fredag 13. april 2012

Hagefest!

Det er ikke for tidlig vel?
Vi er jo langt ute i april, og da må det da passe med en hagefest!? Gjester er bedt, menyen er klar og det eneste som mangler nå er litt sol og varme.
Skjønne, lubne tusenfryd står klar for å flytte ut i nye potter.

Jeg er skikkelig klar for hagelivet. Vinduskarmer er fulle av frøpotter. Det spirer og gror.
Gleder meg til å ommøblere terrassen og finne frem puter og pynte til fest. Regner med at det også vil bli nødvendig med endel pledd. Gradestokken viser enda bare èn-sifret tall...

Jeg er ikke helt i form, og skal ligge til lading ikveld. Stort strikketøy er snart ferdig og nytt ligger klar ved godstolen. I morgen blir det hagedag, og jeg skal ta med kameraet ut. Blir du med?
Ha en frodig og flott fredag!

7 kommentarer:

Linda sa...

Høres herlig ut med hagefest,kanskje du må invitere,ta med varmedress?Morro når det spirer og gror.Var på rosetreff på museet i går.Nyttige tips og inspirasjon.håper det hjelper med litt lading på deg:))
God helg!Klem:))

Janne i Fagerlia sa...

Dette høres bra ut. Ikke akkurat duket for hagefest her på Nordmøre nei. Masse snø lavet ned i påsken, og den ligger her fortsatt. Lykke til med festen og god helg!

Fjordheim sa...

Sikkert koselig med hagefest, Bare en kler seg godt og tuller seg inn i noen pledd.
Håper du er i full vigør igjen i morgen. Ha en herlig fest :)

Siddis back home sa...

UUUhh, eg blir kald med tanken på hagefest, men det skal bli herlig når endelig varmen kommer her i Stavanger. Neste uke reiser vi et par uker til varmere steder så sommeren er nok kommet når vi endelig er tilbake. Ha en flott helg og hagefest, håper du føler bedre snart!

ღ OTHILIES GÅRDSHANDEL sa...

Åå høres veldig hyggelig ut..Gleder meg selv til den deilige tiden som kommer..God helg,håper dere får en hyggelig fest:)

Lisbeth sa...

Så koselig! En hagefest er en hyggelig måte å ønske våren velkommen på :)
Ha en strålende dag!

Klem

Lilla dør sa...

Sprekt gjort og invitere til hagefest! Men har sansen . :) Lykke til. Klem lilla Dør