onsdag 13. oktober 2010

Englevinger og fransk jul


Jeg ønsker å selge endel trearbeid i Skulehuset. Jeg tegner, sager og prøver meg frem. Siste nytt er englevinger i kryssfinèr!

De er hengslet sammen i midten, så du kan velge hvordan du vil de skal henge. Så lenge en kan vifte med vingene, kan jeg vel si at de virker!?
-Bare vis litt måtehold om du ønsker å teste dem ut.

Håper de vil slå an i Skulehuset. Jeg er i alle fall svært godt fornøyd. Får se hvor mange par vinger jeg klarer å lage. Det er jo veldig tidkrevende.

Jeg har også saget ut hjerter. Og med linfarger og fransk tekst må jeg si meg godt fornøyd med resultatet her også. Det er en fryd å jobbe med disse fargene.

Ble det ikke koselig, vel?
Nå ligger 14 nymalte treprodukter til tørk på kjøkkenbordet. Prøver meg frem med ulike figurer og farger. -Har du noen forslag, så mottas de med takk!

10 kommentarer:

h.espe sa...

Så flink du er!!! Englevingene ble superskjønne :o) Selv har jeg tenkt å prøve å lage engelvinger av streng og tyll, ala noen jeg har sett i JDL magasinet. Gøy med juleforneredelser, er igang jeg også - storkoser meg!

Ha en fortsatt fin onsdagskveld!

Klem fra Hildegunn

Janne i Fagerlia sa...

Helt nydelig! Tipper du får god avsetning. På en amerikansk nettside så jeg julestrømper sagd ut i treverk, og deretter malt i duse fine farger. Kunne dette være tips til deg.....

Bestefars Verksted. sa...

Hei på deg,ta nå og sett deg på første fly til Bodø ! Da skulle du fått sett mye,skjønner du.....som jeg ikke viser på bloggen ! Tror vi kunne blitt et supert team !!! De hjertene,- og vingene var jo supre,og så i mine farger,vettu.....grått og brunt er bare en herlig kombinasjon :) Artig at du finner på nye ting,for det er ikke så lett,å finne ting som ikke hundre andre gjør.....man vil jo helst skille seg bittelittegranne ut fra mengden :) Jeg blar og blar,i gamle juleblader,og plutselig kommer det frem noe,og da er det bare og stå opp,på med pysjen,og skrive ned,eller tegne......før ideen er borte ! Ellers har jeg jo som mål og sy litt,men jeg blir jo aldri ferdig med papiret og saksa !!! Satt inatt og lagde papirhjerter,med Noel på,og jeg la meg aldri......hihiiiiii,rørleggeren var storfornøyd med å stå opp til ferdig frokost,og matpakke :) Er det førjulstid,- og dermed produksjonstid,ja så er det det !!! Da glemmer jeg allt.....uten om latte'n og radioen i bakgrunnen.......å sånn går nå nettene !!! Nei Marit,vi skulle nok bodd nærmere hverandre,ingen tvil !!! Du får kose deg med hjerter og vinger,så høres vi :) Klem fra meg,som snart sovner........inatt skal det være hviletid for saksa !

Linda sa...

Åååå,så skjønne ting:))

Tone sa...

Nydelige hjerter og vinger, gleder med til Skulehuset åpner!!
Ha en fin torsdag
Klem klem

Villblomsten sa...

De ble flotte :-)
Jeg elsker engler :-)

Mye flott du har laget :-)

CHÂTEAU DE KONSTANSE sa...

Koselige englevinger! Godt å se at det ikke bare er jeg som er i julemodus:-)

Ønsker deg en fortsatt fin søndag!

Cat:-)

Hellemor sa...

Hei, min venn.
Håper du hadde en koselig helg med småfolk i huset?
Så flotte dine vinger er! Må vist sikre meg et par så snart de ser dagens lys :-) Akkurat som jeg hadde forestillet meg...!
Jeg har jobbet på livet løs i helgen, selvom lørdagen var litt tung pga smerter. Men alting går, når man har sådan noe kjekkt å se frem til! Nesten ferdig m kåpa til O og fikk fyllt ennå en kasse... du kan se litt nytt på bloggen :-)

Ha en fin gråværsdag! Alletiders innedag!

Klemmer fra din Skulesøster

snødronningen sa...

Hei så flinke du er,gleder meg til å se hva som kommer i skulehuset.
klem hege

Fjordheim sa...

En herlige smak av jul.
Koselige julehjerter og englevinger.
Var innom Bok og media i Sandnes, og der hadde jeg god lyst til å være mye lenger. Så utrolig mye flott der. Men hadde med meg både min mor og ei lita niese, og dei hadde nok ikke samme lystene som meg.
Fikk nå lagt igjen en del penger der.
ha ei riktig god høstuke :)