lørdag 7. november 2009

Roen senker seg

Du kan da ikke sette sinkbøtta rett på damasken, Marit.
-Joda. Det kan jeg!
Kontraster, kontraster, kontraster. Får aldri nok. Det er så skjønt å omgi seg med!

Jeg fikk besøk av en journalist fra Stavanger Aftenblad idag. Han ble gående å måpe. -Det var ikke dette jeg hadde venta, sa han. Dette er utrolig spesiellt! Så fint!!!
Blir spennende å se hva han skriver. Det kommer på trykk tirsdag eller onsdag.
Må nevne at han kom på uventet visitt. Så hverken jeg eller Skulehuset var stylet for å komme på trykk...

Ønsker at alle gjester skal finne noe de liker i Skulehuset. Julestemning, fine varer, inspirasjon og lysten til å lage noe selv.
Har du en bøttte sand, lange lys og noen kongler lager du fort en fin dekorasjon! Flott, ikke sant?

På onsdag kommer en kjempeflink journalist og fotograf på besøk. Da skal jeg sørge for at både jeg og Skulehuset er stylet og klar!
Tenk at dette huset har stått tomt og forfallt i mange ti-år. Jeg er så glad i huset, og gleder meg stort over alle andre som også trives her. Og at flere media nå er på banen, synes jeg er helt ufattelig. Men det er da gøy å vise viktigheten av å se det store i det små!
Utstilleren Gerd Marie er en gudinne når det gjelder scrapping. Disse boksene er laget i de sarteste farger du kan tenke og fulle av lekre detaljer. De som var innom idag ble svært imponert over boksene, og jeg har også sett flere jeg ønsker meg.

Den som kunne ha denne utsikten fra kjøkkenbordet... Når jeg setter meg med kaffikoppen her så bobler jeg av lykke. Fjell, vann og jorder - og så de flotte, avflassa vinduene. Det er så herlig!
På kjøkkenet vil jeg vise sjarmerende gjenbruk og forslag til dekorasjoner. Har også fått inn flere etasjefat av gammelt porselen. De får du se i neste innlegg.

Selv om mye arbeid gjenstår har jeg funnet roen nå. Kjenner bare glede og forventning inni meg. Er spent på hva avisene vil publisere denne uka, og jeg er enormt spent på hva DU vil synes når du kommer inn! Blir så hyggelig å treffe mange bloggere og koselige kunder!

23 kommentarer:

My little footprints sa...

God kveld i stua! :)
For et inspirerende innlegg! Jeg fikk både den ene og den andre ideen bare av å se på bildene dine! Kan skjønne det er morsomt når media kommer på besøk! De hjelper å spre budskapet videre! Tenk så mange mennesker dere vil inspirere! Utrolig gøy!
Synes den kakeformen med kubbelyset i var en skikkelig knall ide, det har ikke jeg tenkt på før.. hihi :) Akkurat nå ligger kakeformene i skapet, så kanskje det er på tide å ta de fram?
Jeg skal ha 14 jenter på middag neste fredag, og det er så fint med ideer om hvordan jeg kan gjøre det fint! skal bli spennende å ha så mange til bords :)
Ønsker deg en fortsatt fin kveld!
Jeg gleder meg med dere over hvor mange dere gleder ;)
Klem Beth

Pauline sa...

Jeg blir også glad på dine vegne, nydelige bilder, og stemninga i skulehuset er det ingenting å si på!!
Masse masse lykke til de to kommende helgene! :-)

Linda sa...

Hei Marit!Så vakkert du lager det i skolehuset.Nydelige ting dere tryller fram.
Vakker utsikt...
Hei tror jeg har samme kopp som du viser i forgje innlegg.min er nedpakka ennå.Ha ikke funnet plass til den ennå.Ha en flott helg!
Klem fra Linda :))

Unknown sa...

Utrolig vakker skolestue!! Kjempemoro å følge med, å se hva du får til! Jeg merker at kreativiteten bobler over her - og sånt smitter! Ønsker deg masse lykke til framover! -og så spennende med avisreportasjer... jeg følger med! :-)

Alvas Hobby og Garden Bird sa...

En blir så glad av å se bildene dine, så vakkert!!
Herlige detaljer:)
Kos deg i det vakre skulehuset, det tror jeg de som kommer vil gjøre også!
God helg og klem:)

Torunn sa...

Dette er bare fantastisk vakkert ,Marit! Og så DEN utsikten...

En sånn kakeform her jeg hengende på kjøkkenet mitt .-) . Det rare er at jeg også hadde tenkt å sette lys i den! Men den andre veien....altså 4 lys til advent .-)

Jeg sitter nå her på lørdagskvelden og "tørker" jeg nå. For som du sier:; det er utrolig viktig og være tilstede og kjøre på de unge .-). I kveld har jeg ei som er i discobursdag. Han eldste har ikke begynt å farte så mye i helgene enda, men jeg er forberedt på mange år med tørre lørdagskvelder nå. Tar meg heller et glass rødt om mandagen jeg _-) Det går helt fint det også!

Klem og god kveld til deg!
Torunn
ps...gleder meg til å se hva journalistene skriver om skulehuset ditt!

Lene sa...

nydelig nydelig skulehus... Skulle så gjerne vært innom der, men det er desverre altfor langt unna for meg...

Lene

Kreoline sa...

