søndag 22. juni 2014

Porselen må man ha

Jeg er skikkelig nostalgisk. Jeg nyter å bruke gammelt porselen og gamle kjøkkenredskaper! Ens trenger de ikke å være. Og om de skulle få et lite skår, ja, så er det tegn på levd liv.

Rosekopper er i daglig bruk. Slike er det lett å få fatt i på bruktbutikkene. Og det er kos å dekke med ulike kopper til alle gjestene.

En gammel hvetemel-krukke uten lokk og med utallige små hakk Den er ubrukelig til dens egentlige formål, men er nå fin oppbevaring for oppvaskkoster. Dermed får den stå fremme og se fin ut noen år til.

Alt dette kommer også fra diverse bruktbuktikker, med prislapper på 20,- og 30,- kroner. Dette gir så mye mer sjarme enn kostbar tupperware og plast?

Siden oppvaskmaskin er ikke-eksisterende på hytten, forblir porselenet mykt og glatt å ta på. Med gode oppvaskmiddel og momogrammer på håndklærne, går vasken som en lek.

4 kommentarer:

Mira sa...

Så sant, Og fint!
Og eg har det litt sånn, her heime også.
Ingen oppvaskmaskin.

American Actor HD Wallpapers sa...

I want to thank the blogger very much not only for this post but also for his all previous efforts. ...

الصفوة جروب sa...

شركة المثالية للتنظيف افضل شركة تنظيف بالمنطقة الشرقية تخصصت في تقديم كافة الاعمال المنزية من نظافة ومكافحة حشرات بالمنطقة فلديها افضل الخدماتبافضل جودة واوبارخص الاسعار التي لا تتوفر الا معها كافضل وارخص شركة تنظيف بالاضافة الي خدمتا مكافحة الحشرات ورش المبيدات الامنة والفعالة علي الحشرات بجميع انواعها .. تقدم لكم اليوم افضل العروض والخدمات بخصومات هائلة يمكنكم الحصول عليها من خلال الروابط التالية

شركة المثالية للتنظيف
شركة المثالية للنظافة
شركة المثالية للتنظيف بالدمام
شركة المثالية للتنظيف بالخبر
شركة المثالية للتنظيف بالقطيف

الصفوة جروب sa...

مغسلة الجبر
مغاسل الجبر للتنظيف
مغاسل الجبر بالرياض
مغسلة الجبر للتنظيف