fredag 21. januar 2011

Velbekomme

Kjøkkenet er et rom vi trives i. Både jeg og jentene mine er glad i å lage mat. Og ofte er også venninnene deres i aktiv tjeneste her. Det synes jeg er superkoselig!

Idag har det vært særdeles mye aktivitet på kjøkkenet:
Småkaker, bakt og pakket inn som gave
Arme riddere, lilletippa laget det til oss etter skoletid
Pizzahorn, eldstetippa og ei venninne skal ha disse som skolemat
Scampi og panert fisk, middagsmat sammen med deilig tilbehør
Nachos, minstetippa får en gjeng jenter på besøk ikveld
I tillegg til god og sunn mat får vi verdifull tid sammen. Det er rundt bordet at de gode samtaler finner sted. Idag har vi delt både latter og tårer.
Med kreft i familien hender det at demningen brister og vonde tanker må luftes litt.

Maldonsalt, himalayasalt, italiensk salt og urtesalt brukes her i huset. Også i badevannet bruker vi salt, da tilsatt lavendel eller rosmarin. Prøv også med olivenolje i badekaret - kjempesunt!

Vårt daglige brød liker jeg best å bake selv. Jeg bruker alltid tupperware sine silikonformer. Da får brødene en fin form.
Da håper jeg du får en fin helg med mye godt å spise!
Blir glad om du legger igjen en kommentar!

9 kommentarer:

Elin | Draumesidene sa...

Hei! Takk for så fine ord, og ein god latter! Trur eg drøyer juleinnlegga litt til :) Nydelege skattar du viser, ingenting som gjev slik stemning på kjøkkenet! Og dei brøda såg supergode ut!

Nyt helga saman med dine!
Klem frå Elin :)

Fjordheim sa...

Herlig bilder i dag også.
Ikke mye som er koseligere enn å drive på kjøkkenet sammen med sine. Det er god anvent tid det. Og så mye godt dere har laget.
Nybakt brød er kjempegodt. Syns også det er det aller beste brødet. Spiser veldig sjelden kjøpt brød. Da er det evt. knekkebrød, men lager helst det også selv.
Tøffe tider dere er igjennom forstår jeg. Håper det går bra og at den syke blir frisk.
Ønsker dere alle en herlig helg :)

Tone sa...

Hei Marit!
Skal si det er aktivitet på kjøkkenet ditt, kan tenke meg de småjentene koser seg, og at du er der sammen med dem, det er dyrebar tid, som blir husket med glede:))Trist å høre at det er sykdom i familien, håper det ender bra til slutt.......
Jeg har kjøpt sekkene mine hos Tove med brukt og antikk i sandnes, hun har ikke flere med svarte striper igjen, men jeg kan tipse deg når hun får inn...hun har en grov strie i metervis med svarte striper i midten, den er den eneste hun har nå med svart i!
Vi skulle tatt oss en runde sammen du og jeg på alle gjenbrukene, det hadde vært kos:))) I helgen er det loppis i Stavanger, og der skal jeg!!!! Gleder meg:)) Ha en flott helg:)
Klem Tone

Mitt hvite hus sa...

Ja kjøkkenet er det viktigste rommet her i huset også.. et rom for samling av familie venner til hyggelig lag... god mat og gode samtaler..


Herlige bilder du viser..

God helg ..kos dere..

klemmer

Janicke sa...

Kjøkkenet er husets hjerte her også. Flotte bilder du har lagt ut. Stemningsfullt og koselig.

Ha en fin-fin helg :)

Janne i Fagerlia sa...

Dere har virkelig evene til å skape hjemmekos. Tror ikke alle foreldre finner tid til aktiviteter som dette. Dine barn og deres venner er heldige.......

Svanaug sa...

Fine bilder og tekst :)

Kreoline sa...

Koselig på kjøkkenet hos deg, nydelige brød, de smaker nok like godt som de ser fine ut. Kjekt for ungene å være med på kjøkkenet, min sønn er en reser. Trist med sykdom i familien, håper det går godt til slutt, det er så mye god behandling i dag. Kos deg og nyt kommene uke, klem fra Mona.

Anonym sa...

Da ramla jeg innom bloggen din. du skriver fint og fine bilder.

http://minblog68.wordpress.com/