Hei på deg Marit, for et herlig innlegg og skjønne bilder. Dette har tatt av, og det fortjener du virkelig, du har stått på. Jeg gleder meg kjempemasse. Så over til noe annet, fra USA har du lov å ha 46 kg med deg hjem, så derfor kunne jeg "lesse" meg meg, herlig. Ha en fortsatt fin helg, klem fra Mona.

MODERN COUNTRY sa...

Hei gode vennen!

Takk for hilsen, du er en vidunderlig god bloggevenn!! Og jeg blir ALLTID glad av besøk fra deg :)

Åååh dine bilder, jeg blir så Inspirert!! Klart du kan sette sinkbøtta rett på damasken, sånn gjør vi bloggedager det :) Det er rett og slett den flotteste ideen jeg har sett på lenge, en bøtte med kongler og lys. VAKKERT! Ååh det klør altså til å få pynte litt. Men jeg har jo ikke engang fått alt i orden i stua. Ti baller luften vettu :) Så hvordan går det med dere der borte i skulehuset? Skulle så gjerne ha besøkt dere, fått oppleve den fine stemningen. Er du spent? Klart du gleder deg hvis det dukker opp noen for å gjøre reportasje. Det fortjener dere, unikt er dette.

Nå lukter jeg hvitløk lang vei, har smasket i meg en lang laksefilet og hjemmlagde potetbåter + vin. Som vi heller innpå i helgen, haha

Nei du, ha nå en koselig helg. Og varmt og godt!

Klem Aina

Magdalena sa...

... hei marit..!
dette går rett til hjertet på en som meg,- rører helt i hjerterøttene,
- herlige bilder og stemning

-og ikke minstherligt tiltak!!

nesten litt misunnelig her eg sitter,- tenk å ha et skolehus som dette til disp...!
tenk å få gå på julemarked i et gammelt skolebygg,- kontra en stor og sjeleløs idrettshall...

takk for hilsen,- takk for at du syntes om friend-innlegget...

go` klem og kooos dere videre...

magny

Ingrid sa...

Det ser så koselig ut i Skolehuset!!! Lykke til med både presseomtaler og de forberedelsene som gjenstår! :)

Guttemamma sa...

Dette er bare inspirasjon med stor I!!! For en fantastisk mulighet..som du tok!!
Masse lykke til:-)
Anette

-Kamilla- sa...

Nydelig i skolehuset!!!
Skjønner godt at journalisten bare gikk rundt og måpte for det er jo riktig lekkert!!!
Synd at jeg bor så langt unna, skulle gjerne ha vært innom en tur :0) Ønsker dere maassse lykke til! *Klem*
-Kamilla-

Fjordheim sa...

Kan bare si : HERLIGE BILDER!
Og lykke til med avisomtalene.
HA en god søndag :)

Anita sa...

Sååå inpsirerende og nydelig! Du er bare sååå flink som fpr til å lage og gjøre noe så gjennomført og bra!!! Gleder meg med deg og nyter søndagen :o)) Kos deg Marit!

HEGE ANITA sa...

SKULLE GJERNE HA BODD I NÆRHETEN AV SKULEHUSET.........
DU/DERE HAR LAGET KJEMPEMYE FINT!! LYKKE TIL

Josefine sa...

Dette var bare kjempeinspirerende bilder! Så koselig dere lager det, skikkelig julestemning her...
Så artig det var med formen du hadde snudd opp ned med lys i...en kjempeide:) Klem

Gerd-Marie sa...

Wow, det var ros det! Tusen takk for at jeg får være med sier nå bare jeg! :) Håper jeg får mulighet til å svinge innom når det er åpent, jeg syns det er så flott det dere har fått til i Skulehuset, og elsker den måten å bruke gamle hus på.

Masse, masse lykke til med salg og koselige dager!

Gerd-Marie

h.espe sa...

Heisann!!
Ja, så var helgen over da, nesten før den begynt jo... Men har kosa meg og fått gjort myyyye - og ny helg er der før man aner, så man skal ikke klage :o)

Så herlige bilder fra Skolehuset. Bildene oser av inspirasjon og julefølelsen er virkelig begynt å "sette" seg! Utrolig gøy å få besøk av journalist da - blir nok en herlig reportasje - ja kan jo ikke bli noe annet, når det er Jul i Skolehuset som blir omtalt... :o)

Ha en herlig kommende uke - jeg gleder meg til å se MER...!

Stor klem fra Hildegunn

Bolettes hus sa...

For en fin blogg du har! må bare spørre.... det øverste bildet med det lille grantreet, har du funnet et i skogen som du har satt ned i zinkbøtta eller?? Er det et spesielt tre? Har så lyst på net slikt. Litt rustikt liksom....

Kommer tilbake igjen!
Klem fra Kari i Bolettes hus

PS. Mitt hus er også egentlig et gammelt skolehus. Det ble bygd som det opprinnellig...

Romantiske Stinemor sa...

Nydelig atlså, masse fine varer, der skulle jeg gjerne kommet innom:-)ha en fin kveld...

borghild sa...

Så utrolig fint du har gjort det, Marit! Skulle virkelig ønske at Skulehuset lå nærmere Kr.sand! Men jeg satser i alle fall på at du viser godt med bilder fra reportasjen, i tillegg til flere som du selv har tatt.
Ser ut som om du har fått med deg mange flotte utstillere også! Lykke til mot neste helg, og ikke slit deg helt ut! Klem B:)

Linecas have sa...

Slik en fantastisk butikk. Skulle ønske den var i nærheten. utrolig mye pent og du kan å skape spennende tablåer og sette alt sammen pent.
=))