke gulna vegger!!
Dette vil bli drakamp om hva som må prioriteres...

Klem fra meg :D

Ingrid sa...

Kjempekoselig hytte dere har!! Litt av en forskjell etter at dere har pussa den opp!! :) :)

Kreoline sa...

Hei Marit, vil så gjerne sende pakken til deg, men jeg har litt til, det blir litt tungt. Skal du inn med armen snart, så kunne du fått den. Håper du har kost deg på hytta, eller rettere sagt, du har helt sikkert kost det på hytta. Nå er det pinse og du reiser igjen. Har hørt om butikken på Kverneland, men aldri fått tid til å ta turen dit. Det var litt av en jobb med kjelleren, akkurat som å bygge hus på nytt, å det var mange år siden vi gjorde det. Nå må du kose deg i pinsen, så får vi håpe på det fine været, så jeg får male og kose meg i hagen litt. Klem fra Mona

Lillian sa...

Hei.Det ser utrolig koselig ut på hytta de, kan tenke du får ro og fred der. Syntes puta med den broderte sangen på var kjempefin. En veldig god ide siden det er så gøy å sy stitchery. Gleder meg til å se sengeteppet....Kos dere masse med kusiner og familie i helga. Ses kanskje snart.
Klem fra Lillian
Lydia Quiltshop

Lulebekke sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Lulebekke sa...

Utrolig hva "litt" maling gjør! Vi skal gjøre det samme på vår hytte i sommer, gleder meg!!
Kos deg videre i den lyse, fine hytta:)

Siren sa...

Så fint du har det på hytta, ble skikkelig forandring med maling...må føles herlig å få bort alt det trehvite! :) Har lest litt nedover i bloggen din, mye flotte "makeovers" ...flott blogg! Ha ei fin helg på hytta! Siren :)

ralfefarfars paradis sa...

Store forandringer, ble kjempelekkert!
Ha en fin dag!!

Margrethes hus og hage sa...

Ingen problem med å se hva som er før og hva som er nå ;P
Det ble skikkelig flott!

Hilsen Margrethe

Jannickes Hjemmekos sa...

Det var litt av en forskjell - dere har vært flinke. Virkelig koselig hytte og flott skap. Kos dere her. Klem fra Jannicke

Anita sa...

Nå savner jeg deg veldig! Dine innlegg er såå koselige og inspirerende! Nei nå tror jeg at jeg bare må ta en liten raus på syrommet, det ser såååå bomba ut der :0p. Håper at alt er bra hos dere og at armen blir bittelitt bedre for hver dag som går :0) Klem!

Randi sa...

Ååååå, det var blitt fint. Ikke til å kjenne igjen det rommet etter oppussingen. Skiftet helt atmosfære. Stæsjet gjør susen :)