lørdag 8. november 2008

WAO...

Hvor dukka linselusa opp, tror du?
På forsiden av avisa!!!!! Det er jo en ufattelig god reklame for Jul i Skulehuset!

Jeg må innrømme at jeg ble sjelven i knærne da jeg så dette svære bilde over hele siden. Jeg lo og lo for meg selv. Jeg kan ikke tro det er sant... Jeg leste det en halvtime før jeg skulle åpne utstillingen. For et kick! Det ble en pangstart på dagen!

All honnør til reporteren som har skrevet så flott og positivt om Skulehuset. Innbydende og artige bilder var det også. Det kunne ikke vært bedre.
Jeg var ufattelig spent og gira da jeg kjørte avgårde til Skulehuset.
Første kundene kom et kvarter før åpningstid. De var superpositive!

For en fantastisk kveld! De besøkende sparte ikke på lykkeønskninger, gratulasjoner og gode ord. De var helt herlige! Makan til varm mottakelse hadde jeg aldri forventet. JEG ER SÅÅÅ GLAD!
Glemt er de utallige arbeidstimene og mange kalde dagene jeg har tilbrakt i huset de siste 2 månedene. Nå skal jeg bare koooose meg i huset frem til jul!

Varene vi har utstillt ble også himla godt mottatt. Folk handla så mye! Måtte faktisk igang med litt nattarbeid for å fylle tomme hull etter første åpningsdag. Men de varene forsvant fort igjen idag... Jeg kan ikke tro det er sant...

Tilbakemeldingen var klar: Vareutvalget traff blink. Slike ting hadde de ikke sett på messer eller utstillinger før! Kundene var kjempefornøyde!
Mange av de besøkende kommenterte den gode atmosfæren i huset. Det gjorde meg stolt. For huset har blitt endel av meg. Som sagt før: Det er et godt sted å være.
Til slutt må jeg takke alle dere som til nå har vært innom. Takk for fine tilbakemeldinger og varmende ord. Takk til positive utstillere som har levert flotte varer og som stiller opp for å hjelpe til. Takk til alle bloggere som skriver haugevis av fine kommentarer.
Hjertelig velkommen til Skulehuset!

33 kommentarer:

Trude sa...

Gratulerer og masse lykke til!

Miss.T sa...

Så bra!!!! innlegget i avisen så jo kjempebra ut. Kjekt dere selger som bare det .. stå på videre : )

HildeS/Frøken Fryd sa...

Gratulera med overstått og vellukka opning:)
Flott reportasje i avisa, og det er kjempegod reklame.
Så koseleg det er i skulehuset og sååå masse fint du har der
Lukke til videre med salet:)
Klem H.

Hulda sa...

Du var jo kjempeheldig på bildene, så naturlig og fin ut, syns jeg. Gratulerer så mye med åpninga, og flott at det gikk så bra!! Jeg er veldig spent nå om dagen også, 13.november åpner en ny interiørbutikk her i byen, de har spurt om jeg kan levere noen varer til dem fra Hulda's Homemade, nå er endel av det klart. Er så spent på hva Harstadværingene syns. :)

Guttemamma sa...

KJENDIS!!!

Fjordheim sa...

Gratulerer med vellykket åpning. Forstår godt at vareutvalget ble godt mottatt. Det er jo mange flotte ting.
Lykke til videre ;)

Garden Angel sa...

Å så gøy Marit!!!
Flott reportasje fra skulehuset, og fine bilder av fruen selv;)
Kjempegøy at det går såå bra for dere!
Det har dere virkelig fortjent etter all den jobben!
Stå på videre og kos dere!
Gode klemmer fra meg(",)

Metteflette sa...

Dette var utrolig gøy å høre!!! Og virkelig velfortjent! Det er så inspirerende å se at dere får honnør for at dere tør og at de nydelige tingene deres faller i smak! Masse grattis og lykke til videre! Stor klem fra Mette

GundaM sa...

Så flott en reportasje det så ut til å være da, kjempe ;0)

Når du trives smitter det vel over til atmosfæren irundt deg! Skulle gjerne ha stukket innom entur ja, synd det er litt for langt unna trøndelag!

Lykke til videre ;0)

Helene sa...

Så gøy at det ble godt mottatt. Hadde jo ikke ventet meg noe annet da, men jeg skjønner jo at dere alle sammen var spent på responsen.
Kommer en tur bort til skolehuset i morgen (søndag), og gleder meg masse til å se hva du og de andre utstillerne har laget.
See you soon;o)

Ida sa...

Gratulerer så mye - det er herlig å høre hvordan det har gått så langt! Dere fortjener virkelig alt dere får av gode ord og "klinkgklang" i kassen! :-)

Lykke til videre :)

klem fra Ida

Elin Osa Søreng sa...

Gratulerer med vel fortjent skryt, og så flott at dere selger så bra! Tenk om alle julemesser hadde så flotte varer i så flotte lokaler! Var på en julemesse i dag, vel og merke fine lokaler- men huff for noen (unnskyld for at jeg er så negativ!) produkter! Elendig kvalitet laget i hauger og lass. Skikkelig skuffa. Så det er ekstra godt å se bildene fra Skolehuset. *Drømme, drømme*

Klaffen sa...

