mandag 10. februar 2014

Nytt i stua

 Ny lampe på plass i stua. Den ser ut som et funn fra en vikingegrav...  Den har nagler rundt kanten, er gråmalt utenpå og høyglans hvit inni. Virkelig tøff!

Endel røffe materialer og gråfarger har sneket seg inn i stua. Det er en behagelig å hvile øynene på. Og rommet har blitt som nytt.  (På forrige innlegg ser du samme vinkel i stua for noen uker siden.)
 
 Jeg har montert sammen forskalingsbord, beiset og pusset dem - og voilà! Nytt salongbord! En røff overflate som gir MYE til rommet! Understellet er et gammelt Ikea-bord.

En gammel ståleovn stråler om mulig enda mer enn den gjorde i sin storhetstid. Innmaten har jeg tatt ut og erstattet med en lyspære. Den er nå en av mine favorittlamper!

4 kommentarer:

Hilsen Bodil F.T. sa...

Råtøft!!

Bestefars Verksted. sa...

Hei på deg :) Lenge siden jeg har lagt igjen noen ord til deg,nå.......lite blogging for tiden. Men rart er det å se......tror vi forandrer oss,i samme retning,vi to.......mye av det samme som er hos deg,er nemlig hos meg også......grått og røfft !!!! Og litt hjemmelagd innimellom :) Akkurat som jeg liker det ;) Var nydelig med den grå veggen din,og lampen var jo kjempetøff !!!!! Håper du har det bra :) Her nord,har vi ikke sett snø siden nyttår,så jeg er godt igang med vårinspirasjonen.....i hodet !!!! Godt å åpne dørene,og høre småfuglene synge.......- klem fra meg :)

Fjordheim sa...

Ja her var det forandringer.
Greit med en kontrastvegg.
Stilig lampe, både på golvet og i taket.
Ha ei herlig uke :)

Husmannsplassen i Hidlesundet sa...

Du er bare så flink til alt! :-) Kjempetøff lampe - lamper!! Ovnen og´Så fint lys den gir. Bordet var skikkelig flott. Bordplaten på hagebordet vårt har råtnet... tar du oppdraget? :-) Nå skal jeg vise dette til mannen min, slik at han ser at det fremdeles er håp for vårt bord også.
Jeg har satt i det uendelige (føles det som) å slette meldinger som lå i nettsøppel. Var ikke klar over dette. Det var helt enormt mange. Men fant også noen søte kommentarer fra bloggvenner som absolutt ikke skulle ligger der.
Ha en fin kveld, Marit! Heia Norge!! :-)
Klem fra Hjørdis