torsdag 6. september 2012

Gammelt porselen

 Jeg er så glad i gammelt, hvitt porselen. Og etter mange år med loppis-turer har samlingen blitt stor. Og når en først dropper innom loppis er det ikke umulig at det også dukker opp flere skatter en  kjenner en har behov for...

 Nå har vitrineskapet blitt fullt. Èn mulighet er jo å kvitte seg med noen av tingene. MEN.... Jeg kom på at jeg kunne bygge en "tribune", slik at jeg kan stable skattene mine i høyden!!!

 Jeg snekret rett og slett en bitte liten fjøskrakk! -Nå kan jeg kanskje besøke enda flere loppemarkeder!?

 Også rosekoppene blir stablet i høyden. Jeg synes det er så flott med slike koppestativ! Inni stativet står et hjemmelaget stettfat og mormors rosa figgjo-skåler. 

 På kalenderen er det nesten fullt, helt til januar.  Det blir mye reising til inn- og utland de nærmeste månedene. Jeg savner veldig å ha litt mer stelle-hjemme-tid. Men i morgen....! Da har jeg god tid da! Jeg skal stå opp grytidlig for å nyte dagen i fulle drag!!!

Jeg er nyskjerrig på feng-shui, og har lest litt om emnet.  Her er energier som ikke spinner helt som de skal.  Så i morgen skal saker og ting flyttes litt på. Så får tiden vise hva som skjer...


7 kommentarer:

Husmannsplassen i Hidlesundet sa...

Nei - der kom det et nytt innlegg, gitt! Mens jeg skrev kommentar på det forrige. Du har mange jern i ilden. Så smart med krakk for å få plass til mer. Men det er ikke alle som er like fingernemme som deg:-) Der hadde du mye koselig og mange kjære minner.

Ha en fin helg på hytta med gode venninner.

Klem fra meg

Hulda sa...

Så fint porselen du har. Liker også det godt. Nydelig det med det brune mønsteret på. Ha en fin septemberkveld. :)

Fjordheim sa...

Lurt å finne løsninger for å få plass til mer. Er jo så mye fint på loppemarkeder en ikke kan gå fra. Flott krakk du har laget.
Godt med dager heime der en kan få gjort en del.
Ønsker deg ei herlig helg :)

Tone sa...

Hei Marit!! Så mye fint porselen du har, jeg bruker mitt hver dag, og alt er fra loppis:)
Jeg kjøpte boken på nettet, men min mor sa de hadde fått den inn i langgaten på swedish Grace, så du får ta deg en Sandnestur!
Når det gelder problemet med billedopplastningen vet jeg at flere av bloggerene i Facebook gruppen til rogalandsbloggerene har hatt samme problem, og hvis jeg husker riktig må du kjøpe mer plass....
Så spennende med sør-amerika, det er et av de få kontinentene jeg ikke har vært i..men kanskje en dag:)
Kos deg i helgen, klem fra Tone

Anonym sa...

Hei Marit!
Tone har misforstått meg noe. Jeg skrev at de har fått boken fra JDL inn i interiørbutikken i Langgt Interiør AK heter butikken og ligger rett over Swedish Grace.
Hilsen mor til Tone

Inger Marie sa...

Så nydelig porselen!...og bloggen din er kjempekoslig:)
Veldig hyggelig at du er med på giveaway:)
Ønsker deg en fin helg:))

Fabelaktig sa...

Hei min søte,
tenk at jeg måtte skade meg for å ha tid til å besøke bloggiser igjen *ler* (tråkket over noe grasalt i skogen og har nå en ankel på str med en appelsin, så nå er jeg bevegelseshemmet)

Syns det er såå gøy at du skal på Førjulskos på Moi :) HURRA!
Jeg gleder meg masse, følg med på FB siden eller bloggen min for mer info :) Jeg sender selvfølgelig mailer underveis også.

Herlig søndagskveld og nydelig start på uken til deg, kjære!
-Maiaklem