tirsdag 11. november 2008

På'n igjen!

Det ble ei spennende helg i forbindelse med åpningen av Jul i Skulehuset. Det var større oppslutning enn jeg hadde drømt om. Fantastisk!
Men det ble også utrolig mange arbeidstimer, og lite søvn den helga. Så det var jammen hardt nok... På søndag lukket jeg dørene kl. 17. Det var ikke mye futt igjen i meg da.

Men mandag morgen var det på'n igjen. Klar for å lage nye varer til Skulehuset.
Ei kreativ sjel i bygda lærte meg noe spennende. Legg materialer du er glad i foran deg. La disse inspirere deg til å lage noe fint. Det funker! Det er faktisk en herlig måte å jobbe på.

Og vet du noe rart? På sybordet lå lin, blondestoff, silkebånd og pels. Det ble til en julesokk, formet som en stor damestøvlett!
-Gjett hvem som kjøpte den straks ho kom inn i Skulehuset...??? Ho som gav meg idèen til denne måten å jobbe på!!!

Igår handla jeg litt nye materialer. Oppi handlekurven la jeg ting jeg liker å se på. Så får jeg se hva jeg lager av dem...

Det er mange varer i den gammeldagse, nostalgiske stilen. Det har slått an. Kunder har skrytt av vareutvalget. Det er en sammensetning som de ikke har sett på noen messer før.
-Det var da også meningen. Forandring fryder!


"SÅ KLART AT ENGLER FINS"
står det på ei tavle i Skulehuset. Engler er også godt representert. Engler må vi ha! Det blir ikke jul uten.

Da håper jeg å se DEG i Skulehuset til helga! -Alle veier fører til Ålgård! (For nærmere beskrivelse, se innlegget fra 5. november.)
Ha ei flott uke!

20 kommentarer:

☆Therese sa...

Å - jeg bor jo på helt feil plass!!!

Det ser så flott og fristende ut i og utenfor Skulehuset. Vil ha, vil ha !!!

Lykke til videre og ha en super god uke :O)

tinemor sa...

Gratulere med så mye salg.
Skjønner du bare må sette i gang å produsere videre!
Så gøy-
Men ikke slit deg helt ut da.
Klem

Ingunn sa...

Så utrolig artig å lese innleggene dine!Så glad på dine vegne. Du har virkelig fått det til. Det ser kjempe bra ut. Nå sitter jeg bare her og venter på at du skal utvide skolehuset med en avdeling i Trondheim!;)

Lykke til videre!Måtte det gå super bra!!!!

Klem Ingunn

Anitas hus sa...

Gratulerer med suksessen! Så moro at det går så bra. Ett lite tips er å sette igang med juleproduksjonen allerede i januar så har du masse varer til neste jul også^^, for dette må jo bare bli en tradisjon!
Ha en super og kreativ dag!
Klem:O)

h.espe sa...

Grattis med braksuksessen!!! Skulle virkelig ønske jeg var i nærheten, slik at jeg kunne stikke innom, men får heller nyte de flotte blogginnleggene...:o)

Ha en herlig, kreativ uke videre!

Klem:o)

Pulsatilla sa...

Lenge siden jeg har lagt igjen en kommentar hos deg nå - vil bare få gratulere deg med et vellykket prosjekt du har satt i gang. Det er deg/dere vel unt å lykkes etter alt arbeidet som er lagt ned. Kjempefint ser det ut som, men jeg får nok også nøye meg med bloggbildene. Lykke til videre frem mot jul!

Orlaug sa...

Hei!
Gratulera so mykje med skulehuset..kjekt når det lykkast, og det har det vel absolutt gjort her. Lukke til vidare...

My home is my Castle sa...

Åhh så gøy å lese at dere klarte det, selv om jeg visste dete da med DET nydelige utvalget dere har ;)
Er såå glad på deres vegne og skulle ønske jeg bodde nærmere, for som du og andre sier har dere ett helt annet utvalg enn andre julemesser. Og det er jo såå bra :))

Lykke til videre og husk å ta vare på deg selv og da ;)

Klem,Kari

My home is my Castle sa...

