fredag 9. juli 2010

Hytteliv

Her er bilde av den hellelagte uteplassen på hytta. Det er gamle betongheller som er snudd opp ned - gjenbruk!
Det skaper en helt annen stil enn om vi hadde lagt terrassegulv her. Jeg er godt fornøyd med resultatet.
I bakgrunnen ser du et avlastningbord jeg har snekret. Det er ei gammel køyseng som er hugget opp og har ligget til "patinering" ute i 3 år - gjenbruk...

Treverket er nå grålig og flott - akkurat som jeg liker det. Jeg har laget et frontstykke som jeg har saget spor i. Jeg skrudde på et gammelt håndtak, så nå ser det ut som ei skuffe i front.

En del fra et gammelt vindu ble til en praktisk krok på bordet - gjenbruk igjen... Det er noe jeg har virkelig sansen for!

Jeg har også stor sans for baking. Denne uka har vi bakt mye på det lille hyttekjøkkenet vårt! Her er brøddeig med havregryn og revet gulrot. Jeg dekket bordet i hagen og serverte nystekt brød og rørte blåbær. Mmmm!

Det har vært ei herlig uke på hytta. Livet går langsomt, dagene er lange. Jeg kjenner glede i små, rare ting. Som å sykle til landhandelen f.eks. Kjenne lukten fra alt vi sykler forbi, gårder med kyr og sauer, blomstrende hyllebærtre og enger med nyslått gress.
Brønnen er tom for vann. Men det gjør heller ikke noe når man har god tid. En tidlig morgen labbet jeg avgårde for å hente drikkevann. I trillebåra hadde jeg en stor vanndunk og en liten nivø på 3 år. Han satt lykklig med frokosten i hånda. Mens jeg hørte på alle hans funderinger glemte jeg nesten at børa var tung å bære.
Husbonden får også ferie idag. Det gleder jeg meg til! Nå er hele familien, katt, kaniner og pelliser klar for deilig hytteliv!
Vi er godt igang med ombyggingen. Får også besøk av nevenyttige slektinger denne uka. Så da blir det nok fart i sagene...
På 3 sider av hytta hersker det byggekaos. Men her er en fredelig plett. Jeg synker ned i fluktstolen med håndarbeid og lydbok. Jeg sløver ikke - jeg sitter til lading.
Fortsatt gode sommerdager til dere alle!

16 kommentarer:

Lene sa...

Så utrolig koselig blogg. HAdde lyst på mange av de tingene du har hjemme jeg.
Hilsen
Lene

Anonym sa...

Halloen... Ville bare innom for å ønske deg og dine en god feri på hytta. Blir spennende å en gang se den ferdig...blir garantert flott. Lykke til og god sommer. Hilsen Annette

Sandoren og Blåsten sa...

Så flink du er til å snekkere møbler! Kjempefine ting av gjenbruk ble det, helt min stil også!

Ha en god sommer på hytta!

Unknown sa...

Så flott, ser ut til at dere koser dere på hytta .)) Herlig!ღ
Du er så utrolig kreativ, det ble råflott det bordet, liker også gjenbruk .) Nydelig uteplass!ღ
Ønsker deg og dine en riktig flott sommerღ
Sommerklem fra meg,
Anki

Unknown sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Lappeline ♥ sa...

God ferie til deg også og nyt tiden.
Ha en fin sommer

Klem fra Lappeline

Gyngestol og kaffigrut sa...

Oi, for et sjarmerende bord, flink du er!
Gjenbuk er flott!
Herlige sommerbilder, kos dere masse videre på hytten!

marit sa...

Du er flink! Fortsatt god sommer.

Tone sa...

Så flott dere har det på hytta,ville gjerne lagt inn en bestilling på det flotte bordet du har laget:)) gleder meg til å se resultatet av byggingen!! Håper solen skinner hos dere:)
Sommerklem

Tone sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Odins lille hjørne sa...

Ha ei flott oppladning! Ser hærlig ut hos dere på hytta!! Gjenbruk er du dyktig på! du lager så masse flotte ting av gamle ting!

Anonym sa...

Så flott du har fått det;) Blir så inspirert da jeg i nuværende tidspunkt står på hue i et beisespann og maler noe lik din hytte farge på huset og her var det mye godsaker å se på... kos dere med lange sommerdager som kanskje ikke er så late men man får kose seg med det man gjør så blir ikke jobben så tung. fortsatt god sommer og kos deg med dine;)
Gun I maura.

h.espe sa...

Hei på deg!
Åhhh, dette hørtes utrolig deilig ut - akkurat slik en skikkelig god sommerferie skal være!!!

Du imponerer stadig med dine kreative evner og resultat blir alltid så flott - ikke mye annet å si om bordet ditt enn at det er rålekkert. Elsker patinaen og de råe elementene som den rustne kroken. Kan forsåt deg godt at du koser deg og nyter livet på hytta - utrolig godt å ha et slikt fristed å kunne lade batteriene på!!!

Så da er det bare å "lade" i vei, og lad gjerne noen ekstra batterier, sånn at du har litt reserver - alltid kjekt - riktig god sommer til deg - nyt, nyt, nyt...

Stor klem fra Hildegunn

Linda sa...

Hei Marit!
Herlige sommerbilder hos deg.
Kos med håndarbeid,lydbok og baking.
Det kan vi like:))
Da vi kjørte til Sola,kikket jeg etter noen av landemerkene jeg har sett hos deg:))Ååå.på vei hjem så jeg skolehuset ditt,du mangla bare på trappa:))Fortsatt god sommer.
klem fra Linda:))

Anja-Elin ♥ Vakre augeblikk sa...

Så flott det bordet var som du hadde laga :) skulle ønske at eg kunne lage sånt.. ein vakker dag håper eg at eg har tid og ting til å få til å snekre møbler sjølv :) Akkurat no er vel plassen litt liten.. hehe :)
ØNsker deg ein kjempeflott sommar :) Nyt den! Godklem

Tussilago sa...

Fortsatt god sommer til deg også;)
her nord er det kaldt, vått og mye vind...og slettes ingen sol. Så når det uler som værst ute sitter jeg inne til lading;)