lørdag 24. desember 2011

Må alle ha det godt idag!

Bordet er dekket og ribba står og damper seg. Jeg har dekket med arvegods, granbar og nisser. Trengte å ta igjen fargen et sted og laget derfor en krans som kan henge over bordet. Det er herlig med en fargeklatt sammen med alt det hvite.

Minstetippa har pyntet et lite tre som står i vinduskarmen på kjøkkenet. Også her kommer rødfargen godt frem. Nå er det skikkelig jul her!

Alle skal ha det fint i julen. Kaninen koser seg med mandler og frukt. Og katten har det travelt med julestrømpen sin.

Ungene våknet til velfyllte julestrømper. De sitter nå i sofakroken med julegodt og Reisen til julestjernen på tv.

I år hadde jeg også lyst på julestrømpe! Jeg hang derfor opp hele 3 strømper. Siden nissen vår er treg i oppfattelsen, hang jeg strømpene opp for flere dager siden og har daglig snakket om dem. Sendte også en MMS igår og håpet at nissen var klar til jul...?
Idag våknet jeg til duften av kaffi, og 3 julestrømper som hang tunge på døra!
Takk nissen!!!

I en krok av stua har minstetippa laget Disney-jul med blinkende juletre og vakker pynt full av detaljer. Dette jalla-treet var pop blandt ungene igår. Regner også med at dagens små gjester vil få stjerner i øynene når de ser dette.

Da gjenstår å takke akkurat DEG for at du stikker innom, og takk for hyggelige ord du legger igjen. Ta godt vare på deg og dine.

Ha en riktig fin julaften!

4 kommentarer:

Mira sa...

Så fint du har pyntet til jul!
Storkoser meg med bloggen din! tusen takk!

Ønsker deg ei fin jul!

Klem,

Fjordheim sa...

Ja det håper jeg virkelig, at alle får en god jul. Desverre en det nok ikke slik. Men en kan jo håpe. Ihvertfall at alle som er innom bloggen har ei herlig jul. Så flinke disse jenten e din er med pyntingen. Det ligger vel i gener og opplevelser opp igjennom årene.
Ønsker deg en fortatt herrlig julefeiring :)

Prinsesse Elin sa...

God Jul Marit!
Håper dere koser dere oppe på toppen. I samme slengen vil jeg gratulere deg med dagen. Håper du får noen rolige, fine juledager.

Klemmer fra Elin:)

ANETTESHUS.COM sa...

Fortsatt fine juledager ønskes deg og dine!!

KLEM KLEM
ANETTE:)