Åhh så gøy å lese at dere klarte det, selv om jeg visste dete da med DET nydelige utvalget dere har ;)
Er såå glad på deres vegne og skulle ønske jeg bodde nærmere, for som du og andre sier har dere ett helt annet utvalg enn andre julemesser. Og det er jo såå bra :))

Lykke til videre og husk å ta vare på deg selv og da ;)

Klem,Kari

Anonym sa...

hei=)
takk for sist.. det va bare SÅ fantastisk opplevelse å stiga inn på skulehuset.. når eg tenke på det, kjenne eg kor ein haug av lykkelige sommarfugla flakse rundt. håper mange mange tar turen innom der!!!! og ikkje minst treffa på dåke 2 lykkelige og smilande butikk damer=)
snakk om å føla seg velkommen!!
lykke til med påfyllet til ei nye helg=)
hilsen Liso=) snakkes

Jorunn sa...

gratulerer med toppers åpningshelg i skulehuset Marit (og alle utstillere)!!!! Dette er jo ikke annet enn superduperflottings!!! jeg skulle virkelig ønske jeg kunne ta turen innom, men dessverre, så er det litt for langt... Men jeg koser meg med de flotte bildene da!
Lykke til framover!
klem

Jorunn sa...

Så utrolig mye fint dere lager! Jeg skjønner godt at salget går bra :0) Er nok ganske slitsomt ja, men det er sikkert en ganske god følelse å se at så mange liker det man lager :0)

Hulda sa...

Virkelig flotte saker du viser. Jeg er helt enig med den dama som sa det om å legge saker du blir inspirert av foran deg. Jeg gjør det mye jeg også. Da går det som en lek. ;) Flotte nostalgiske saker du lager. Likte så godt de gamle bildene.

Fjordheim sa...

Skulle ønske jeg hadde muligheten til å ta en tur til Jæren nå i førjulstiden, Men det går desverre ikke. Høres virkelig ut som en får julestemning av å være der. Det ser jo også veldig koselig ut.
Lykke til med produksjonen av nye varer.
Ha en riktig god onsdag :)

Heidi og Cathrine sa...

Gratulerer så mye med suksessen. Så gøy det må ha vært. Ikke det spor rart at du må sette igang med videre produksjon. Lykke til videre! Åååå, skulle så gjerne tatt meg en tur til dere.

:-)

Linda sa...

Hei Marit!Så morro at det var vellykket.Tenk så mange besøkende første dag.Leste hos Elin.Koselige lyslykter og fyrstikkesker med engler på.Flott etui til saksa.
En annen idee,til nyprøving,er og legge ved en ny farge på stoff,en du ikke pleier bruke,flett den inn.
bruk litt...
Lykke til videre i skolehuset.
Klem fra Linda :))

Mitt hvite hus sa...

Gratulerer så mye med salget. Det høres ut som dere storkoser dere i skolehuset. Så inspirerende innlegg du har denne gangen. Fikk veldig lyst å lage noe fint etter å ha lest dette innlegget. Kos deg med allle de flotte tingene du lager. klem

Synnøve. sa...

Hei på deg.
Så godt å höre at folk liker det du har i butikken...
Glad eg ikke kan komme eg. Har ikke lommebok stor nok til å handle det eg vil ha der.
Håper det kommer masse folk nå og frem til jul.
Ha det gott vennen.
Synne.

Elzie sa...

Vad du är duktig på att hitta på saker. Och kul att det gick så bra för dig i helgen.
Ha det så gott.
Kram Elzie

Hege sa...

Gratulerer så mye med vellykket helg! Og kan jeg bare si - jeg er helt forelsket jeg! I hva? Bloggen din vel!!! *sukk* Helt vidunderlig inspirerende...