lørdag 5. mai 2012

Med døra på vidt gap

 Bildet ble tatt for noen dager siden. I hyttehagen var det full vår og 19 grader i skyggen.Gullbusken lever i høyeste grad opp til navnet sitt. Det er flott å litte på benken og se gjennom tusen gule blomster og opp på en blå himmel.

Med kjøkkendøren på vidt gap får en hele naturen inn. Flotte farger, sollys og fuglekvitter. Det er et slikt hytteliv jeg elsker å leve!

Solsengen som jeg laget av drivved blir brukt av alle. Her sitter lille-tippa og koser med kainen, jeg sitter her med mine interiørblader og pønsker ut nye idèer. Katten liker også å sitter her og se på småfugler.

Når mørket siger på blir det færre fugler og deste flere flaggermus. De er mindre fine å se på, men gjør jo en svært viktig jobb.
Bålfatet gir oss både lys og varme. Denne kvelden varmer vi blåbær, som ble servert med vaniljekesam. En enkel, sunn og herlig rett som kan anbefales!

Idag er det lille-tippa som har kjøkkentjeneste. Hun steker poteter med godt krydder og urter som hun har plukket i hagen. Hun ble tidlig krøket og er nå en god krok!

Godt å kjenne at det er vår på hytta, og jeg ser frem til mange hyggelige dager på Julibakken denne sesongen.
-Og det er ikke umulig at nye prosjekt dukker opp. Jeg har nemlig litt vanskelig med å sitte stille...

8 kommentarer:

Janne i Fagerlia sa...

Flott innlegg, men det siste bildet ditt "tar kaka" :) For et fuglebad! Noe av det fineste jeg har sett!

Kreoline sa...

Hei Marit, herlige bilder, koselige bilder fra hytten din. Nydelig kjøkken, ser at du koser seg her. Håper dagene dine går sånn noenlunde, kjenner godt klumpen i magen din, tenker på deg. Helgeklem fra Mona.

Sandoren og Blåsten sa...

Kos deg på den koselige og lyse hytta di! Deilig hyttehage og drivvedsengen er så fiiin!

Hilsen Gry K

-Kamilla- sa...

Herlige vår bilder!! Gjett om jeg venter på våren, her nord ligger det enda snø på plenen. Kos dere og nyyyt de herlige dagene!!

*Klem*
-Kamilla-

Tone sa...

Nydelige vårlige bilder, liker så utrolig godt de bildene du tar på hytten deres, så fin ro over de....
Gleder meg til vi også kan sitte i hytteveggen og kose oss:)
Fin uke til deg, klem fra
Tone

Anita sa...

Hei:) Visp så var jeg inne hos deg...
Fine bilder fra utemiljøet, og liker den utegrillen! Real grill ;) Anita

Anita sa...

Hei:) Visp så var jeg inne hos deg...
Fine bilder fra utemiljøet, og liker den utegrillen! Real grill ;) Anita

Spirea sa...

Herlige bilder og så mye stemning! Likte så godt den solsengen din, det var kreativt :) Nydelig blogg også dette, er innom for første gang - og jeg likte meg veldig godt her. Passer perfekt for meg på landet ;) ønsker deg en god dag. jeg kommer innom igjen og leser mer siden ;) klem