torsdag 24. oktober 2013

Personlighet og sjel

Disse reinsdyrene er sydd etter nøyaktig samme mønster. Allikevel ender noen opp med hodet litt på snei, andre får oppstoppernese. De har rett og slett sin egen personlighet. Og jeg blir så glad i dem!

 Jeg kan love at dette ikke er et lett mønster å få til. De er sydd i grov lin, og det et en prøvelse å vrenge og stappe de tynne beina. Skjerfene er håndstrikkede og gevirene fra ei bjørk i hagen.

Jeg har allerede solgt noen reinsdyr, og har bestilling på en grå. Må ta en telefon og spør om kunden ønsker en hann eller en hunn. For det siste eksemplaret har tydelige feminine trekk!

Jeg vil jo gjerne ha med mange slike på de kommende julemarkeder. Men noen av dem har sjel, og jeg kjenner at de bare MÅ få bo her...7 kommentarer:

Lisbeth sa...

De var helt bedårende :)
Skjønner godt at du vil ha noen til å bo hos deg :D

Anne-Berit sa...

Så nydelig de er. Jammen er du flink. Veldig mye fint å se her på bloggen din, så her kommer jeg til å se innom ofte. Skjønn liten hjelper har du også. Selv har jeg tre skjønne hunder. Ha en fin kveld :)

Landcharm sa...

Her var det mye kreativitet og stor produksjon ser jeg. Ønkser deg en fin kveld.

Prinsesse Elin sa...

Ta med mange:) De er fantastiske :) Finere enn mine som går for å være tvekjønnet. tror at mine må få bli igjen hjemme :)) Gleder meg og klør i fingrene etter å komme igang neste lørdag :) Klem :)

Fjordheim sa...

Dei var jo bare nydelige.
Kan tenke meg dei forsvinner fort.
Kan godt forstå at det er et pirkearbeid.
Jeg syns det om Tildaenglene.
Og dei er nå litt større.
Ha ei herlig helg :)

Unknown sa...

Så skjønne de var:))
Flink du, sikekr på at de fyker avgårde på markedet:)

Ha en fin helg ♥

Camilla sa...

Her var det koselig! Besøk meg også, vel! Se for eksempel det populære innlegget mitt om handling: http://camilla-camillasblogg.blogspot.no/2012/09/ok-er-du-klar.html