mandag 3. desember 2012

Når blir det jul i år?

Tenn lys, et lys skal skinne... Det var alt vi husket av sangen. Lille-tippa fikk fatt i teksten og vi fikk både sang og tenning av lys under kontroll. Første lys er unngjort, og vi er halvveis...!.

 Vi har bare to lys i adventsstaken i år. Den tredje søndagen er vi i Brasil! Deretter går turen til Argentina, og julefeiring på landsbygda der. Det blir spennende å oppleve en slik enkel levestandard. Men tenk så rike vi blir. Rike på opplevelser, og sikkert veldig takknemlige for alt vi har hjemme. Det blir et eventyr. Frem til avreise pugger vi spanske setninger. Det er skikkelig vrient!

 Har begynt å fundere på om de i det hele tatt feirer jul den 24. desember...? Noen land feirer vel ikke før i januar. Hmm... Håper ikke jeg går på en smell der.

Imens kjører jeg full jul her hjemme. Julebordet var vellykket: god mat og mye dansing! Igår var det julekalas i heimen med 16 personer til bords. I morgen er det juleforening med rebus for å finne den store gaven! Koooooselig!
Heisann, hoppsann og falle-ralle-ra.

6 kommentarer:

Fjordheim sa...

Ja det blir julefeiring hele desember hos dere da, og kanskje langt inn i januar??
Høres veldig spennende ut med jul i Brasil. Det er mye katolikker der, tror jeg, så jeg mener de feirer i desember. Men jeg ikke vet jeg.
Ha ei herlig "julefeiring" ;)

Unknown sa...

Oi, så spennende med en slik reise i julen:) Det blir nok meget bra!!
Flotte bilder ♥

NOSTALGI I NR. 9 sa...

Det høres fantastisk ut å ta en slik reise i julen, ha en flott tur og fin julefeiring på forskudd her hjemme :-) klem Anita

Trines Hus og Hage sa...

Hei!
Det blir nok en helt uforglemmelig og annerledes jul på dere i år. Høres veldig spennende ut, og jeg tror nok også dere blir rike på masse fine opplevelser.

Dagene går så fort, jeg sier riktig god tur!!! Nyt den fantastiske reisen!

Klem Trine

MissMette sa...

Herlige og stemningsfulle
bilder ღ - og tenkt Brasil
da... Det blir jo helt
fantastisk spennende, helt
sikkert på at det blir et
minne for livet ღ Ønsker deg
en fortsatt fin adventstid &
god tur til Brasil :) Ha en
fin kveld, klem fra Mette :)

Bestefars Verksted. sa...

Heisann !!!!!!!!!!! Og grattis til deg,rørleggeren trakk jammen deg,som vinner i min lille "gi-bort" !!! Men du er vel ute i den store verden,så du får sende meg adr. når du kommer hjem !! Kos deg masse da,sammen med dine kjære,og ha en toppers tur !!!!!