Wow! Så bra! Kjente jeg fikk litt gåsehud på dine vegne! gratulerer så masse - dette er vel fiortjent! Klemmer i bøtter & spann

sandra sa...

så bra:) jeg er veldig klar for en tur innom dere!! hvor lenge varer det? åpent søndager? lykke til videre! liker godt det fuglehuset...

Viola sa...

Vad gla jag är för din skull, vad härligt med en sådan start! Klem VIOLA

Gunnemor sa...

Var inne hos deg nå og så den fine reportasjen dere fikk i avisa. Ikke rart folk kommer. Det var jo så koselig å være der. Jeg kommer igjen. Allerede til fredag. Skal en tur til Oltedal, Gjesdal og besøke en venninne som jobber der, og tar turen innom Skulehuset etterpå. Må bare se dere og varene en gang til, og kanskje kjøpe noe mer. Ha en fin helg og en god uke med kanskje noen sytimer til før neste helg! Klem, og kanskje vi snakkes mer neste gang!

Magdalena sa...

så bra! men kor har du gjort av prinsessa???

lykke til....
( skulle gjerne kommet en tur...)sukk...

borghild sa...

Gratulerer så mye med strålende åpning!!! Den gode omtalen er sååå fortjent, vet jo at du har stått på som bare fy for å få dette til! Skulle bare ønske jeg bodde nærmere, sukk... Masse lykke til videre! Klem B:-)

Nettelita sa...

Så utrolig bra! :)
Skulle ønske jeg ikke bodde milevis unna, for makan til herlig sted skal man lete lenge etter!
Så godt at åpningen og slaget har gått over all forventning! :) Dette fortjener du!

Shabby-Roses-Cottage sa...

My dear Marit,
How wonderful !!!
I'm really speechless... I wish you success!!!! Many many many success!!!
Lovely greetings,Pati

eie sa...

Hei det ser ut som dere har åpnet noe for salg.Stemmer det.Tror nesten jeg har vært innom her før også.Hvor er det dere holder på henn da?Kansje noen av oss kan ta en tur ,når vi får vite hvor dere holder til.Lykke til .
Ha en god dag Eie...

Mitt hvite hus sa...

Gratulerer så masse til deg. Nå fikk du valuta for all jobben din . Å som jeg skulle ønsket å besøkt skolehuset=) Det oser jo av sjarme gjennom bildene du viser her også=)

Lykke til videre med slaget=)
Klem Kerstin

Blåbærpai sa...

Å, kor fin plass og kor flink det ser ut til at du har vore med oppussing! Har nett oppdaga deg via Den gode feen! Her kjem eg nok att! Lenkjer deg, så eg finn deg att!Masse masse lukke til vidare med salet!

Anonym sa...

Gratulerer! - så kjempegøy! Har fulgt ivrig med på dette, og vært superspent på dine vegne :o))

Knallgøy! Stå på videre!!


Mvh
Anette

Synnøve. sa...

Sier bara ett stort GRATTIS....
Dette er du verd. Mange ganger om....
Får se om eg har en mulighet kanske å finne veien till din koselige butik.
Önsker deg allt godt nå med butikken frem til jul.
Kjempeklem fra meg.
Synne.

Lena sa...

Utrolig gøy at dere har hatt så mange besøkende!
Skulle bare mangle også med alle de fine varene dere har:)
Fin reklame også da!
Lykke til videre med skolehuset, det ser jo så koselig ut der!!

Den gode feen sa...

Så kjempekoseleg reportasje! All skryt du får er velfortjent de luxe. Eg har sydd mykje nytt nå. Fleire etui, mange fleire madonnaposar og litt anna lurt :) Trur eg kjem ut med det på fredag :) Ha ei fin og avslappande (?) veke :)

Trines Hus og Hage sa...

Så flott å se og lese, da!!! Wow, skjønner du er glad! Unner deg virkelig en slik pangstart, og alle gode ord du kan få. Du har jo jobbet og stått skikkelig på for dette. Håper salget gikk bra også, men det regner jeg jo med.
Lykke til videre og kos deg i dette herlige gamle skolehuset. Skulle likt å vært innom deg, men det er nok litt langt...
Klem fra Trine

Besta sa...

Gratulere. Koselig innlegg. Har forstørret hvert bilde for å få med alt. Lykke til!! Klem

Elzie sa...

Det var väl fin reklam för ditt skulehus. Hoppas att allt gick bra.
Kram Elzie

Inger sa...

Så fantastisk!! Utrolig inspirerende! Lykke til videre frem mot jul!

tinemor sa...

Så flott avisomtale!
Det ser ut som noe jeg aldri har sett før.
En hærlig atmosfære og masse flotte ting.
Så gøy alt går så bra, og å motta så mye positivt.
Lykke til videre.

Hilsen Bodil F.T. sa...

Gratulerer!! Det så gøy ut!! Flott at alt gikk så bra!!