Bare litt igjen av fjordårets urtesalt. Men ingen fare. En stor boks med årgang 2013 står klar.
Hylleblomster er også plukket og saftet. Ingen sesong uten hylleblomster i frysen! Langs veien til hytta er det mange slike trær.
På hyttekjøkkenet liker jeg å lage mat. Det var tidligere to bitte små soverom her. Vi saget enkelt og greitt hull i veggen og flyttet skuffer og skap hit.
Det er åpent og lyst rom med to vinduer og en dør rett ut i hagen.
Skulle gjerne tatt noen bilder fra stuen også. Men et dusjkabinett midt på gulvet ødelegger litt av stylingen her. Det skal forhåpentligvis monteres og flyttes til badet i morgen. Jeg begynner å bli lei av oppussing. Malekoster og verktøy over alt...
Selv med et trivelig kjøkken tilberedes mest mulig mat utendørs! Jeg vil nyte sommeren så godt jeg kan!!!
fredag 12. juli 2013
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
4 kommentarer:
Så spennende med hylleblomst og safting! Tror ikke jeg vet hvordan verken blomsten eller treet ser ut. Tror ikke de vokser vilt rundt her....
Koselig du har det på hytta ! Ser deilig ut med utgang rett fra kjøkkenet. God hyttesommer!
Gry K
Så koselig det så ut! det er ei fin tid nå for safting og sylting, jeg har tenkt å lage hylleblomstsaft selv.
Ha en fin helg:)
Hei Marit! Dere har det så sommelig og fint på hytten, helt nydelig.
Ønsker deg en fortsatt fin sommer.
Klem fra Tone
Ja du har et herlig hyttekjøkken.
Kos deg videre i sommervarmen :)
Legg inn en kommentar